сум размислувала за алтернатива .. обично на чешмите оние во двор ставаат гумено црево за нели да не прска на сите страни ако водата има силен притисок мој предлог купи си едно такво малку подолго, ставај го на чешмата на лабавото по потреба , практично е а и одлична замена за ова другово..
Јака си нема што . Абе практичен совет мора да му се помогне на девојчето Темата од анален секс се претвори во како да си направите клизма?
Со дечко ми одамна имаме анален секс не толку често но го практикуваме да разбиеме монотонија.На почетокот беше тешко да ме наговори,тој сакаше а јас несакав ни да слушнам.Но се се случи спонтано непланирано.Една вечер бевме прилично многу возбудени додека имавме секс како и вообичаено и тој почна да ми вика ајде да пробаме анално.Јас бев возбудена а уште повеќе почна да ме возбудува помислата на тоа додека тој полека шепотејќи ми на уво ме наговоруваше, ми велеше само малку а јас сакав ама ми беше страв.Но некако се нафатив, имав некое чудно чуство и ми беше убаво и ме болеше но не беше ништо толку страшно колку што замислував.Нема потреба од толку кревање паника оставете работите сами да се одвиваат.
Е ова мислам дека не би го направила..Како прво гнасно и одвратно ми е, а како второ..Зошто да имам анален, кога си уживам во вагинален и орален
А зошто имаш орален? Ако мислиш дека газот не е за таа работа тогаш мислам дека устата уште помалку е. Дали размилуваш дека во сексот треба да има обострано задоволство или пак гледаш само ти да си завршиш работа?
Јас и дечко ми обострано си пружаме задоволство со тие 2 видови на секс и си уживаме во нив, а анален ни двајцата не сакаме. Не туку напаѓај без да знаеш како ми стојат работите и кој на кого пружа поголемо задоволство.
Jaс го правам истото и кога имам проблем со столицата... со тоа што ми рекоа клистер да си земам од аптека, и да се испирам со специјална течност незнам дали е голема разликата... со тоа што јас кога имам секс пред циклус, се испирам и вагинално (од внатре) со тушот (имаше израз за ова али го забораив), за да излеза белото прање...па негде прочитав дека ни тоа не чинело често да се прави ради грлото на матката незнам што... *малце сум офтопик али коа сме више кај клизмата да си прашам...
Се испираш вагинално!!??? Леле девојко за ова прв пат слушам. Од каде ти дојде ова??? Јас мислам дека не е воопшто во ред, доволно е да се измиеш надворешно... Немој да си навлечеш проблеми... Немој да ме сфатиш погрешно, дека те исмејувам, туку многу чудно ми падна
во моиве 23 годни (редовно посетувам гинеколог, можеби и почесто одколку што треба), до сега проблем не сум имала. Една другарка па, за време на циклус (кога не е и е силно крварењето- а сака да има секс), се испира од внатре, ја вади крвта и чиста е доволно време за да си заврши работа. Е сеа нормално дека е ризично, поготово со туш кога е отворено местото, али она нема мука скоро 30 години има и си функционира така. А инаку за `техникава` слушнав првпат од мајка на една другарка, како метод на девојките порано (кога не биле достапни кондоми), после секс да ја извадат спермата од матката. И сега кога постои ризик да сврши внатре знам милион девојќи што трчаат во када да се исперат (вклучувајќи ме и мене ) е сега да не сум вулгарно оф топик - незнам дали кај нас има медицински вагинален клистер -како што има анален. и како се викаше нештото
Ок си е, не те осудувам. Не сум ни пробала, ни слушнла па затоа нема што да спорам. Само сакам да кажам, најголема ЗАБЛУДА е тоа што некои девојки мислат дека ако сврши во тебе и ако ја испереш спермата нема да останеш трудна. Како прво тоа е длабоко по внатре отколку што се чини, како второ нема шанси да излезе целата, додека ти отидеш до вц, сперматозоидот ќе стаса до целта и трето доволен е само еден сперматозоид од милиони да се оплоди јајце клетката. Затоа тој метод на контрацепција дефинитивно е најлошото нешто што го имам слушнато... Знам дека е офтопик, ама овде почна дискусијата, па ако можат админките нека ги преместат мислењата.
devojki imam edno prasanje so nz kaj da go stavam, ama definitivno e vo kategorija sex. so decko mi imame sekogas sex so kondom, nekogas se trga pred da svrsi nekogas ne i dosega ne sme imale problem. se dvoumam dali vecer da imame sex, a tolku sakam zs posle nema da se vidime 20 dena od opravdani pricini, a ploden den mi e 90% ? helllpp
зошто се двоумиш? Ако си имаш секс со кондом нема зошто да се плашиш. И јас имам секс во плодни денови, што има тоа врска.
ќе се обидам ти објаснам тука, за во случај и некој друг да го интереира Ја земаш `слушалката` од тушот, ја одвртуваш (отстрануваш). Ти останува само цревото +делчето за кое беше заштрафена слушалката. Тоа го пушташ нека отиде надоле по цревото, не ти треба Е сега ти останува само цревото, со мало тесно дупче од кое излегува млазот вода. Ја регулираш топлината на водата ( млака накај топла). Кога ќе го пуштиш тушот најјако од цревото излегува јак млаз вода. Цревото го местиш на почетокот од анусот (значи не го пикаш внатре, туку само го допираш дупчето од цревото со отворот во анусот). Кога е млазот јак, влегува во внатрешноста. Потоа со мал нагон (чувството е како да мочаш од анусот излегува прљавата вода со сите глупости. Најдобро е во кадата да имаш леген, за веднаш да кленкеш и да ги исфрлиш фекалиите. Повтори го ова уште неколку пати, се додека не почне да излегува бистра вода. Излези, заштрафи ја слушалката од тушот назад, среди го нередот почекај 10 минути!! Седни на шоља и повторно дај нагон ако има нешто последно да излезе...ако не спремна си се надевам бев јасна до некаде... ,
^^^Да ви кажам право од ова што ве читав ми се згади, се си замислив Може е ова добар начин за прочистување, ама никогаш не би го направила.
Искрено мене ми е најодбивен аналниот секс, и ниту јас сакам, ниту дечко ми сака нешто вакво. Сосема ми е непотребен и незнам од каде воопшто доаѓа идејата за анален секс. Уште кога го прочитав ова ми се згади толку многу!! Мислам дека никогаш нема да имам анален секс...