@Nikolakoko Без соодветна лубрикација (лубрикант) сексот може да биде болен. Креми, сапуни и течни детергенти не се внесуваат во внатрешните органи ради можна инфекција и труење, тие се за надворешна употреба. Колку години имаш?
Кондоми имаш во секоја трафика, маркет и аптека. Цените се различни, од 120 до 250 денари максимум во зависност од големината и кванитетот на пакетчето. Од каде си?
Не дека не може, туку не сака или нема пари да купи. Не е крај на свет ако нема секс, во случај да е второто. Но секоја последица ќе го кошта поскапо од тие 100ден што ќе ги даде. Ако сакаш ќе најдеш начин, ако не сакаш ќе си најдеш причина. Полесно му е да го наполни газот на девојката со шампон или течен сапун за он да си заврши работа, а утре да си ја чука главата од зид.
Не значи дека ако прашал дека секако имал.И да уште стојам на тоа дека ако не можел неможел.И тоа со парите спаѓа во тоа.
Дааа.. на каса те прашуваат, со кого ќе имаш секс, за да знаат колку да ти ги наплатат. Плус, ако со повеќе од двајца е сексот, трета цена има
Никој не рече такво нешто, може самата помисла да купи нешто за што знае дека му е, го кочи од кај да знам? Само обични претпоставки, а инаку доколку му е до пари си постојат невладини организации кои бесплатно ги даваат и лубриканти и кондоми набавени од страна на владата. Така да ако му беше до парите до сега ќе ги земеше.
Јас сум културен човек кога некоја лилност ме цитира и ми се обраќа мене јас и се обраќам на таа личност. Но во право си. Поздрав.
Од авион се гледа дека типот е огромен трол, што му се фативте толку. Деца на 13 знаат дека во секоја трафика/продавница има кондоми, овој не знаел на 22. Важи.