Никогаш немам пробано пошо имам си став мислам дека нема да ми е убаво и дека нема да чуствувам пријатно и заради нечие задоолство туѓо нема шанси за ништо да потпаднам. А многу ме имаат молено ама нема шанси.
Пробав еднаш поодамна,и не ми беше нај нај ,некако бљак ми беше..но во последно време почесто го практикуваме со мажот,и екстра ми е некако денеска на оваа жештина два пати и ми беше мммм☺️
Vaka, imam 19 god i decko mi ima 25 god i imame vekje odnosi 2 god i pred nekoe vreme mi pobara da imame analen seks. Arno ama mn mu e golem (24cm-go imame mereno), a i premnogu debel. Jas edvaj do pola mozam da go primam normalno i strav mi e mnogu. Celo vreme samo mu menjam tema koga kje pocne da zbori za toa. I ne znam dali da mu dadam. Mislenje???
Анален секс не често но повремено, уживање за двајцата, првиот пат помина одлично само партнерката да ја опуштиш убаво и релаксираш.
Zdravo nova sum toa mn boli ..no moze i da ne boli zavisi kako ke se opustite pred se partnerot treba dobro da ve nadrazi pa togas ke se oseti zadovolstvoto
За @Prijatelot да ја заврши сезоната на парање во градски парк. Остави го девојчето да придонесе за развојот на науката.
И шо ти смета тебе па? Ко се зачленив, прво на секс и на политика само пишував. Да не има редослед сенкир...
Моето прво мислење беше ептен глупо и у темата ,,Дали сум бремена,, , али хир ај ем сега, истакнат член.
Од каде знаеш? Си примил ли? Не ми одговарај во приватни пораки! Затоа е форумов, за дебата! И како тоа за женско е ок, а за машко не е? Анален отвор, е анален отвор... дури и подобро е кај мажите, пошто Г-точката може да ја допрете преку аналниот! Ми се смачи да повторувам.. сопствените тела не си ги познавате.
Analen sex,potkrepeno so jaka masturbacija,e strasno zadovolstvo.koga ke probas,ke vidis,prestanete so teorii samo