Analen seks e uzivancija za obata pola ako sakaat da imaat nesto plus sem standard seks i stabdard pozi vo seks...no za toa treba od obata partnera soglasnost i zelba za obostrano zadovolstvo...jas uzivam ednakvo kako i partnerot- moze zatoa za.mene e normalna pojava..istovremeno treba da se sovladuvaat i tie muskuli isto kako i vaginalnite za da ima obostrano zadovolstvo i opustenost bez bolka
И лајковиве се од машки членови Мене ми боде ова во очи каде ги изедначуваш аналните и вагиналните требало исто да се совладуваат за да се ужива. Не е исто вагиналните се створени за тоаа и не треба совладување опуштање па со тек на време да уживаш. А аналните се знае за што се створени.
Ако гледаме по таа логика ондак и оралниот секс е дискутабилен,нели се знае устата за што е створена. Остајте ги луѓето нека си се сексаат како сакаат,све додека е обострана желба и нема присила I am ok with that.
Се е до психата... ако психички не се опуштиш ни вагиналниот нема да ти биде убав. А понекогаш кога ептен сум опуштена аналниот ми е многу поубав од вагиналниот
Мм многу сака. Сме пробале неколку пати но многууу ме боле а исто и многу сум стегната па болката изгледа од тоа е. Имам некој си страв а зошто не знам.
Ако не сакаш, не го прави тоа. Сум пишувала по темава. Не практикувам анален. На прсти се брои колку пати сум имала.