Zdravo, pred nekolku casa imav analen seks so mojot partner i koga go izvadi penisot vo sobata zamirisa na izmet, potoa koga otidov vo toalet i se izbrisav so hartija svativ deka toa navistina e izmet. Mi dojde mnogu neprijatno i ne znaev sto da napravam dali da recam nesto ili podobro ne. Ne sum mnogu iskusna ve molam za sovet dali e ova premnogu strasno ili e normalno da se sluci i sto mozam da napravam drug pat za so sigurnost da ne mi se sluci ova? Za moment pomisliv deks ke mu se zgadam zasekogas
Жал ми е. Тоа е вистинската страна на сексот, не идила како од порничите. Да ти олесни, нема зошто да му се згадиш, ако е гадежлив, нека не го брца на непогодни места, за него.
Жал ми е. Тоа е вистинската страна на сексот, не е идилично како у порничите. Да ти олесни, нема да му се згадиш сигурно, пошто гледам тоа те мачи, ако е лесен на желудник нека не го пика на "прљави" места.
Cista bev, samo sto se istusirav, prasuvam za vnatresno, kako da ne ostane nisto, kako da se iscistam?
I me interesira dali toa vi se ima sluceno na nekoja od vas (zenskite) i daki e toa normalno ili retko se slucuva
Ако бе Флафи, пак ќе те потсетам, задник е тоа. Има поискусни околу ова ќе те советуваат, или прогуглај, има таму некакво си чистење на анусот пред односот и колку часа не смееш да јадеш пред истиот.
Не сум пробала анален до сега, но сум размислувала и сакам да пробам, па да ве прашам вас што уживате во анален и што сте поискусни околу тоа како да пичнам, околу хигиена, малце можи звучи глупаво, ама околу измет, прочистување како се тоа се 'вклопува' околу сексот