Аа ја не давам на мојов ништо да му се случи а не па некоја инфекција да закачи Така и него го учам..ако му мрдне опавчето некогаш да си стави капа на долната глава Викаат дека најслатко било со швалер
Па подобро он да плаче него ти Иначе ако добро те опушти не боли и јас мислев дека е никакво итн итн.. ама не е ни некое си wow чувство Повеќе би рекла нелагодно, отколку задоволувачко.. А мојов не ни бара, ако јас му спомнам тогаш е у стилот..паа ок ако сакаш
абе глупости праење муабет што има врска тоа со мене од позади и бла бла, ја сум машко ние сме створени само за напред барем тие што стварно се мажи, а во врска со жените све е ствар на договор уколку она сака зашто да не пред се внимателно полека нежно итн итн за да и биде и нејзе убаво.
Погрешно е да сака анален? Сигурно на сила не ја ебе партнерката, и двајцата имаат желба. Ај лажни моралисти, држете се до вашиот сексуален живот и избор на партнери.
Апсолутно НЕ е погрешно да сака анален. Ама не кажа дали сака кога на него му е "тесно" како пасив или кога го осеќа "тесното" како актив
Хахаха. Сакаат во тесно да е*ат. Му викам на мојов пред некој ден - Знаеш што? Ќе ти дадам да ми го ставиш од позади ама откако јас на тебе ќе ти ставам сукало. Он ми вика - Е па....сукало и к*р не е исто.
Јас и барав 3 години и не ми даде, веќе се откажав. Можеби ќе дојде прилика, засега се восхитувам на тие што обожаваат.
Да бе..преку него вршиме голема нужда. Кажи си не е ништо што некој не прави, па да е табу.. Дали е гадно? Стави си прст и види..ако ти е гадно тогаш ќе ти биде и ако тој го паркира пенисот негов внатре Ако на него не му е гадно..а ни тебе.. терајте даље
Си требал ти прво да и дадеш. Некогаш на женските им е срам да им побараат анален на машките. Треба сам да и кажеш дека сакаш анален да и дадеш.