Зошто не и дадеш прво ти анален на неа таман ќе пробате нешто ново ,може ќе ти се задвиѓа она да те пенетрира со страшно па ќе и бараш пак
Леле.....немој така. Шлог ќе го мавне. Прво со сукало да проба да го задоволи. Што е со маживе? Само од позади сакаат.
Иако воутнав дека никогаш не би пробала, сепак премногу се двоумам. Дечко ми сака да испробаме и анален, но некако многу ми е страв плус нехигиенски. Ама сакам да му ја исполнам желбата, а и јас сакам да експериментирам. Не знам што да правам
Кога (ако) некогаш бидеш 100% сигурна дека сакаш, пробај. Се додека е поради желба на друг, нема да е во ред.
Анален повеќе сакам од вагинален, но пазете партнерот ако ви сака анален има можности да е геј или би навистина ви го кажувам ова ставете си го ова во фиока
Долго е за опишување но е вистина. Затоашто геј мажите практикуваат анален секс кај мажите и ова им е замена а тоа важи и за кај латентни хомосексуалци
Еве лезбејките практикуваат орален секс, ако го задоволуваат партнерот орално одма треба да заклучиме дека имаат потенцијал да станат лезбејки или би? Глупости. Некои мажи наоѓаат задоволство во ваквиот начин на секс и нема ништо геј во тоа.
Прашање до тебе, ако аналниот секс нема ништо геј во него. Каде го ставаат пенисот во вагината што ја немаат или задникот на партнерот? Шах -мат
Прав алфа и чист стрејт маж практикува строго вагинален. Во спротивно е геј, а ако сака орален нишо чудно тој да е лезбејка.
Нема да се инатам со тебе. Ако си имала ти такво искуство, не значи дека сите мажи што сакаат анал се педери. Ако се, нема да имаат ерекција кога се со жена, туку едноставно ќе си најде партнер погоден за тоа. Ако бара од тебе да изиграваш мажјак, тогаш треба да се запрашаш со кого си имаш работа. Нема потреба од генерализација.
По оваа логика, дали можеби ти си геј скриен во женско тело, штом сакаш анален повеќе од вагинален секс?
Само јас имам поинаков проблем, анал ооообожавам, а мм не сака. Се случувало на анал да свршам повеќе пати.