Јас обожавам анален секс, никогаш не сум помислил на секс со машко, едноставно дополнување на целиот чин, или пак во време на циклус а да си имаш пак секс. Нема што да биде нехигиенски, имаш кондом и девојката се чисти претходно. Чао џаци, уживанција до макс.
А оти да не и анален, ама на тебе? Исто ќе биде дополнување на целиот чин. И не мора со маш, може и со дилдо, или стреп он. Шо мислиш?
Nikogash ne sum probala analen, no vo skor mislam deka ke bide.. Imate li nekoi soveti za tebe? Kako da se ischistam pred toa, dali mora da kupam nesho posebno za chistenje ili mozhe so neshto shto go ima doma????
Kooonechno probav analen. Boleshe mn pomalku od kolku shto ochekuvav, ne beshe voopshto gadno kako shto zamisluvav i chustvoto e amaziiiing.
Може ли да ми препорачаш кои? и не сум се изјаснила баш убаво во прашањето, дали сепак клистрирањето е подобро ?
Сакам анален. Уште поубаво ќе е ако сака и партнерот. Како што на него му е убаво анален, ја ќе му пружам. Така мене други работи ми се убави и тој ќе ми ги пружи. Компромис
Јако беше искуството на тераса. Не одбивам и по 2ор пат да доживеам. Овој пат можда ќе биде појако. Не се знае