Zdravo edno prasajnee dali dokolku imas analen seks mozi da se ima problem vo vaginaata ustvari da se skinis dokolku si devica
Добро друго прашање. Ако не си го познаваш телото, зошто воопшто се согласуваш на секс? За да му исполниш желба на дечкото? Дали може да те скине дечкото преку анален секс е многу глупаво прашање и само покажува дека не си доволно образована во тоа поле. И не, преку вагинален секс и анален секс, пенисот не оди во ист правец Лекција Бр.1
Прочитај и ги мислењата во интимни прашања. Докторката и понудила да ја сошијат, ништо немало да се познава... Понекогаш сакам да го имам мозокот на овие со вакви прашања, да одморам малку.
Toa znam deka ne odi vo ist pravec jasno mi e ali pred nekoe vreme dobiv nes bakterija vo mokracata i morav do ginikolog da odam i ja prasav doktorkata istoto prasajne dali ima takva moznost rece ako tolku ti znaci dali si ili ne si sedni ke te pregledam. Me pregleda vaginalno samo so pogled me vide mi rece da si demek se kinelo so jazik so prst so trienje neznam tamo so sto drugo i od analen rece se kini so se se kini himen ali ne e problem rece ako sakas ke te zasieme kako nova ke bidis e sega me buni toa dali za pari mi go naprae seto ova ili navistina se kini od analen seks toa ne mi bese jasno zato prasuvam
Oф леле (кај е она емоџито што превртува очи) ? Оди кај докторката, нека те сошие и со памет у глава понатака Едуцирај се детeee!!!!!!. Тоа барем денеска е лесно и достапно на интернет
Jas ubavo prasav dali so anale seks mozi da se skini vaginalno ne prasav dali sum nevina gospodi boze samo prasav dali se kini himeno dokolku imas analen seks
Може едно прашање, без лутење, стварно ме интересира? Зашто прв сексуален однос да ти е анално? Некако за некој што нема искуство, е многу по тешко за средување (бричење, клизми тракатанци), отколку вагинален? Задоволство му било ли на дечкото? Не сфаќам, извини.