Здраво,со сопругот подолго време сакаме да имаме анален секс,но јас имам хемороиди. Знам дека се ќе биде нежно и полека,но ме плаши само тој факт да не ме боли многу. Ве молам да споделите искуства доколку некоја имала таков случај. Ви благодарам
Со сопругот имавме анален секс, 3 години немав анален секс, дури сега со сопругот сакавме, е сега ме загрижува тоа што отворот ме пече и имам светла крв.. Сте имале вакво искуство дали е страшно нешто или не?
Што се однесува до печењето тоа е еден вид посттрауматска болка, поради тоа што аналниот отвор е сфинктер и нема жлезди како вагината кои што ќе го навлажнуваат и ќе ја олеснат пенетрацијата. А за крварењето можно е од претходно да си имала внатрешни хемороиди или сл.,. Во секој случај не мислам дека е нешто страшно и порано сум слушала дека им се случувало на други ова
Здраво девојки пред неколку дена со мажот ми имавме анален прв пат и потоа кога бев во тоалет и кога се избришав имав мали капки крв во наредните два дена ме пецка чеша,а имам и мало топче во аналниот дел. Ве молам за совети
Здраво женски имам 19 години, со дечко ми имаме само анален секс досега вагинален не сме имале ни пак сум имала досега вагинален секс. Сакам да ве прашам ако некоја од вас знае и можеби ке може да ми помогне.Додека имаме анален имам на моменти остри болки во долниот предел на стомакот(карлицата) дали има место за паника,што би можело да е ако некоја знае ке ве замолам за совет,одговор. Ви благодарам однапред.
можеби се јавува проблем, хемороид или перианален апсцес (колекција гној). најдобро да те види лекар, или ако ти е непријатно засега мачкај антибиотска крема неколку дена па види како ќе ти е.
Ти благодарам ми олесни Помислив дека е нешто поозбилно,повеќе анален во ниеден случај. Фала ти многу
не би знаела да коментирам. веројатно постои можност заради кусок од природно или вештачко подмачкување.
Некој да ми каже за прв пат, какви играчки можам да користам за анал, или дали може нешто од дома? Би сакала да се забавувам малку...Почнав еднаш да напикувам едно нешто, и ми дојде многу убаво..
Има во либидо(на гугл напиши и онлајн можеш да си нарачаш)нарачај си дилда ,вибратор , имаш големи избори на све од сексуални помагала
Мене првиот пат ме болеше зашто не играв по правила. Значи опуштеност е клучно. Се откажав тогаш инаку практикувам не толку често.
Ние земавме вакво ама уште не сум испробала. Инаку на најјака возбуда кога сум 300 напалена обавезно барам прсти позади. Ме возбудува повеќе