Draga pred se za da uzivas vo analniot sex e biten partnerot. Ako toj zapnuva ili pak se dvizi so golema brzina kako na filmovite mnogu jasno deka custvoto nema da vi bide prijatno. Isto taka vazno e da bides smirena. Ne se napnuvaj mnogu okolu celata rabota i ne stiskaj zabi,najdobro e pred da imate analen sex da imate predigra taka sto vozbudata ke vi se zgolemi. Lubrikantite koristete gi zatoa sto isto taka ke ja namalat bolkata. Na pocetokot ke bi bide bolno no potoa potpolno ke uzivate. Nemojte da go pravite toa samo za vasiot partner tuku i za vas. Jas imam analen sex i mojata devojka uziva vo nego.
Денеска имав анален и морам да се пофалам дека поминав екстра... си се опуштив и се чувствував... вау!
Е па во секој случај размислувам рационално и не ги поддржувам девојчињата кои одлучиле на 12 години да станат сексуално активни. Но,сепак за сексот можеби и не треба да се чека полнолетството ..треба да се чека вистинскот момент и вистинскиот човек , а тоа време не бира, затоа само трепеливо и без судење
ќе се обидам ти објаснам тука, за во случај и некој друг да го интереира Ја земаш `слушалката` од тушот, ја одвртуваш (отстрануваш). Ти останува само цревото +делчето за кое беше заштрафена слушалката. Тоа го пушташ нека отиде надоле по цревото, не ти треба Е сега ти останува само цревото, со мало тесно дупче од кое излегува млазот вода. Ја регулираш топлината на водата ( млака накај топла). Кога ќе го пуштиш тушот најјако од цревото излегува јак млаз вода. Цревото го местиш на почетокот од анусот (значи не го пикаш внатре, туку само го допираш дупчето од цревото со отворот во анусот). Кога е млазот јак, влегува во внатрешноста. Потоа со мал нагон (чувството е како да мочаш од анусот излегува прљавата вода со сите глупости. Најдобро е во кадата да имаш леген, за веднаш да кленкеш и да ги исфрлиш фекалиите. Повтори го ова уште неколку пати, се додека не почне да излегува бистра вода. Излези, заштрафи ја слушалката од тушот назад, среди го нередот почекај 10 минути!! Седни на шоља и повторно дај нагон ако има нешто последно да излезе...ако не спремна си се надевам бев јасна до некаде... Прв пат слушам за ова чудо.. добро де простичка сум си а исто ова важи и за вагинално чистење само што цревото го ставаш во вагиналниот отвор....
lele super e!mn pali ako se opustis i ako deckoto znae da go pravi toa kako sto treba...za nekolku sekundi odma mi doaga da svrsam!
Познавајќи ја Викторија лично, таа можеби има 17 години, но е поискусна,понапредна и позрела и од некој што има 23. Извинете ме за оф топик.
поентата беше дека мене ми е малку повеќе чудно за тие години,обично ќе се прокоментира..дека се мали
Аман бе, како ваков критериум Па 18 веќе е да не кажам делумно жена, ако ме прашаш мене таман е. Најбитно е кој кога си е спремен, па 17 или 18, ајде и 16 зошто да не? Се согласувам со лудото 13-14 е трагично...
Е,е... сега ти ја претера . Убави години се тие за искусување на благодетите што ги нуди сексот . Не дека јас тогаш почнав Ти до 20 години чекаше за да имаш секс ? Важни се повеќе фактори, се само годините туку и партнерот, емотивната и психичката состојба, свеста за ризиците...се на се како склоп на повеќе елементи јас мислам дека дека треба да се земе некоја средина од 17,18, 19 години.
18 премали за секс?Е добро тогаш кога е соодветната возраст?И плус тоа на тој чекор се решаваш кога веќе си спремен,а сепак рано е на 14,15 па еве ајде и 16 ама 18 мислам дека е таман