Хахахаха абе не очекувај некоја што е само за секс со тебе да се вртка да ти исполнува желби, барем јас така мислам. А и многу е глупаво така само за секс од корист со некој да излегуваш....
Па за неа викам, за машко ништо нема да речат. Ама за нејзе секакви муабети има многу наивни искрено, и после ќе плачат оти нема да можат дечко за озбилно да фатат...
U pravo si i ti a i Ženskata podole so komentaro e u pravo do nekade,na krajo sekoj so negovio akl, sreka, okolnosti, možnosti i toa ti e....
Нема да се замараме што ќе речат, ама во ред е со кој ќе стигни да има секс? На што личи тоа?? А и плус глупава е помислата...
Кој рече со кој ќе стигне? Дечкото пиша немале сериозна врска а тоа не ти дава информација дека со секој на улица спие.
На никој не треба да му исполнуваш желби. Имаш секс, онаков каков што ти сакаш, а не онаков каков што сака партнерот. Па макар и сопруг ти бил.
Девојче најубаво ке си најде таа не се секирај, тоа е непишано правило.....во моите врели најубави луди години бевме 4 најдобри другарки,едно спиење не делеше и погоди што најлудата или најрасипаната ко што нашиот глуп народ милува да каже, најубаво се омажи и се така надолу и стигнуваме до најмирната која има најлош брак итн.
Оние кои си живеат животот онака како сакаат и како шо други не можат да си дозволат ради општествен притисок, why of course. Оф шо ме најде. Си пишала се шо би рекла. Немам шо да додам.
Имам пишано расипана како што глуп народ нарекува некоја девојка, поентата ми беше дека секој треба да живее како што сака и не се знае каква му е судбината....п.с не сум јас таа у несреќен брак