Еве ја сум Машко али сексот треба да биде таков како на двајцата ке ви е убаво, а не само на едниот партнер.
Анусот има иста анатомија и кај мажи и кај жени, јас да би била машко во врска со некоја разбирлива женска воопшто не би имала проблем со тоа.. И не би му судела на било кој ако ужива во таква работа..
Се дури ја убедуваш, а целта ти е тебе лично да се задоволиш нема да ти успее. Мене за да се решам да пробам најповеќе ми помогна фактот дека знаев дека се грижи за мене и дека ќе биде внимателен.
Ајде бе!? Ова го прочита во некоја стручна медицинска книга што е специјално само за ануси или од лично искуство?
Medically, the women anal external sphincter is 1.5 mm smaller than males. Physically, a woman's anus is tighter, softer & more elastic than males. The ratio of sexual nerves ending is also higher as compared to males. The nature of woman sexuality is normally receptive and thus ladies enjoy anal sex reception much more than males. The soft and elastic anus along with receptive sexuality makes anal sex less painful for women as compared to men.
Епа велат дека и клиторисот има многу повеќе нервни завршетоци во споредба со пенисот, па сепак и мажите уживаат во секс...
Фино за тебе ако не судиш, на крај на денот секој нека прави тоа што му одговора се дури не му штети на друг..
Океј така нека биди, поентата на мојот коментар беше далеку од тоа да анализирам број на нервни завршетоци и анална слузница меѓу мажи и жени.