Која е умешноста и убавината на аналниот ако треба да се користи анестетик ? Еднострано уживање?? Општо познато е за што се користи анестезија ... мене ова ми е бесмислено
Само се надоврзав на твојот коментар. Баш дека е бесмислено, сакав да ти кажам дека има улога анестетик за таа болка. Анестетик е анестетик.
Убаво кажано дека доколку партнерот не практикува груб начин при аналниот сексуален однос, веројатноста да има болка е скоро исклучена. Значи, треба доколку двајцата партнери се одлучат обострано да имаат таков однос, тој да биде најпрво без присилување од машката страна и второ да се проба внимателно и ненасилно. Исто така и искуството си го прави своето. Но честото пратикување сметам дека не е добро
све зависи до партнерот ако знае да те опушти со добра предигра во тој случај женското може многу повеќе да ужива и да има подобар отгазам него вагинално
читам сега пак повторно што имам напишано, и воопшто не се однесува за мене тоа што е напишано, се однедува за женска особа затоа што лично мене ми има свршувано жена анално и ништо нее чудно тоа ако не ти е нешто јасно или ако ти е тоа нешто чудно можеш да се информираш од некои што имааат поголемо искуство затоа што тука има ерогени зони и завршетоци од нервни влакна
Taka e dokolku znae nekoj da go praktikuva analniot seks zaedno so drugite seksualni aktivnosti, kako na pr. so stimuliranje na drugi erogeni zoni. Toa e vrv pri svrsuvanje na zenata pri seks odnosot
Obozavam analen i mozam da kazam deka povejke mi se dopajga sekako deka boli no i jas da se nadovrzam so clenkite po gore.. Ako partnerot bide nezen i znae da te opusti analniot seks ke bide vistinsko zadovolatvo a ne bolka.. I dokolku dvajca ste soglasni za analen