Da. Kanye West ke go zemam za primer. Se pravi gangster, a Amber Rose mu gi brcnala prstite vo chmarot (anusot)
Може ли девојката да забремени од незаштитен анален секс? Не. Не е можно да забремените со анален однос - кога пенисот е вметнат во анусот на партнерот. Но, бременост може да дојде ако спермата се истури во вагината или во вулвата за време на било каков вид на секс. Google
ај другарке кажи дали е убаво чувството на анален? Дали можеш да доживееш оргазам преку анал.? Зошто сакаш анале? Ако е тајно,не одговарај.
Вулва е заедничко име за сите надворешни генитални органи на жената. Оние органи кои се гледаат. Тоа се: венерин ( срамен ) брег, големи и мали срамни усни, клиторис ( дразница на мк.јази ), трем на вагина, скенеови водови, бартолиниеви жлезди, меѓичката и хименот (момински залисток). Затоа следен пат ако нешто не знаеш, не пишувај. Знам дека имаш копирано од гугл, но кога не знаеш некој збор и тоа изгуглај за да научиш, бидејќи некој како јас може да те праша И сега кога веќе знаеме што е вулва, не значи дека некоја може да остане бремена ако спермата биде на венерин брег или на уснички Не е добро да ги бунете женските и себеси.
Поентата беше дека може да бара на гугл, и е добро објаснето кога постои можност. Ако праша некој со кондом дали може што ќе им одговориш кога тоа брани 99,9%. Подобро да им се објасни како функционира нешто него да се каже ДА/НЕ.
Ние сме пробувале уште како дечко и девојка, ама не ни успевало и ме болело, па сме се откажувале. Пред неколку години, една другарка која секогаш ми зборела дека аналниот и е посебно уживање, ми даде пар совети кои ми помогнаа да уживам вистински и јас во анален секс. Прво и задолжително, лубрикант. Второ, купете си анално плагче (бат плагче). На почеток, купете од помалите. Нанесете лубрикант убаво, не штедете. Батплагчето ќе влезе многу лесно и безболно така. Имајте вагинален секс слободно додека аналното плагче е во вас. Да се опушти аналниот отвор убаво. Нареден чекор, извадете го бат плагчето и партнерот нека ви нанесе уште лубрикант Партнерот задолжително нека стави кондом, ова важи и за партнери со кои сте во сериозна врска или брак, затоа што аналниот секс е опасен по здравјето на мажите, поради ешерихија коли на која природна средина на живеење и е таму каде што ќе влезе. Позата е многу важна за почетнички. Многу жени и мажи кои немаат искуство со анален секс мислат дека најлесно се пенетрира анално доколку се во доги, но ова е заблуда, мускулите се позатегнати така. Најлесно ќе пенетрира и најмалку ќе ве боли доколку сте легнати на стомак, а он е врз вас од позади, може и да легне врз вас. Сега сте спремни за пенетрација. Нека пенетрира полека и нежно, без брзање, никако на сила. Кога ќе успее да влезе, никако до крај и повторно без брзање. Трпението е многу важно за искуството да не биде лошо и болно. Доволно е неколку минути за прв пат. Повторувајте го ова повеќе пати, додека не се почувствувате подготвени и опуштени за подолги анални сеанси, подлабока пенетрација, побрза и пожестока. Доколку го правите како што треба, по краток период ќе почнете вистински да уживате во аналниот секс и ќе ви донесе задоволства и оргазми кои претходно не ви биле познати. Честито, сега сте подготвени за наредно ниво на ужување и задоволство, а тоа е дупла пенетрација.
@Hotwife Те обожавам еј! Ко ти ги читам постовиве се чувствувам како да си правам муабетче со секс советник до мене
При вагинална пенетрација, бонус прст во чмарче е невидено уживање. Дупла пенетрација исто така. Оргазмот е експлозија.