Ама некои фекалии или остатоци остануваат во ректумот и не може да се исчистат со одмивање само. Исто така може да се добие анални грчеви или неконтролиран нагон (не знам како се викаше точно) при анален и да се исфрли фекална течност од дебелото црево. Комплетно чистење само со anal douch (тенкју Sex Ed за инфово), ама пак не може да се гарантира 100%. Како и да е, аналот е гадна работа сам по себе. Логично, нели, и тоа му е намената, да исфрла фекалии.
Imav, dobar bese seksot... I ne me bolese bidejki mu bese skromen vo golemina. Ali sepak vaginalen si e vaginalen. Ahhh I miss his sex...
Abe vo bitola vikam malo malo ama tehnicarce hhahaah 15ska jbg. A cudno seksot bese najubav. Ova da znajte deka so tehnikata e
Дебелото црево е прилично долго така мислам дека нема да имаш проблем што се тиче дужина. Важен е дијаметарот или колку е дебел а не должина за тоа дали полесно или потешко ќе пенетрира и какво задоволство ќе ви донесе аналниот. Јас си имам проблем од тој тип малку е подебел и кога ќе побарам анал малку по тешко ми оди посебно ако е некоја што немала долго време и треба доста предигра и дали воопшто ќе успеам е прашање.... Обично завршува со играчката во анал хоул а јас си се враќам во редовната дупка...
[QUOTE="WildMk, post: 6010552, member: 125145" Шо е то 'редовна дупка'? Некоја што си ја избушил во ѕидот?[/QUOTE] Се извинувам за начинот на кој сум го напишал тоа ако може да се едитува во: вагина. Лошо сум се изразил..
Зависи како планираш да ги користиш. Ако ти е за на играчка(силиконска) или кондом обавезно лубрикант базиран на вода. Ако ти е за на голо, пвц, стакло или метал можеш било кој лубрикант на кој не си алергична или не ти предизвикува иритации. Најсигурно пред било какво користење на нов лубрикант намачкај малку на рака да видиш дали ти е ок, ако нема реакции во наредни 20тина минути немаш гајле. Јас користев Smoothglide Anal со Aloe Vera од Либидо базиран е на вода и до сега сум супер задоволен. Сега имам Smoothglide обичен исто water based не е лош ама горенаведениот е многу подобар. Ако имаш прилика пробај го, со Дурекс оној плавиот feel мислам дека беше сум пробал не е лош ама брзо се суши некако уште на предигра се имам разочарано. Каков и да купиш ако ти е прв пат земи најмало паковање за да тестираш прво па после ако ти се погоди земи си поголемо. Можно е да има и тестери во секс шоповиве ко да сум видел така како кондом паковање прашај јави се види. Поздрав и нека лизга.