I pak ke kazam, I miss his sex. Jbg, i karakterno mi bese pogoden. Ama mi kaza mracna tajna za nego. Ne mozev da se spravam so toa. Mi nedostiga ama toa e. Nekako ke moram ponatamu
Има денови кога девојката сака добро да се издоминира. Се случувало да помогне да се долови тоа чувство на целосна доминација. За мене како машко кога го ставам во аналниот отвор повеќе влијае психички. Ми дава некое животинско чувство.
Не ми дава животинско чувство, но секако некое воздигнато чувство и во исто време желба да посегнам по цицките и другите делови на понежниот пол и да ги опсипам во нивниот најдобар сјај.
Леле браво, ич не ни текна тоа на нас! Значи ако не оди сексот и одма да мењаме партнер? Фала на советот Богу на сексот кога имам лош период и стресови не ми е до живот не па секс, тоа не е причина за да го смениш партнерот. Пред се љубов, почит и разбирање, во сексот секогаш има кризни периоди
Хахаха. Само си дадов мислење за анален секс, не влегов во љубов, почит и разбирање . Не пиша членот дека е во љубов, врска, брак или што ти ја знам. Едно е да кажам не уживам во анален секс периодов а друго е да кажам не уживам во аналниот секс со девојка ми или жена ми. Ако се пронајде некој во муабетот или погрешно ме протолкува се извинувам однапред.
Несум баш за последно кога имав главичката од пенисот ми се зголеми за двојно така да не вагинален д бест