Аналниот секс (без разлика на ризиците кои ги носи) е создаден за мажите ! Иако истиот и те како може да предизвика сензации на вагиналниот ѕид а со тоа и уживање, медицината вели дека ниедна биолошка жена нема да ужива толку во анален секс колку еден маж, зашто жената нема простата, а верувам дека чувството е неспоредливо! И не мислам дека мажот мора да биде геј за да ужива и практикува анален секс. Многу мажи со кои сум била доживувале екстаза кога тој фамозен дел им бил надразнет! Сакам да кажам дека мажите треба да бидат стимулирани околу перинеумот или пенетрирани во анусот! Едноставно тоа е нивната г точка, нивниот "клиторис" , и жал ми е што сеуште тоа е еден вид табу тема или тесно поврзана со хомосексуална припадност. Уролозите препорачуваат масажи или пенетрирација (прст, дилдо, пенис) кај мажите за подобро функција на простата и ослободување од насобраните сокови и спермата врз простата кои според новите истражувања носат ризици од карцином, и секако задоволството е неизбежно ако е направено како треба. Се кладам дека многу жени, а и мажи мислат дека спермата се произведува само во тестисите,што не е така. Значи, мажи, додека ги малтретирате некои жени на нешто во кое не уживаат бог знае колку зашто природата не ги надарила таму ,(ние си имаме друго) бидете сосема кул да пробате ние да пенетерираме во вас за да видите што е најсетне задоволство! Природата е фасцинантна, обата пола се создадени да бидат пенетерирани, и тоа ич нема да ве направи геј или помалку мажи ако сте хетеросексуални.
Imam probano nekolku pati analen i ne mi se dopagja. Isto taka na edna i dozvoliv da mi ja masira prostatata isto taka ne mi bese ubavo. Moze vo idnina bi probal pak, no sepqk taa dupka ne e nameneta za toa.
Prviot pat boli ama se pogodi tipot bese nezen, nemozam da zaboravam, pred da svrsi go izvadi kondomot i mi svrsi na gazeto koga begav so taksito uste mi tecese po nogata go sobrav so prst toa sto mozev i go izlizhav zad taksistot
Наменета е и тоа како, само секако не секој маж умее да "кликне" со истата, а и не ни треба.. Можеби не ти се погодила правата личност да ти го направи тоа. Едноставно не се оптеретувај со тоа, ако дојде ок , ако не дојде исто ок. Сакав да посочам на малку шеговит начин дека не само жените треба да бидат пенетерирани. И мажот може да биде без притоа да се чувствува дека е геј. Тој стереотип мора да биде срушен еднашка! Напротив многу геј мажи што ги знам меѓу кои и мои пријатели, ми кажале дека не сите геј мажи го сакаат и практикуваат аналниот секс.
Vo pravo si celosno. Pod tus ednas si pikav prsti vo gazeto, cuvstvoto e ufff svrsiv bez da go dopram
Jas sum imal so zena samo analen i ne bilo ubavo, a isto taka zena mi brcna prste i toa isto nisto posebno ne bese. So maz ne bi imal bidejki ne sum gej/bi.
Го почитувам твоето доживување. Не секој треба и мора. Си пробал, не оди, батали. Без разлика што е ерогена зона, не сите се поврзани со истата. Сексуалноста не се само ерогените зони, него како ние ги доживуваме нив. Голем поздрав.
Веројатно си многу млад, супер е се' што си правиш, само би те замолила за попристоен вокабулар без толку експлицитни содржини исто така. Имаме чат за истите. Голем поздрав.
Пробано и ми се допаѓа, али не мењам додека имаме секс ако сме почнале со анален со анален завршуваме, или вагинален со вагинален завршуваме. Пошто голема е шансата ако мењаш за време на секс анален,вагинален од закачување на бактерии.
Обожавам анален секс со дечко ми го практикуваме често користиме мн лубрикант и пред се е нежен а ка ќе ми сврши внатре уфф