ме интересира дали лесно се раширува аналот за да влези алатот, имате некоја предигра или директ алат?
Пробај ќе видиш дали веднаш или пак ќе треба нешто да се загрееш пред тоа кај секого е тоа различно можеш и на суво а може и подмачкано
Зависи колку често го практикуваш. Ако имате редовно анален секс се полесно ќе биде. Инаку да предигра обавезно за да се опушти и многу лубрикант. Релаксирачка масажа на цело тело многу помага пред било каков секс не само анален Јас секогаш почнувам со прст па два со тоа што препорачливо е да си го масираш клитчето или да ти го масираат многу помага во отварање на оревчето Или во превод колку си по опуштена и напалена полесно ќе ти влезе. И многу лубрикант гледај на водена база да биде за анал, тоа ако користите прсти и после пенетрација со кондом. Доколку користите само играчки можеш и со силиконски лубрикант ако се играчките ПВЦ или стаклени. Поздрав
Iskreno ubavo li e custvoto kaj zenata... Do sega ne sum imal so nekoja devojka.. Ama mnogu bi sakal da probam
Мислам добро ти одговори членката над тебе пробај прво на себе па види како ќе се осеќаш ако ти се бендиса ондак можете со партнерката взаемно да практикувате и задоволството да биде обострано
А не, јас сум од традиционалните, кај да е, пред мене да е. Не сум запознат со вакви работи, иако имам читано дека Г точката кај мажите е (можеби) во анусот.
Mnogu malku imam zadovoleno zenska/ i osobi analno. A vo moite pomladi godini imav tipka koja si sakase da mi pikne prst vo anusot dodek mi go pusi, i koga mi doagase da prsnam da zabrza napred, nazat so pratot...bese jako.
Што коментар ќе беше овој твојов од 4 мај ланска година никој не се осмели да коментира веќе 10 месеци може ги исплаши ти по што кажа малку особи имаш задоволено
Па може се исплашиле од тебе оти сакаш да го примаш у гз на велико, али затоа си прва да шејмаш ако некој муж сака прсте у газето, одма крастајца им препоручуеш, м?
може малку офф топик? имаше една на факултет - проповедаше дека тие што имаат анален секс кога ќе им дојде за у вц, не можат да го задржат самото излегувало. *извинете, ако не е океј, бришете коментаров