А бе ајде, Фројд може вода да ви носи. Ако некој сака анален - тој е скриен хомосексуалец...ц.ц.ц... Еве јас не сум имала анален , и сакам да пробам , што сум јас ...погодете од трипати: а. скриен хомосексуалец б. Не скриен хомосексуалец ц. не нормална што сакам да пробам анален Ама ајде , сега тука ќе правиме ментални квалификации според сексуалните желби.
Прво не разбра во што беше поентата, тоа се однесуваше за машките кои сакаат анален, освен ако не се пронајде ти во искажувањето. Да погодам од еднаш што си ти? Ниту под а ниту под б ниту под ц ти си под д скриен маж позади женски ник. а тоа е уште полошо отколку хомосексуалец, кој јавно, се декларира. Старите не џабе викаат кој си ја има мувата, на капа, он си ја ишка.
Оффтопик е,ама полош обид од овој да се биде паметен,не сум прочитала.Анална девијација,хомосексуален ген кој не спие?!Молам?! Онтопик...се изјаснив,сум против,не ми е јасно и не сакам да ми се разјасни. А друго,за една слободоумна девојка како дотичната мартина,не ми е јасно зошто е против анален,зборува за поврзаност со хомосексуална наклонетост,а би имала секс со сопствената сестра...
сосема погрешно сте ме разбрале, јас сум за анален секс само појаснив, што е причината поради кој некои машки инсистираат, на анален секс. а од женски аспект секако дека обожавам анален и редовно го конзумирам. Можеби не како вагиналниот но сепак еднаш до двапати неделно си дозволувам анален.
Според моја скромна обсервација, мислам дека токму позади никот martina-srcus се крие маж, со нарушена психичка функција како и сексуална деменција која е очигледна според постовите каде е најактивен-на. Во најдобар случај се работи за Танвестит/ Трансексуалец, кој неможејќи да ги раскине табуата за својата сексуалност пред светот, седи заробен позади својот компјутер (на женски форуми).
Па вака дали темава ја поставив јас? одговорот е не! Значи тој што ја поставил темава е психички болен, бидејки темата сама по себе е девијантна, или како што би рекле вие (не нормална). Така да немојте мене да ме обвинувате за нешто што друг го поставил, јас сум реализирана во секој поглед, немам табуа. Што очигледно вам ви пречи но тоа е ваш проблем така да не би навлегувала во лични препукувања итн.
Имаш табуа и предрасуди штом аналниот секс го поврзуваш со хомосексуални мажи....така да тврдењево ти паѓа во вода. Инаку,тоа што имаат таков став за тебе,не е заради темава,туку заради многу други теми...
Во темата Орален секс изјави дека не го практикуваш зашто не сакаш да си имаш ништо со местото од каде девојката "чишкала"... Trikson, ти си редок примерок на машкиот род. Најсериозно, еден во 100 000 би го изјавил ова. Не, не го поврзувам аналниот секс со латентна хомосексуалност или не знам ти што друго. Не сум имала, но би сакала да пробам. Па тогаш ќе кажам мислење - чини или не. Вака зборување напамет, не.
Па ок но не сум јас тука за да ти имаш мислење за мене, туку сите да го кажеме своето мислење за темата. А тоа дали ме сакаш и почитуваш ти мене или не тоа е небитно.
Тој што ја поставил темата е психички болен?! мајкоооо!!!Мислиш општо за темата "Анален секс" или...?!Значи ако темава не ти е нормална незнам зошто воопшто ја отвараш па уште и коментираш!Многу си ми контрадикторна...
Не сум јас контрадикторна туку вие мене ме обвинувате за нешто што и вам ви се допага и го практикувате.
веке неколку пати пробуваме анален секс ама безуспешно ми идат нагони за повраќање ... така да си користиме вагинален и орален