Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.164 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

725 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

931 глас(а)
    26,5%
  1. Trikson

Trikson Нов член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    35
    стави праву ствар на право место :inlove:

пс.навистина, перверзна работа е "аналниот акробатизам" :fubar:

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  2. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Овој Триксон ама чуден мушкарац...
    Не сакал орален,не сакал анален секс..... |(

На Мистер_89 и zverka им се допаѓа ова.
  3. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Навистина редок вид на машкиот род. Добро е што го имаме на фемина, може треба да го пратиме на Хабард за истражување :D :rofl: :rofl:

На Мистер_89 и nela.oh им се допаѓа ова.
  4. plavusha

plavusha Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    124
    не сум имала, некако и гадно ми стои :lol: може во иднина...

5. ane111ane

ane111ane Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    8
    Imam probano analen poso po priroda sum ljubopitna.ali od mn bolka ne uspeav i mi vleze samo glavickata.a cuvstvoto mi bese ka pred idenje u wc :D

На Milan444 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    Здраво имам еден проблем поточно прасанје!!!!
    Уживам во анален секс, но проблемот е во тоа Што се оди како што треба но пред да доживеам оргазам (сврсам) како да ме фака некој грч, и почнува да се стега аналниот отвор и чувствувам некој вид на болка, тоа го имаат приметено и моите партнери со кои сто сум била, и ми кажуваат дека и тие тогаш чувствуваат појак, притисок на пенисот.
    Па ме интересира дали е тоа нормално или со мене нешто не е во ред.
    Инаку тоа се некој вид контракции, па ве молам да ми кажете какво е вашето искуство на тој план.

7. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Hehheh me iznasmea so ova so baba ti hehe:P Respect za nea! Hrabra bakica,znaela shto e ubavina hehe:P

8. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Otkako po4nav da praktikuvam analen sex,sFativ shto zna4i intenziven i fenomenalen orgazam! Na po4etokot mnogu me boleshe,no sakav da probam,a i de4ko mi nemashe nishto protiv...taka da,se slu4i:P Ottogash pa navamu,4esto go pravime toa,a i nemu mu se sviga zasho mozi da si svrshi slobodno vnatre,bez prezervativi,coitus interruptus i sl sranja...Zdrava rabota :)

На zekzeki му/ѝ се допаѓа ова.
  9. HeidiDiWalt

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    a имаш доживеано оргазам анално? не знам во што би можел да биде проблемот, ми се нема случено таква работа, кај мене оргазамот си доаѓа исто како и клиторалниот и вагиналниот, и тоа без потреба на додатна стимулација на клиторисот или вагината- значи сам по себе. Само што откако свршувам чувствувам потреба да го извади пенисот надвор, и анусот по инерција се стега. Незнам како е кај другите но кај мене е така =)

10. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    Секако дека доживувам оргазам кога имам анален секс , и тоа доста интензивно но проблемот е во тоа што кога ке поцне она најслаткото тогаш како по инерција аналниот отвор, почнува да се стега, инаку немам никакви проблеми во текот на сексот не ме боли, веднаш може да пенетрира, без проблеми мислам тотално сум опуштена во текот на аналниот секс.

11. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    se soglasuvam so tebe :rock: ako sakaat v gaz daj prvo nemu da mu piknam viprator pa on neka oseti "zadovolstvo" pa potoa jas

На cacaa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Shilaa

Shilaa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    9
    Не сум пробала и не мислам да пробам во блиска иднина. Другарки ми кажувале дека вреди болката што ја чуствуваш, но сепак сега за сега НЕ! За понатака, никогаш неможеш да знаеш...

13. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    ti blagodarime na iscrpniot odgovor,samo definiraj sto podrazbiras pod poimot"pederijastijata"?kolku sto mi e poznato nazivot za lugje so razlicna sexsualna opredelba razlicna od heterosexualnata e homosexsualci,neli?

14. renata76

renata76 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    34
    JAS SUM PROTIV OVA ZADOVOLSTVO (AKO MOZAM TAKA DA GO NARECAM), OTI IMA
    I POSLEDICI POSLE TOA, TREBA SITE DA ZNAEME!

SE ZNAE VISTINSKOTO MESTO!

15. popaj-maja

popaj-maja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    18
    slucajno naidovme na forumov so soprugot i da dademe i nie nekoe iskustvo :lol:

malku bese tesko na pocetokot dodeka da me ubedi ama me ubedi nekako :$ bese bolno se dodeka ne si kupivme lubrikan i toa slucajno go vidovme vo tinex pred kasa durex 350 denari i otkako go kupive normalno i upotrebivme se stana podobro sega e uzivancija nevidena baska ne se sekiram dali ke ostanam trudna ili ne zagarantirano svrsuvanje mu e vo mene i on uziva i ja :hai:

16. Maturantka

Maturantka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    1
    Анален секс...Хмм... имам една другарка што редовно го практикува со својот дечко, да не речам буквално по цел ден се е*аваат... некогаш ја боли некогаш не... стварно не знам како да ја советувам , ама мислам дека ако ја боли треба да престанат, сите знаеме какви проблеми може да се случат на денешен ден...

17. HeidiDiWalt

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    :wasntme: какви?

18. curlly

curlly Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Jas bi sakala da eksperimentiram malce so analniot sex,ne sum imala do sega no sakam da go iznenadam zosto znam deka potajno mu e zelba,a i mi ima spomnato nekolku pati.....Znam deka zadolzitelno e upotrebata na lubrikant,no seuste ne mi e jasno kako do celosna higiena,toa mi e najgolemata prepreka..:(((( Imam slusnato deka vo sexy shop se prodava nekoe sredstvo za procistuvanje na analniot otvor,no neznam sto e najefikasno??
    Ufffff.....mnogu e nezgodno!!!

19. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    ^ Currly, Прочитај неколку страни наназад има пишано како се одржува хигиената и како се прочистуваат пред анален.

20. curlly

curlly Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Gi procitav site komentari i soveti i mislam deka i jas sum spremna da se vpustam vo "analnite vodi" :D :D :D
    Mi zvuci interesno,a znam deka na mojot,sega veke soprug mnogu bi mu se dopadnalo,a i jas sum od onie koi sto sakaat da eksperimentiraat!! Super mislam deka sobrav hrabrost,sega samo da odlucam koga ke bide najpogodniot moment.No mislam deka treba prvo da go napravam ispituvanjeto so mojot prst :rofl: :rofl:
    Vi blagodaram najmnogu i mnogu mi e milo sto moze da se najdat sekakvi soveti,a i otvoreno mozes da razgovaras za seee.... :)
    Pozdravcinja do site,pa ako ima nesto novo ke ve izvestam :P :P :P