Јас никогаш не би пробала нема шанса тоа ми е многу одвратно неможам ни да замислам и нема виша сила што можи да ме убеди во тоа позз
Компромисот тука е погрешно сфатен. Друго е да сакаш ти да одите на едно место, он на друго, па ајде ќе направите компромис. Ама ова?! Дечко ти да те сака навистина и да знае дека те боли и на него нема да му биде убаво. Како може да му биде убаво ако знае дека ти трпиш болка? Значи дека на него физичкото задоволство му е во прв план, а за твоите чувства ич не му ја мисли. Сосема погрешни сфаќања имате.
Само да ви кажам,ако веќе сте се одлучиле за анален,некои девојки препорачаа сами дома да си правите клизма со топла вода.Имајте на ум дека е многу опасно и можете да си направите сериозен проблем.Барајте алтернативи,со чепчиња од аптека,пост од два дена не јадење,само течности,но не ризикувајте да си ги полните САМИ цревата со топла вода....
Опен мајндед сум во врска со сексот, немам табуа, ама ова едноставно не го сакам. Незнам, неможам да замислам. Сакам се да пробам, ама тоа не, и никогаш нема. Плус, една моја пријателка му се имала покакано на дечко и
Јас имам читано случај на една девојка од Хрватска...имала анален секс со новиот дечко.Човекот ја напунил со лубрикант и ...ја исклистирал.Било спектакуларно на новите чаршави кои ги ставила специјално за таа свечена пригода.Дечкото пат под нозе и никогаш повеќе не го видела.Усрамена и понижена...
Па и оваа моја пријателка, сите ја дознаа и сите ја зборуваат. Тој тогашен нејзин дечко, мада не беа долго заедно и најверојатно не ни имал чувства кон неа па не му било тешко да нашлапа низ цел народ како додека имале односи му се покакала. А и како што е Велес мал и сите се знаеме, голема брука пукна.
Pred analen seks "ispraznete se"so Alkalax caj eden den samo nemojte koga ke se vidite so decko vi tuku porano zaso toa deluva posle 10-12saati.
Па процени самата и претпостави што се случува кога сам се полниш од позади со млака вода...прво не знаеш колку треба,а второ сигурно дека со вода од чешма,па и црево од туш не е хигиенски...
Нит го практикувам нит ми е некако привлечен или секси. Шо знам, некако не ми оди Ко ве читам овде ми се раѓа љубопитство но не до толку да би го пробала. Ама никогаш не вели никогаш
Sum imala so mas mi analen seks poveke pati no samo ednas vistinski uzivav vo nego,ne sum protiv ali ednostavno ne mi go pravi kefot,neznam nekako glupavo mi e.
Леле алал да ти е колку си детална во опишувањето,морам да признаам дека прв пат слушам за нешто вакво и ќе се распрашам за ова.