Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.164 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

725 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

931 глас(а)
    26,5%
  1. Inola

Inola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    205
    Искрено, сакав да пробам, ама откако прочитав овде, ми се згади :lol: Ќе размислам ;)

2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Штотуку читав дека аналниот секс е многу популаризиран!
    Бројката на оние кои го искусиле е 14% поголема од 1992.
    А јас сеуште сум не....
    ма нема шанси!

3. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Абре се знае дека оралниот и вагиналниот се најдобри, советите овде се ако веќе го практикувате да го правите како што треба за да не ви се смеат после како другарка и на Офи ;)

И јас не сум некој поборник на аналот, еве од 4 години што се “занимавам’’ со секс, анален сум имала можеби 10 пати, а вагинален многу, многу повеќе :tmi: .

Ако сакате да пробате- направете го тоа, ама поради ваша желба, а не заради партнерот.

А тоа за прочистувањето е ваш избор на кој начин ќе го реализирате, ама верувајте- кога се е чисто таму внатре и вашата самодоверба ќе биде поголема и ќе се опуштите многу повеќе во самиот акт.

:hai:

4. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    И ја 5 год имам активен однос...ама анален сум имала можеби 10 патии...а дали 3 пати ми беше убаво...ваљда ептен сум била опуштенаа...а дека боли боли али само на почеток додека влегува главчето инак после е убаво..и оргазам имам доживеано дечко ми се чудеше првпат кога свршив :$
    Иако пред мене имал доста партнерки...и анален со нив никоја не му свршила :lol:

5. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Уште хемороиди да фатам, и да одам да си се убијам! :rofl:
    Не сакам анален, јас од вагинален уште имам страв и не можам да се опуштам а камоли од анален! :rofl:

6. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.785
    Допаѓања:
    24.048
    Не сум пробала и не сакам ниту да пробам, со овие хемороидите како што ги имам не ни ми паѓа на крај памет.. :tmi:

7. sexybaby22

sexybaby22 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    22
    Имам пробано неколку пати од почетокот болеше но после беше ок ;)

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Еднаш и никад више! :D
    Ауу колку ме болеше, трпев на почетокот мислев ќе престане дека само на почеток ќе боли, ама веќе 5 минути не помина и продолжи да ме боли исто и толку беше, па дури и крв ми течеше, и од тогаш веќе никогаш! За да му удоволам на партнерот затоа што многу сака анален секс НЕ, нека ми удоволи он мене со тоа што нема да бара да ме боли! :P

9. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719

Мимс не си била доволно опуштена и плус ако нагло влегол таму нормално ќе имаш болки и крварење...
    Многу фактори влијаат на анален без болки, но најважното мислам дека е навлажнетоста...
    Ако евентуално се одлучиш пак да пробаш, пробај со лубрикант или со крема...

На didija му/ѝ се допаѓа ова.
  10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Значи нема шанса да се опуштам при болка, а беше доста подмачкано со вазелин и свашта... џабе :D

11. katka-slatka

katka-slatka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    47
    Девојќи морам ова да го споделам со вас. На темава се имам изјаснето дека вистински анален секс не сме имале,сме пробале,ама некако не иде,боли :( .
    Така возбудени,запалени,само што почна она вистинското,двајцата лигави и одеднаш наместо во вагината влезе во анусот,цел и набрзина :o . Ѕвездите ги избројав :angel: ,не знаев што да правам,од болка ми се лошеше,не можев нити да стојам,да седам,ништо. Само плачев.Се раскрварив. Се исплаши и маж ми. Никогаш веќе не би пробала нити полека. Уште ме боли,едвај седам, а камоли да одам во вц. Некој лек нешто да не знаете.
    Неподготвена+цел=болка :@

На s.a.m.a му/ѝ се допаѓа ова.
  12. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.779
    Допаѓања:
    18.353
    Lele katka-slatka i mene ednas mi se sluci istoto,placev od bolka zatoa sto se sluci sosema neocekuvano i mn me bolese se vitkav bukvalno katastrofa.Ke ti pomine za den dva ama uzasno e cuvstvoto znam!pozz

13. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ауу катка те разбирам ... мачкај павловичева и ако седиш седи на меко перниче... го знам мн добро тоа чувство ... рамно на ужас ... ке помине не е страшно ... кога се случи тоа кај мене две недели не му дозволив да ме допре и два дена не му зборев ... :rofl: не се секирај сепак не е страшно

14. didija

didija Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    119
    Абе луѓе јасно дека боли, затоа не се стегајјте само опушти се во тој момент. Но, ете како лек, миј се почесто и мачкај павловичевај маст. Ќе помине за 2-3дена.

15. macaa89

macaa89 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    hmm... pa daj kazi ja tajnata be sestro kako i nie da uzivame te molam
    [mod-kirilica:1c6m11wm][/mod-kirilica:1c6m11wm]

16. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Катка мене не ми се има случено и не можам ни да замислам . Ете од вакви случки секогаш како на игли да сум и му викам на дечко ми да биде понежен да не утнеме . Седи на перниче меко некое и мачкај се со крема . Па кажи ни како си ..

17. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    јас пред некоја вечер го имав најубавиот анален секс.......тотлано уживав и тој сврши во мене...беше ТОП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel:

На s.a.m.a и Pekmez им се допаѓа ова.
  18. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    :o :o ани, не ми се верува, се престраши.

Не биди злобна, чекам детали ;)

19. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    ај во ЛП....вака сега ептен не....да се престрашив и супер беше...абе ептен се поправив...јас сум нова анннни за се што ме искаравте и искорегиравте од мене направивте подобра личност.....не сум веќе злобна и здрвена во кревет..... :lol:

20. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    барем кажи дали послуша некој мој совет, пофали ме :D :D

Ах, дечко ти треба да ме части штом не си веќе толку здрвена во сексот :D