Штотуку читав дека аналниот секс е многу популаризиран! Бројката на оние кои го искусиле е 14% поголема од 1992. А јас сеуште сум не.... ма нема шанси!
Абре се знае дека оралниот и вагиналниот се најдобри, советите овде се ако веќе го практикувате да го правите како што треба за да не ви се смеат после како другарка и на Офи И јас не сум некој поборник на аналот, еве од 4 години што се “занимавам’’ со секс, анален сум имала можеби 10 пати, а вагинален многу, многу повеќе . Ако сакате да пробате- направете го тоа, ама поради ваша желба, а не заради партнерот. А тоа за прочистувањето е ваш избор на кој начин ќе го реализирате, ама верувајте- кога се е чисто таму внатре и вашата самодоверба ќе биде поголема и ќе се опуштите многу повеќе во самиот акт.
И ја 5 год имам активен однос...ама анален сум имала можеби 10 патии...а дали 3 пати ми беше убаво...ваљда ептен сум била опуштенаа...а дека боли боли али само на почеток додека влегува главчето инак после е убаво..и оргазам имам доживеано дечко ми се чудеше првпат кога свршив Иако пред мене имал доста партнерки...и анален со нив никоја не му свршила
Уште хемороиди да фатам, и да одам да си се убијам! Не сакам анален, јас од вагинален уште имам страв и не можам да се опуштам а камоли од анален!
Не сум пробала и не сакам ниту да пробам, со овие хемороидите како што ги имам не ни ми паѓа на крај памет..
Еднаш и никад више! Ауу колку ме болеше, трпев на почетокот мислев ќе престане дека само на почеток ќе боли, ама веќе 5 минути не помина и продолжи да ме боли исто и толку беше, па дури и крв ми течеше, и од тогаш веќе никогаш! За да му удоволам на партнерот затоа што многу сака анален секс НЕ, нека ми удоволи он мене со тоа што нема да бара да ме боли!
Мимс не си била доволно опуштена и плус ако нагло влегол таму нормално ќе имаш болки и крварење... Многу фактори влијаат на анален без болки, но најважното мислам дека е навлажнетоста... Ако евентуално се одлучиш пак да пробаш, пробај со лубрикант или со крема...
Девојќи морам ова да го споделам со вас. На темава се имам изјаснето дека вистински анален секс не сме имале,сме пробале,ама некако не иде,боли . Така возбудени,запалени,само што почна она вистинското,двајцата лигави и одеднаш наместо во вагината влезе во анусот,цел и набрзина . Ѕвездите ги избројав ,не знаев што да правам,од болка ми се лошеше,не можев нити да стојам,да седам,ништо. Само плачев.Се раскрварив. Се исплаши и маж ми. Никогаш веќе не би пробала нити полека. Уште ме боли,едвај седам, а камоли да одам во вц. Некој лек нешто да не знаете. Неподготвена+цел=болка
Lele katka-slatka i mene ednas mi se sluci istoto,placev od bolka zatoa sto se sluci sosema neocekuvano i mn me bolese se vitkav bukvalno katastrofa.Ke ti pomine za den dva ama uzasno e cuvstvoto znam!pozz
ауу катка те разбирам ... мачкај павловичева и ако седиш седи на меко перниче... го знам мн добро тоа чувство ... рамно на ужас ... ке помине не е страшно ... кога се случи тоа кај мене две недели не му дозволив да ме допре и два дена не му зборев ... не се секирај сепак не е страшно
Абе луѓе јасно дека боли, затоа не се стегајјте само опушти се во тој момент. Но, ете како лек, миј се почесто и мачкај павловичевај маст. Ќе помине за 2-3дена.
hmm... pa daj kazi ja tajnata be sestro kako i nie da uzivame te molam [mod-kirilica:1c6m11wm][/mod-kirilica:1c6m11wm]
Катка мене не ми се има случено и не можам ни да замислам . Ете од вакви случки секогаш како на игли да сум и му викам на дечко ми да биде понежен да не утнеме . Седи на перниче меко некое и мачкај се со крема . Па кажи ни како си ..
јас пред некоја вечер го имав најубавиот анален секс.......тотлано уживав и тој сврши во мене...беше ТОП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ај во ЛП....вака сега ептен не....да се престрашив и супер беше...абе ептен се поправив...јас сум нова анннни за се што ме искаравте и искорегиравте од мене направивте подобра личност.....не сум веќе злобна и здрвена во кревет.....
барем кажи дали послуша некој мој совет, пофали ме Ах, дечко ти треба да ме части штом не си веќе толку здрвена во сексот