да да треба да те часте послушав повеќе совети и сега сум многу активна во кревет....подобро е вака...... едвај ме чека да си дојдам.....
Сеси - the sex guru Браво, пофалба за сите на кои сексот им е задоволство, а не обврска. Жими се', сакам да имам секс секој божји ден, за доручек, ручек, вечера. И два десерти. И за добра ноќ. Нормално
Фала богу добра сум. Помина ,ама од викендот бе ништо не осетив па,ме болеше и не дадов ни да ме чепне маж ми. Ама кога ќе се сетам како беше... Ај се надевам во иднина ќе пробаме полека,па ќе раскажам како беше. Инаку анннни браво на одлуката и не биди скржава,можеш твојот анален секс барем да го опишеш во темата дека никогаш нема да го заборавиш...
Сакам да пробам, ама имам огромен страв од болка и од не дај Боже нешо да не се деси, да се усрамам за цел живот, можда кај и да е, и ја ќе се пофалам, некако ме охрабрија претходниве постови погоре... од утре се чистам со чаеви неколку дена
Сакам да прашам,дали има некаква врски и дали е штетно ако партнерот сврши внатре за време на аналниот секс?
Сакате да кажете дека имате анален секс без кондом? Зошто ако е со кондом зошто да е проблем да свршува внатре, не сум имала анален, ама од медицински аспект без кондом посебно...
aman devojki,zarem vi e ubav sexot so kondomi ,zarem custvuvate nesto,dajte ve molam uzivajte maximalno i bez kondomi ve molam... [mod-kirilica:3ebletbt][/mod-kirilica:3ebletbt]
Сакам да пробам анален секс ама некако мн ми е страв од помислата дека може да се случи нешто многу гадно., зашто сите знаеме за што служи аналниот отвор. Дечко ми сака да имаме ама не ме напнува ,туку ми кажа ако се решам јас ке пробаме . Знам дека ке ми е убаво ама сепак сум колеблива .
Аналниот секогаш ни е без кондом... мислам дека со кондом би било многу по комплицирано , а и тоа е место кое не се влажни природно, ние користиме млеко за тело, крем.... а со тој вид на подмачкување кондомот би пукнал така да исто ти се фаќа. Мене вака ми е многу многу убаво, и воопшто не ме боли. Баш ме интересира дали некој користи кондом при анален секс,како е , дали боли?
Мене кондомот ме боли при вагинален а камо ли при анален Да не се разбереме погрешно, не сум поборник за ризични сексуални односи...напротив. Само што мислам дека ако двајца партнери се интимни подолго време, сигурни во меѓусобната верност и здравјето на партнерот не мора да се мачат со таа гума... Јас на пример некогаш имам проблеми со влажнење, со бившиот првите 4 месеци од врската користевме кондом, и ми се има случено долу да потечам и да неможам да мочкам со денови по односот. И лубрикант купивме, џабе, само ќе се улепиме целите и пак боли таа гумата, струга како по иверица Затоа го нејќум!
Мене ми се допагја, треба само да се опуштис и да не почнеш со мислата дека ќе те боли.И секако треба лубрикант, но може и некоја помрска крема како павловицевата да заврши работа
Никогаш не сум пробала и не планирам да пробам.Некако ми е неприродно Со дечко ми имаме ист став околу ова прашање така да нема потреба од вклучување на анален секс во сексуалниот живот