Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.165 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

726 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

935 глас(а)
    26,5%
  1. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342

:D :D :D :D :D :D

:rock:

2. dumbal

dumbal Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    до сесилија
    Несакам, сонце да правам реклама на мојот пениснема потрба докажан е тој кај што треба.
    Твојот пост во врска со мојот последен во врска со темата анален секс,тоа си е твое право, секој си има право на свое мислење и расудување

3. lorijana

lorijana Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    35
    И јас ви се придружувам и јас сум иста :$
    Си мислам некогаш да не сум зависник од секс? :?:

На dumbal му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205

Бре све нимфоманки :lol: :lol:

5. buce82

buce82 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    :inlove: Епа кога ни е убо,со да прајме :lol: :lol: :lol: Леле,ама најодвратно нешо ми е кога ке ми реце ај не сега,попослем,а јас сакам,па дури ми се плаче :rofl:

6. lorijana

lorijana Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    35
    Е добро де сакам секс па шо :P

7. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    и јас се приклучувам на клубот на нимфоманки :lol:

На figgiMK, dumbal и femina90 им се допаѓа ова.
  8. papuca

papuca Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Мене уопште тоа не ме влече, немам никаква желба да пробам :x ама дечко ми ваљда сака, не ми кажал директно, ама мислам дека испитува терен да види јас што мислам :x фуј ми е..ама знам дека и оралниот ми беше фуј, ама сега... :$

9. Gwendolin

Gwendolin Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Пробајте со лубрикант.Може нема да ја намали тотално болката,но ќе лизга повеќе и ќе биде поприфатливо нема да има толку силно триење.Или за тие што сакаат да пробаат,а не пробеле досега,вежбајте ги сфинктерните мускули,битно е тоа при опуштањето во аналниот секс.Пробајте прво со прст,па со два...да се опуштат мускулите.И најсериозно,лубрикантче препорачувам,позгодно и поприфатливо е така. ;)

10. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    сеуште не сум пробала :$ , а и незнам некако немам желба, мислам дека ќе ме боли многу и затоа не сакам да трпам болка :D, е сега што како ќе биде времето ќе покаже :D

11. AhThatFemaleProblems

AhThatFemaleProblems Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    200
    Првиот пат ми беше така .. болничко.. но потоа се се сведи на уживање. Дури можам да кажам дека и повеќе го засакав овој тип од вагиналниот :D
    Се е до гоооолема опуштеност и подмачканост, разбира се :)

На Ajrinii и Milita18 им се допаѓа ова.
  12. TheOne

TheOne Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    5
    Мене ми е страв... :Ѕ а дечко ми сака, али мн ми е гајле, коа ќе се осеќам спремна тогаш

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. AhThatFemaleProblems

AhThatFemaleProblems Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    200
    Во право си. И не се „предавај“ :) никако се дури не се почувстуваш ти спремна за тој чекор, пошто на пример, за прв пат имав таков тип со сегашниов дечко и шо е најинтересно, јас се одлучив на тој чекор. А тој, нормално се прерадува :) :) најверојатно мажите го обожаваат овој тип на секс, но не е убаво ако некој ти напиња насекое за тоа. Затоа најубаво е да му кажеш дека подобро е да го направите тоа кога ќе се одлучиш ти, навистина ќе го изненадиш, а освен тоа ќе бидеш и далеку поопуштена, пошто ништо не си направила под притисок ;)

14. bile-bile

bile-bile Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    Sum probala...po dolgo tusiranje i pipkane pod tuks so mnogu sampon so potopla voda ...zapalena tolku lesno vleze i ne osetiv nikakva bolka,duri onaka zanesena rekov *go stavi vo g*...bese peubavo....

[mod-kirilica:14yiijyl][/mod-kirilica:14yiijyl]

15. srni4ka5

srni4ka5 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    баш ме интересира колку пати сте имале до сега анален секс? отприлика

16. bile-bile

bile-bile Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    Секогаш кога имам вагинален...2-3 пати неделно. 2 пати некогаш во исти ден ....Постојано го конзумрам и супер ми е ....

На srni4ka5 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. srni4ka5

srni4ka5 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    И јас го обожавам:D секогаш кога имаме можност го практикуваме.вчера имавме и за прв пат ми сврши внатре:$ прекрасно бешееее сакам уштее

18. bile-bile

bile-bile Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    преубаво е.....абе ептен е убаво јас ептен си уживкам ....уфффф

19. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Прашање девојки имам проблем :D Ајде сега поискусните кои веќе редовно практикувате анален секс да ми објасните неколку работи. Викендов по втор пат се обидувам да имам анален секс со дечкото ми, ама по втор пат неуспешно. Значи прво јас сум иницијатор, никој не ме присилува, второ опуштена сум секогаш обожавам секс, ама ова некако не ми оди :D. Значи да бидам подетална, се е во ред започнуваме со пенетрација, убаво ми е се, чуствувам задоволство се до еден момент кога почнува многу да боли, значи не може целосно да пенетрира во мене бидејќи некаде на повеќе од пола пат осеќам огромна болка. Користиме лубрикант и кондом, опуштена сум, но не знам што е проблемот. Ајде совети, бидејќи навистина сакам да го направам ова, се дур не стигнам до таа болка чуствувам големо задоволство и ми е убаво. Ај некоја поискусна да ме подучи :)

20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Освен многу, многу мрсни лубриканти, треба и да си ти опуштена. Не само да си подготвена за тоа туку и да потрпиш мала болка која е бргу минлива.
    Сепак се нека оде поспоро, не мора веднаш да почнува со длабока пенетрација, туку постепено го навикнувајте аналниот отвор на пенисот. И запамети само дека на сила ништо не бидува.
    Плус видете дали позата ви одговора. Според мене за почетокот на пенетрирањето е најдобра кучешката поза, а потоа откако малку ќе "разработи" може да се смени позата ( но мој совет е да пробате да не се одделувате еден од друг, т.е да не го вади пенисот од тебе додека ја менувате позата)

На Zlatusko му/ѝ се допаѓа ова.