Златушко, според мене најдобро е ти да си врз него, тој нека седне на подот и ти биди врз него и полека, полека наседни го. Така ќе имаш контрола колкава болка можеш да издржиш и после ќе ти биде полесно и плус ти ќе го контролираш интензитетот на сексот и ќе доминираш.
Во секој случај користење на лубрикант во големи количини - особено на водена база а ако можеш да најдеш лубрикант на силиконска база ( не се впива во кожата и трае подолго). Избегнувајте мрсни лубриканти
Уф, лошо прво искуство Помислив отидов курбан Толку многу ме болеше што веќе несакам ни да размислувам на темата анален секс. Понекогаш разговараме пробува да ме убеди да се обидеме полека, но јас несакам ни да слушнам! Тој толку многу го посакува тоа, јас навистина на секој можен начин се трудам да му удоволам но на овој начин неможам и несакам. Сакам што по богат и разновиден сексуален живот да имаме но оваа комбинација за сега не ми е ни на крај памет.
sum imala poveke pati, i toa nekolku pati po moja inicijativa, bidejki nekogas sum tolku napalena so ne osekam nikakva bolka ,a i toa sto se oseka e slatkoooooo
Da ve prasham .. sakam da probam analen .. kako e najdobro so ili bez kondom i so nekoj lubrikant ili?? dali neshto se osekja nekoe zadovolstvo ili e onaka samo.. ?? i dli mnogu boli ili se izdrzuva?? [mod-kirilica:1iam2f4c][/mod-kirilica:1iam2f4c]
Najvazno e da si opustena, inaku mene ponekogas tokmu ovoj sex mi dava najintezivni orgazmi. Cesto mozam i bez lubrikanti, a najdobro e sama da mu go zemes i da si go nasocis kon mestenceto, taka si ja kontroliras situacijata vo celost . Ne se soglasuvam so site koi zestoko go kritikuvaat ovoj vid sex, nema nisto valkano i so pravilna higiena i golema zelba, dava super rezultati. [mod-kirilica:1a9absjv][/mod-kirilica:1a9absjv]
не сум пробала до сега анален секс затоа што мислам дека ќе боли многу и страв ми е да не се покакам.
Па постои таква можност кај многу луге при најмало дразнење на внатрешниот дел на аналниот отвор да дојде до нагло празнење, на дебелото црево. Најдобро е пред да се решишна тој чекор да пробаш сама да пенетрираш во аналниот отвор за давидиш како реагира на дразба можеш со прст, вибратор, дилдо итн зависи што повеке преферираш.
Јас и мојот сопруг не практикуваме анален секс затоа што и двајцата не сакаме од х -причини.Доволен ни е вагиналниот и оралниот секс.Читајки низ темава најдов 4 типа на девојки и тоа : 1. никогаш не би пробале заради одредени причини 2.кои си го практикуваат и уживаат За овие 2 типа секоја чест бидејќи знаат и прават што сакаат или не сакаат ,што е во ред. Мене ме загрижуваат останатите два типа 3. го прави тоа заради партнерот ,иако не сака (зошто?) 4. практикува анален секс само за да биде невина(ако мислиш дека си мала или дека треба да бидеш невина тогаш седи си мирна ,зошто и едното и другото е секс).
Па добро аналниот секс и нее толку лош,ако си опуштена и се предадеш со емоциите и страста нема да осетиш ништо освен задоволство...
лелеее... Дечко ми многу сака анален секс, ама нема шанси да му дадам таму да ми го бутне, ако сака нека ми раскине заради ова..ама НЕМА ШАНСИ БРЕ... уффф грозно, а и знам од постари дека мн болело
Аналниот секс е добар, доколку се примени во правиот момент. Боли,да, но само првиот пат. Но позитивната и најубавата страна е тоа што се постигнува волшебно добар оргазам кој доведува до лудило. Само тие што го практикуваат знаат за што зборувам.
Не е точно дека аналниот секс боли само првиот пат, бидејки се работи за мускул кој после сексуалниот чин се врака, во првобитната состолба за разлика од хименот кој еднашка се кине и потоа не се јавува таа болка како првиот пат. Кај анусот секој пат е иста ситуацијата разликата е во тоа што после првите неколку пати сме поопуштени и затоа болката или е помала, или воопшто ја нема. Доколку сакаме комплетно да уживаме во аналниот секс потребно е исто како и кај вагиналниот претходнодобро да се обработи орално со врвот на јазикот на партнерот за да дојде до опуштање на мускулот, а потоа полека да пенетрира партнерот со еден па потоа су уште еден прст за да се опушти мускулот па тек тогаш да се пенетрира. Важно е исто така да се користи лубрикант за подмачкување, но доколку се нема лјубрикант може дасе користи малку вода или блунка што јас лично не ја препорачувам. Но никако несмее да се користат одредени креми за лице како средство за подмачкување бидејки пх вредноста на тие креми и вообичаено, со повисока вредност од онаа на кожата и по сексуалниот чин може да дојде до непријатен јадеж или благо пецкање во внатрешноста, на аналниот отвор
a sto vsusnost cuvstvuvate pri analen sex???? mozebi vi zvuci glupavo prasanjeto, no jas imam probano ednas i na pocetokot imav cuvstvo deka mi se odi vo wc a vrska nemase od togas ne ni pomisliv povtorno da go napravam toa od sram. Dali e toa normalno?