Јас лично сум ги имала најинтензивните оргазми при анален.За да го избегнеш тоа што си го опишала треба да се „испразниш„ претходно и за да си сосема чиста се прави клизма,убаво ти е опишано на кој начин низ темава разгледај наназад .
После тоа првите неколку пати, болка, па осеќај за у веце па што знам неподносливост и скокотливост, следуваат најинтезивните и најдобрите оргазми, анален хел јеах ако знае типот да биде нежен иначе ојде работата на гз не можам да седнам)))))) Многу обожавам анален ама многу сакам истовремено да пружам орален
A како ќе пружаш истовремено орален, кога неговиот пенис е во тебе, или мислиш на орален кон трето лице ?
Навистина не ми ни паднало на памет да практикувам анален секс, ниту на мене ниту на сопругот, и двајцата не сакаме, навистина мене ми изгледа многу педе*ски, наречете ме патријархална и заостаната ама не можам да се замислам со к** у г*, грозно ми е , и да се користи кондом и лубриканти и не знам уште што сепак аналниот отвор за мене има друга намена-празнење и толку.
Девојки, ми треба совет.. Досега не сум имала анален секс а размислував да го направам тоа..Како и многу други на форумот не сум добро запознаена како се прави тоа Читав дека треба да се направи клизма пред се, меѓутоа незнам дали ќе можам да го направам тоа во домашни услови ( со вода ) .... Па се надевав дека ќе може некој да ми каже што и дали можам да купам нешто од аптека... Незнам што да барам кога ке одам таму...Некако страм ми е Ви благодарам однапред
Леле овој мојов сопруг значи толку многу обожава да ме ... отпозади што мене тоа страшно ме нервира. Како прво не ми се допаѓа уопште, ма никако, ме боли, а тој секој пат кога имаме секс ама секогаш ми го става таму, не знам стварно што му е толку убаво
прво не го сакав ама сега нај убаво е кога е цел внатре,а не до пола така некако ме заболува абе ензнам многу ми е убаво а претходно не сакав ни да помислам на анален секс
Јас се откажав од него, пробав, видов, ама сепак за мене се другите видови секс. Анален не сум имала можеби веќе една година и не ми фали воопшто
Да бе ако ти сакаш сите мора да сакаат? Тоа е желба. Нема поубаво од вагинален, оралниот пружа огромно задоволство, аналниот е болка пред се, и јас не гледам големо задоволство, сум пробала и несакам бе. Што ќе ми е? Да не нешто ќе ми фали не го практикувам. Не ми е задоволсто како и на повеќето девојки. Си го сакам газето без ништо во него А посебно цел во аналот. Аууууу ќе скокнам до небото и назад
се пресмеав.... леле бе па ви јас не ве терам само кажав дека е симпатичен.....инаку јасно е дека јас ако сакам дека не мора сите да сакат Вие губите (се шалам)
Јас само ви кажав како се чувствувам, кој како сака нека си практикува. Јас сакав да пробам, од тие неколку пати што сум го имала пола било супер, не ме ни болело ни ништо, а пола било неубаво- така што сфатив дека не вредат сите тие подготовки и ритуали околу него А клизмата, што знам, некогаш кога ќе ми текне си ја правам, ама заради лично прочистување, а не за анален секс
И јас си сакам анален од време на време и да, се слагам дека кога е цел е поубаво и ич не боли, повеќе боли кога не е
уфффф колку нејкам да имам анален секс не сум пробала никогас и ми е страв од што слушам дека многу боли, понекогаш имам и проблеми со дечкото затоа што не сакам а тој сака да пробаме ама не знам ...страшно ми е :/
Не гледам како меѓу припадници од спротивен пол,некој добива идеја дека е педе*ски. Секој си прави што сака,ама со самото тоа што сигурно имате и орален и нешто повеќе од мисионерска поза,за мене веќе не е патријархален сексот,па според тоа паѓа во вода давање „патријархални мислења„. Јас го практикувам и немам ништо против оние кои не го практикуваат,ама ме нервира кога некој го наведува како нешто грозно,а во однос на намената,па и од вагината исфрлате и урина и менструална течност и бели прања и сл.„срања„,па како не ви е грозно да ја употребувате за секс, м?!
Ок ништо лично, не се нервирај срцка, само си кажав што мислам. Јас никого не осудив, секој нека си прави што сака и како сака ако му е убаво...Ако баш те интересира, орален не практикуваме, никогаш навистина никогаш не сум лапнала (извинете ако вулгарно звучи), а не ни сакам, затоа дадов патријархално мислење...не пружам орален, ама примам и на маж ми не му смета, дури некогаш извинете на израз ама послење ли*ење гад ми е да пољуби, таква сум гадлива што да правам. Доволен ми е вагиналниот Спојлер и премногу сум добра, ама да не се фалам