Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.164 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

725 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

931 глас(а)
    26,5%
  1. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

:D ок де и ти се пофали јавно сега. Ме насмеа

2. TheGirlNextDoor

TheGirlNextDoor Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    82
    ми текна, нормално, затоа и рекоф некаде во претходното мислење дека чувството од потреба за празнење ми беше на психичка база т.е. да не речам стравот да не се напрај бељата па си рекоф со клизмата да се осигурам дека се е чисто ама во моментот чистата вода ме збуна малку и така ништо од аналниот :lol: :lol: :lol:

3. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Сум пробувала анален секс 2 до 3 пати ама само малку (ни до пола) многу ме болеше......не можев никако да се опуштам,пред очи ми стои слика дека многу ке боли и секогаш викам не мислам на тоа ама еднаш ми се случи нешто сто не посакувам на никого да му се случи.наместо во вагината забега погоре и тоа ненормално јако што не знам не се опишува тој бол и плуц тоа и крв ми потече секако беше несакајки но се случи...........и после тоа 2 дена не можев да си седам хахахахаххаха и од тогаш нема шанси секогаш на тоа мислам дека пак ке ми излетат свитки пред очи :D :D

4. HotelPromaja

HotelPromaja Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    6
    Како машко, можам да кажам дека кај аналниот секс има една врста на тактика, која мора да ја практикува секое момче/маж кој сака да има анален секс со својата девојка. Со цел да се намали болката кај девојката, пенисот треба постепено да навлегува во аналниот отвор, никако тоа не смее да биде брзо. Додека тоа се случува препорачливо е да се допира вагината за задоволството да ја "прекрие" болката. Откако пенисот ќе навлезе во аналот, движењата треба што е можно да бидат поблаги, додека отворот да се адаптира. Користењето на лубрикант е индивидуално, некои не можат без тоа, некои не ни помислуваат да го користат. Клучна улога кај аналниот секс има ја има психолошката состојба кај женското, машкото и така и така ужива. Женското мора тотално да биде опуштено, така и болката ќе исчезне. Хигиената е клучна, бидејќи аналниот отвор е гнездо на бактерии, опасност постои и за двата пола. Точно е дека поголемиот дел од мажите уживаат во анален секс, поради потесниот отвор кој нуди поголемо задоволство, а и уште повеќе влијае и самиот задник на партнерката. Сето ова треба да биде работа по договор, мое мислење е дека не треба никој да трпи големи болки за да му угоди на другиот, треба да има разбирање. Факт е дека ако едниот трпи болка за другиот, а другиот настојува на тоа, дека во таа врска нешто не штима. Ова беа лично мои размислувања и искуства, иако форумов е повеќе за женски сметам дека треба и некое мислење од машкиот пол да се најде :) :) Уживајте :D

На donna.17, MadHatter и Theodora им се допаѓа ова.
  5. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154

Се согласувам ХОТЕЛ ПРОМАЈА со твоете мислење во право си.Секако дека тоа е работа по договор и не може еден да ужива а еден да умира :) Јас ги немам тие проблеми ,тоа што се случи се случи ненамерно......кога нешто не сакам па не дечко која сака нека ееее !!!!!

На HotelPromaja му/ѝ се допаѓа ова.
  6. zoki69

zoki69 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Masko sum pa ne sum probal analno nekako pomislata ne mi pruza zadovolstvo. A nitu edna devojka do sega nemala zelba pa nemam ni jas.

7. ZIrinka

ZIrinka Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    5
    Ај сега.. Те молам, ако ми текне да пробам некогаш, раскажи за хигиената! Освен обична хигиена, како уште и до каде треба да се испереш за да не се грижиш во текот на чинот дека за тоа место е природно да содржи сосема други работи...

8. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Првиот пат премногу ме болеше никако не можев да се опуштам ама сега е многу поразлично опуштена сум и уживам. :$

9. DzamPolat

DzamPolat Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    0

Се согласувам ;) Кога дозволувате целиот авторитет да го има машкото во врската, тогаш не се жалете :)

10. Trikson

Trikson Нов член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    35
    za tie devojki sto ne znaele...

ako maskoto vase bara analen seks ima homoseksualni tendencii...zatoa sto razlika pomegu maski i zenski anus ne postoi.... :lol:

11. machorka

machorka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    58
    Фала ти што не просветли...
    А дали ако машкото сака орален секс исто така има хомосексуални тенденции,бидејќи и меѓу машка и женска уста нема баш некоја разлика?
    Јас лично не практикувам анален секс,ама мислам дека нема потреба да се навредуваат луѓето кои имаат поинакво мислење

На moniiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  12. m.a.l.e.c.k.o.t.o

m.a.l.e.c.k.o.t.o Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    ма каков ти анален, се знае за што служи задното дупче :D
    Ако сака нека повели и нека центрира кај што треба, нема потреба јас да се изложувам на болка и грчење на целото тело за ќејфот на некој, без разлика колку и да би била заљубена во партнерот!!!
    Еднаш пробав од љубопитност, за да видам и осетам како е... но одма на почеток се повлеков! Пак ќе кажам, се знае што за што служи ;)

13. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Малечко, и од вагината ти излегува урина, менструација, бели прања и различни др. срања па ја употребуваш и за секс, така ;) ?
    Ако тебе не ти успеало, не треба да напаѓаш одма како не чини аналниот и се знаела намената на дупчето.
    По аватарот не делуваш како противник на анален, ама ти си знаеш најдобро, :?: .
    Мој совет ти е да се обидеш пак, читни низ темава има добри описи како се чисти местенцето за таа намена, па обиди се со лубриканти и постепена пенетрација, не се осудува нешто на пропаст од еден неуспешен обид, :) .
    Точно таму во тоа дупче се постигнуваат многу интензивни оргазми.

14. leonidicka

leonidicka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    и јас така велев , ама тоа грдо чуство е само на почетокот а после неколку пати е многу убаво.

15. oooo

oooo Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    3
    Имам пробано ама не уживам во тоа чуствувам само болка

16. noskirT

noskirT Нов член

Се зачлени на:
    28 март 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    12
    ...мора да сме ние нормалните грешка нешто...мислевме да вагината е место за уживање кај жените...ама можеби сме грешка...

... од толку членови само 5 посто ке не поколебаат сеа, од што ни е слаб моралот а карактерот на никакво ниво... :hai:

17. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Ајде де, на база на неколку реченици ти си експерт да судиш за нечиј морал и карактер :^) ?!
    И читај ако веќе реплицираш со вклучување на мозокот, без да ги вадиш зборовите од контекст!
    Импотентен еден и сексуално и интелектуално!

18. unbeliavable

unbeliavable Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    kako mozete da zborite za analniot seks i kako boli igluposti??? jas i maz mi obozavame sekakov seks, i jas sum taa sto inicira analen zasto e prekrasna stimilacija i mojot orgazam e posien poradi toa... znaeme site za sto se koristi koe dupce tuku ako sakate da izivate i malku ubava bolka ne e na odmet..

Probajte ke uzivate, mora da mu se kaze na partnerot kako da pravi za vaseto iskustvo da e nezaboravivlivo..

19. unbeliavable

unbeliavable Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1

mora na partnerot da mu se kaze kako da napravi, samo taka ke bide ubavo za dvajcata

20. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    НИКОГАШ! единствената работа која не би ја направила за него.