На темава можам да кажам дека кога не бев мажена на маж ми му викав дека ќе имаме анален кога ќе бидам трудна,демек стомакот ќе ни смета па мора така Арно ама тоа беше пред 5-6 години и јас сум го заборавила, тој пред некој ден ми вика : А јас па будала ти поверував и сега си чекам дека ќе речеш ајде да пробаме, бар ветеното ќе си го исполниш. Леле ко прснав да се ,му викам ти здраво за готово си го фатил тоа, просто не ми се верува дека мислиш во 6 ти месец сега првпат да пробуваме анален. Он па дури изненаден дека стварно сум го зезала Е еее машки
...една работа тука не е до крај јасна...зошто всушност за ова тема има толку многу интерес... да повториме, затоа што повторувањето е мајка на знаењето...од прочитаните постови следи заклучокот... аналниот чин на пенетрација е непријатно болна работа за некои, сепак за други пријатна...значи болката што ги исполнува им дава задоволство на мазохистите...
А од каде ти е тебе идејата дека сите ги боли? Погрешно . Нема никаков мазохизам тука, не ги боли сите, за некои е само задоволство треба да можеш и знаеш како, сепак не е за секого .
леле ме боли ме боли све би правела во сексот ама тоа неможам еднаш пробав со еден дечко аман за само тој да ужива јас болки да трпам а дечкоми сексуално мањаче си сака ах кога ли ќе попуштам
Нареден оф топик, ќе резултира со опомена и апел да се банира потегнувачот на истиот. Темата ќе ја заклучам, додека да ја расчистам, потоа ќе биде отклучена. Темата е отклучена. Без навреди ве молам.
Често пати со дечко ми кога имаме секс тој навалува за анален..но јас не сакам...се плашам дека мн ќе боли...никако да попуштам..сеуште не сум се опуштила за така...и мислам дека не сакам да пробам...незнам што да правам...некој искусен да ми помогне?
значи не е работата само да имате зашто тој навалува.....треба и тебе да ти е убаво и ти да сакаш...сексот е обострано задоволство а не само еден да се празни друг да му е онака ради реда....е сега зза болењето,ќе те боли ако не си опуштена ,за да се опуштиш и треба да го посакуваш да имаш ваков секс,и секако ако до толку веќе не може влага во употреба лубрикант
Мене не ме боли толку...ама кога пенетира во мене се чуствувам многу грдо Спојлер како да ме тера за во вц и ради тоа не го сакам многу и не можам да уживам
добро бре девојки имам една пријателка и еднас кога правев муабет бас на оваа тема (бидејки јас уШте не сум пробала а веке сум верена со дечкоми)ми има акзувано дека пробла ама бидејки она нема срам ми акза дека мзоело да се случи на неговиеот пенис да извади така званично на наше д казам брис ако ме разбирате што сакам да казам и на што мислам и јасми бесе многу непријатно да ја прасам после за хигиената зосто ако си се средувала вајда немало тоа да се деси де казете ми каква е таа хигиена сто се прави пред сексот јас звучам како малку забегана ама до сега он ме молел ама јас од страф дека ке боли не сум сакала а сега веке сакам да пробам па помагајте
Девојки, има 54 страни со објаснување, мислам дека е кажано веќе се, а оние што се заинтересирани сериозно, ќе “прочепкаат“ малку наназад во темава Не е секогаш се сервирано на тацна
Аууф има има и тоа како, деталите од 26 стр задржи ги за себе. Ме насмеа Миме каде го ископа ова сеуште се смеам...на тушот де и цревото која сликовитост
zenski a jas bi sakala nekoj od vas da mi pomogne so toa okolu procistuvajnjeto da ne nastane tragedija pocetnik sum i bi sakala da probam analen seks bolkata ok da ,no sepak me interisira kakva e postapkata za cistenjeto po moznost vo detali da mi se objasni vi blagodaram mnogu
decki koj moze da mi objasni podetalno cistenje za analen seks?ve molam pomognete mi bi sakala da probam no se sramam deka ke se sluci tragedija za zanaete na sto mislam koja e postapkata za cistenjeto ve molam po detalno zosto jas sekogas mislam deka moze pak da se pojavi nesto i ne se osuduvam da probam vi blagodaram