Желба за анален секс имам само кога сум онака ептен напалена , ама немав пробано.... се до пред некој ден . Отидов кај дечко ми на работа, он беше трета смена сам и по некое време си почнавме пипкање, мазење, галење... се напаливме скрос . Па после малку „триење“ и пошо немавме услови многу за лежечка положба ме сврте на масата и ми пенетрираше од позади додека ја стоев со дигната хаљина и у штикли онака напучена пред него . У еден момент на преголема страст почна да турка во аналниот отвор со пенисот. Ја го осетив ама не се тргнав само си помислив „мора да бидам тотално опуштена за ова“. Додека да влезе убаво, осеќав мала болка..... ама после кога го осетив до крај... ммммм чувството е неописливо. Уште пак кога почна да ми го стимулира и клиторисот..... на седмо небо бев. Сега едвај чекам пак да се видиме, сигурно ќе му побарам анален.... ама ке му побарам и да сврши во мене, не знам зошто ама тоа баш ме пали П.С лелееее ама се опуштив јас.... ќе кажете „колку е забегана оваа“
Јас сум имала анален секс не ми беше убаво се чувствував како да сум по голема нужда...затоа тоа нема да се повтори..
Не се жртвувам самата себе бидејќи многу ми имаат кажувано дека на почетокот боли,а после е прекрасно но мене ми потече крв па затоа ве молам за помош дали сум единствената што и се има случено или има у други што го имаат доживеано тоа,дали е нешто сериозно или природно е?
lolooo dokolku si stegnata i ne e 'podmackano' pri penetracijata i ako odednas ti penetriral vo gazeto ke protece krv. malku ke se nasalam na tvoja smetka "analen sex mislam deka ne e kako za pocetnici"
јас несакав на почетокот подолго време се противев ама се смулував на дечкоми на крајот му попуштив , и не е толку страшно колку што мислев , боли првите неколку пати и тоа не кизнеј колку а и исто така е убаво
Многу филозофии за едно е**ње в г*з! Речи си дека не ти се свиѓа и тоа е тоа ,што ќе ни се извадоци од учебникот по биологија
Ако ти потекло крв ,остави го газето на одмор неколку дена и после пак онади си се ,само со појачана лубрикација ( може и Бекутан масло за бебиња , многу брка работа).
Девојко, не форсирај на сила, ако ти потекло крв немој пак да пробуваш Можеби имаш некои здравствени проблеми, можеби имаш хемороиди па тој при пенатрација “повредил“ некој хемороид Остави што ти кажувале дека е убаво, и мене ми кажуваа дека секс во вода е преубаво, ама пробав и не ми беше, кај секој човек е различно
Точно!!!Сите сакаат се да пробаат ама на некој му е убо на некој не,мене на пример ми е одвратен аналниот секс,и немој да трпете ако ве боли,нема потреба
Сакам да кажам дека сум имала анален секс и дека чувството е прекрасно. На почетокот и јас не му дозволував на дечко ми да имаме анален, да не ме боли и поради тоа што мислев како и повеќето тука дека аналниот отвор е за друга намена, но кога ќе размислам и оралниот отвор е за друга намена па го практикувате повеќето. Јас преферирам анален секс отколку орален. Само еднаш му имам пружено орален но не ми беше убаво, но затоа пак уживам додека тој орално ме задоволува . Некои од феминките спомнаа за вагинални инфекции прво го ставаш таму па ваму, но тоа може да се случи само ако од анален веднаш или истовремено влегуваш и во вагинален отвор. Ние кога практикуваме анален само анален, вагинален само вагинален, и немаме проблеми. Секако се грижиме и за хигиената пред секс било да е вагинален или анален, на нас ни е навика да одиме под туш пред и после секој секс. И не користиме никакви лубриканти, креми масла, ( најчесто буцето мое кога сме запалени, ќе ми го лижне газенцето и не ни треба ништо ) не чувствувам болка, малку додека навлезе потоа уживам и го оставам да сврши внатре исто и тој ужива.
кој воопшто го форсира аналниот секс???? ако имавме и друг отвор и таму ќе сакаа да влезат??? како да нема други активности в кревет, па ќе се мачиш со анален заради негово задоволство, како да не!
само кога сум многу запалена неме боли тогас ми е екстра и обозавам кога ке сврси внатре тоа ме полудува
уф не да сакам да пробам ама тој пусти страв од болка како да го пребродам али ке биде и тоа со тек на време!иначе убаво ми е со прст кога ми става дечко ми и така не ме боли ама со к*р друго е
izvini ne sam pocetnicka veke 5god sme vo vrska so deckomi a 4 sme seksualno aktivni no sekogas sam go odbivala koga ke mi spmnese za analen seks i sega predn nekoe vreme bas i jas sakav da vidam kakvo e custvoto ali nemozam da izdrzam i se otkazav toa e se poz
јас велев дека никогаш нема да имам анален (никогаш не вели никогаш) пред некое време имам за прв пат болеше де ама после убавина,посебно кога сум запалена ллелелееее....сега се знае една партија анален секоја вечер па туш па одмор па после следните пози
па нема и којзнае што убавина аналниот секс освен свршувањето внатре ама ете сепак кога си запален одмах ти се дига и на тоа и се мислиш којзнае колку е убаво да го ставиш и таму
јас мислам подобро лубрикант да земес наместо да се потнапиес зосто ако си пијана наредниод ден нема да знаес сто повеке ке те боли г.з или глава