Имам пробано ама мн мие болно.Сакам пак ама како д аси помогнам сама д ане е болно толку не можам д атрпам
cooLive најважно ОПУШТИ СЕ!! таму доле да бидес релаксирана, користи лубрикант ама дост мрсен, и нека влегува поспоро , постепено .. после ке почнеп да ужуваш. позз
Од сите видови секс, овој ваквиот изгледа не е за мене. Пробавме со Петко мој, тој барем си знае како одат тие работи имал искуства, па полека, па ај на страна, и останати глупости, ама неможам ме боли пустото, а непланирам да трпам болки, а и он не ме тера со сила кога знае дека ќе ме боли и нема да уживам, зошто нели сексот треба да биде обострано задоволство . Пробавме неколку пати, еднаш само успеавме така малце подолго и да не ме боли толку, ама неможам јас до толку да се устручавам пази да не мрднеш, пази ова, пази она... Ми мрда гзето мене, темперментна сум, неможам мирна да седам и анален секс-ноу тенкју. Само ми е криво 240 денари што ги фрлив за лубрикант, џабе поторошени пари .
Мене искрено поголемо задоволсто ми се прави со анален отколку со вагинален... Јесте малку боли, али со текот на времето се навикнуваш...
а шо мислите за анален секс без кондом?? јас и дечко ми пратктикуваме почесто со кондом, но тој е запнат да пробаме и без,сега не знам шо да прам ми е страв од некакви инфекции. чекам одговор
нормално поубаво е бес кондом и за двајцата ке сврси во тебе ке ти го наполни газето убаво цуство само полесно се закацуваад инфекции обавезно после аналниод сехс под тус
ааа не! имам пробано малку ама многу ме болеше може со тек на време и искуство ја снемува болката, но јас не преферирам
Oд толку малку ме болеше не па да се задлабочам, нее не, мислам дека НЕ.. сега за сега! за понатаму ќе видиме..
И ние така малку пробавме, ама кажав јас, повејќе не....не солзи не знам што не. Мене ме боли многу, и не можам да изджам, затоа другото ке си го тераме
Сте пробале како што не треба а имате толку добри упатства што некој се мачел да ги пишува ама кој да ги чита . Повеќето сакате директ што е многу погрешно па после се чудите што боли .
Упатства за секс? Не фала. Болка си е болка, дали со упатства или не, боли, кај некој помалку, кај некој повеке. А и зависи колку издржуваш болка.Така да тоа е индивидуална работа.
Има техники како аналниот секс да не боли само треба да се почитуваат одредени методи и правила и самиот процес може да трае неколку месеци и на крај освен ако немаш хемороиди нема да боли . Само повеќето мислат е исто како вагинален секс дека мора од прва да успее што е голема грешка. Не зборам од памет, ама повеќето без искуство не се замараат со тоа а треба само малку здрав разум и имагинација . Прочитај тука како треба да се почне за да не боли, проверено во пракса: http://forum.femina.mk/seks/analen-seks-t81/590.html#p547092
Два пати имам пробано првиот пат ми беше убаво ама вториот ненормално ме болеше и после тоа никогаш веќе не сакам да го имам...
Јас мислем дека за стравот на девојките од анален секс се виновни и машките покрај другото, една од причините се и машлите кои дали од незнаење, или од брзање како да дојдат до тој чин придонесуваат голем број од девојките да бидат уплашени, и од самиот збор анален секс. Точно е дека аналниот секс е малку поспецифичен од вагиналниот, но не е толку страшен како што некои мислат. Имено девојките треба да знаат како добро да се подготват пред самиот чин на аналниот секс, тука се подразбира клистрирање или добро празнење на цревата. Има неколку методи на клистрација со помош на лмаз вода, а има и средства кои се купуваат, во аптека со кои на брз и лесен начин доага до целосно празнење, на цревата. Исто така секоја девојка како сто мастурбира вагинално, така треба и аналниот отвор треба почесто да го привикнува на пенетрација што ке ја прави сама. Пред се тука мислам на пенетрација со еден, до два прста немора да се користат предмети итн доволно ке биде одвреме навреме да се задоволувате самите анално и така ке се привикне, аналниот отвор на влегување на страно тело во него и нема да ги имате тие проиблеми, при обид за пенетрација бидејки тогаш што од трема што од неподготвеност и од страв да не дојде до испуштање на разни непријатни звуци или содржина, доаѓа до рефлексно стегање на мускулот и секако дека ако тогаш се обидете, ке боли. Машките треба да знаат дека анусотнема природно подмачкување како вагината туку ке мора да користите одредени лубриканти но никако и креми за лице, за да не дојде до непријатно триење помеѓу зиновите на аналниот отвор и пенисот, и тогаш се јавува печење а можно е да дојде и до појава на мало крварење. Исто така потребна е долга, предигра која би вклучувала нежно кружење на јазикот околу самиот анален отвор, а потоа полека пенетрација најпрво со 1 прст а потоа можете да вклучите уште еден, и кога ке почувствува девојката дека е доволно опуштена дури тогаш да преминете на пенетрација. Секако има девојки кои без проблем можат веднаш да поминат на главното но повекето девојки го имаат тој психолошки проблем и потребно им е сето ова, што го наведов.
И јас се согласувам со ова што е погоре наведено, значи никако не треба да се брза при аналниот секс, подобро сето тоа да тече пополека додека девојката не е спремна за тоа, за навистина да уживаат и двајцата. Мене првиот пат ме болеше, не можев да издржам подолго од пет минути, ама после тоа со лубрикант и опуштеност се среди работата. Сега многу уживам во аналниот секс (не повеќе од вагиналниот сепак) ама убаво ми е и често го практикуваме.
Болка си е болка... Мене не ми е ни убаво, и од тогаш реков не....нека помини некое време, ама тешко..
geri e vo pravo boli samo dodeka da vleze a posle toa e vistinsko uzivanje,no me interesira sto se slucuva dodeka pri analen seks toj saka da svrsi vnatre?