и јас со дечко ми имам редовен анален однос и уживам во тоа боли само додека да влезе после она што следува е вистинско уживање но мн ме интересира што би се случило доколку тој сака да сврши внатре????????????
nemam probano uste ama decko mi insistira mogu da go probame i toa iskustvo mene mi se cini deka e dosta bolno bi sakala da probam no mnogu se plasam! [mod-kirilica:3fxr9hvo][/mod-kirilica:3fxr9hvo]
Па немој да ми кажеш дека го вади од таму, пред да сврши? Нема апсолутно ништо да се случи а и него филингот ке му биде 100% бољи него да се прекинува и да го вади за да ти сврши на грб или било каде освен ако не сте малку поперверзни па да го вади за да ти сврши, на лице ако тоа више ве пали инаку нема потреба од вадење.
Читај една страна поназад пишав како треба да не боли ама бе не читате, се сакате од прва да ви успее и после болело, епа ќе боли кога не се едуцирате како што треба .
Е да ви кажам дека вчера по подолго време имав анален со женска ми и овој пат и беше супер немаше болки ај можда ќе се навикне отсега се надевам
еј женски ме интересира дали на некоја од вас при анален секс и се има случено нешто на пример како да му се покака на пенисот .. хихихихи.. не во буквална смисла да му се покака туку дали ви се има случено при анален секс да останат трагови од измет на неговиот пенис... леле колку е тоа срамно и одвратно... бљак.. мене тоа ми се случи и многу , ама баш многу ми беше срам.... ве молам кажете дали на некоја од вас и се случило такво нешто....да се утешам малку..
е јас веќе се изрезилив, брука се сторив незнам дали друг пат ке се одлучам за таков секс... мн се срамам
Совет од стручно лице-не јас, туку газдарицата на Валијант, во една од тие еротските ноќни емисии што беа порано кажа да се измива анусот со црево Да, да, да се стави црево (некое тенко претпоставувам) на анусот и да се пушти млаз вода, не многу силен наравно
и што на тој начин изметот што е останат во анусот ке се измие ќе го снема...тоа му доаѓа нешто како клизма....ау какво црево обично за вадење низ бавча, црево од туш, или некое специјално, со обична вода топла ладна каква или некоја специјална...... кажи поточно што треба да се прави ако знаеш.
Одамна беше, не памтам детали но мислам дека рече оти може и црево од туш, а вода-обична, дали е топла или ладна небитно е...
Тоа можеш и да го прогуглаш и детално ќе ти излезе се. На повеќе начини можеш да направиш клизма. Со тушот од дома, со препарати од аптека, во државна, итн, итн. Тоа и е финтата, да го исчистиш цел анус, не би сакала да си го видиш дечко ти како го вади својот орган цел кафеав. Како што кажа погоре девојката што се посрамотила, јас не ни можам да замислам што и се десило, а не ни сакам да замислам искрено. Можеби аналниот секс не е толку страшен, јас би пробала, сакам, сака и тој, ама мене делов со клизмата ми оди на нерви. Никогаш не би го земала тушот од дома и да си го ставам во анусот. Па сега таа идеа за анален е на пауза додека не пронајдам друго прифатливо решение за целосно прочистување. И не ве сфаќам како без ни малку едукација, без ни малку читање практикувате било каков секс. Не е работата само за да се пофали човек, еј имав секс во га*от, фраерка сум. Треба да се знае, да се води хигиена, да е со некој што му веруваш, да си свесен за ова она, за последици и не последици ... затоа што не дај Боже да има некоја псоледица, а ти теле два збора немаш прочитано за нештото што го практикуваш и нема ни да имаш претстава што те снашло. А и психички треба да си каде каде спремна, баш за да не те боли ... значи да сакаш. Ако јас не сакам, нема што да стискам заби за него. Би стиснала, кога би стиснал и тој, да му пикнам една краставица да види како е, па после би стиснала и јас. Ама тоа ако не сакам, а јас сакам. Ама има време, колку повеќе се подготвува и чека толку поубаво е. Сепак тоа е мое мислење па вие како си сакате.
Класична клизма непосредно пред тоа ќе го изиритара цревото така да многу и ќе изгубат желба. Но мало замивање да нема тврди остатоци секако треба. Има и на нет како треба и добро е што некој почнал да мисли и на тоа. Е сега брза клизма па да се почека малку да се смири цревото веројатно не е лоша идеја. Битно е во последниот дел каде е пенетрацијата да нема остатоци и да е релативно чисто. Си бара едукација и ако вие девојките не почнете сами да се интересирате тешко од машките да дочекате. На бившата моја и се случила „несреќа“ при анален со некој нејзин бивши и се паѓав од смеење кога ми кажа а типот го жалам што доживеал ама па затоа си има правило, девојката треба да е испразнета тој ден, внатре замиена и денот пред тоа да не се прејадувала и да јадела многу тврда храна. И анален секс не се прави секој ден, повеќе треба да биде зачин кој ќе го збогати сексот.
Оф Боже мој Мсскорпионке, јас не ја спомнав девојката ниту и реков дека не смее да праша нешто, и кажав дека за повеќе може и на гугл да пише и се ќе и излезе до детал. Значи само првите два реда беа наменети за неа како совет Кај виде психолошки профил жити се ?? Темата е анален секс и си кажав мое мислење, што мора одма да ставаш капаче без потреба? Па и на крај краева, во темава 850 пати е објаснето како се прави клизма и зошто е потребна. и едит. Не си имала потреба одма да си го избришеш мислењето ама ај нема врска.
Абе, за клизма не се бута цел туш во анусот Доволно е да се насочи млазот вода директно во завршетокот на дигестивниот систем Јас не ја правам туку се чистам онака подетално доле, знаете де. Инаку професионално ова се прави во болница и знам дека многу холивудски ѕвезди практикуваат клизма, со комплетно прочистување на цревата нели, заради слабеење. Ха! И една моја тетка ради тоа си прави редовно клизма Е сеа пропратно може и за анален секс, нали, да отидете и - докторе, сакам клизма. Девојки, па не практикувајте анален кога знаете дека не сте испразнети. Внимавајте на такви детали - или ако ви е подуен стомакот, да не му се испр...те на дечкото на пенис, да се чуди што вентилатор го снашол А да признавам, знае да е незгоден сексов
Абе ние изгледа на монголиски сме објаснувале па никој ништо не разбрал Убаво рече Пирамид- зарем мислите дека се става црево во анусот Доволно е водата да е млака па да го насочите цревото и анусот под дејство на топлата вода ќе се отпушти и водата ќе навлезе и вие ќе добиете нагон да се испразните а постапката ќе ја повторите се додека не протече чиста вода. Тоа го правите 2-3 часа пред да имате секс за случајно да не останало малку вода па пак да добиете нагон за празнење. И така, не знам како поедноставно да објаснам, жими се.
Се надевам се зафркаваше кога го мислеше ова, а ако го мислеше навистина, hock: hock: hock: жал ми е што ќе те разочарам за неинформараноста што ја чуваш. Па добро бе девојче, не “МУ ДОАЃА КАКО КЛИЗМА“ туку ТОА Е КЛИЗМА, ако фактички знаеш што е клизма, и изметот да се измие, туку изметот под дејство на водата ЌЕ ИЗЛЕЗЕ,еве малце грозен ќе бидам тие што имаат проблем со голема нужда не можад да се олеснат и имаат маки тоа е заради што анусот не им се навлажнува доволно, да убаво прочитавте анусот се навлажнува со лигава материја за изметот да излезе целосно без да се залепе, грозен е муабетот ама тоа е. Е сеа секогаш ќе остани некое парче погоре во цревото, па твоДалје, какво црево од бавча бре, зар мислиш 15 метра црево во анус да напикаш за да измиеш? И како може да ти текне од бавча, одиш в купатило сите имаат во кадата црево со туш, е сеа го одвртуваш тушот и ти останува цревцето, и пушташ полека млаз вода но да не е многу силен ама нагоре коа е свртено цревото да се дига млазот, и го ставаш во анусот, не целосно туку на врвот и да се полни треба анусот и кога ќе осетиш дека ти е полн, самото ќе излезе, и даваш напон (над шолја ) и се празни се што има од неколку пати ќе бидиш чиста се ко што треба ќе биди. Исто така млака вода глеај да има оти ако се миеш со ладна ќе ти настинат цревата и ќе прдиш на секој 2 мин.
Кој што сака нека прави , јас попрво ќе имам болен анален секс или воопшто нема да го имам отколку да практикувам домашна "клизма" кога немам здравствени проблеми за воопшто да ми треба клизма