Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.164 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

725 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

931 глас(а)
    26,5%
  1. emi4e

emi4e Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    vo nikoj slucaj jas veke ne bi gi koristela lubrikantite od Durex!! jas i mojot partner se zdobifme so mnogu loso iskustvo od niv sto kaj dvata predizvika cesanje i ranicki na nasite polovi organi... :/

[mod-kirilica:ml6uv8fg][/mod-kirilica:ml6uv8fg]

2. kikica19

kikica19 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    7
    Со дечко ми имав анален секс за прв пат пред една недела и беше доста болно иако имаше и задоволство, морам да признаам, ама сега после недела , на анусот ми излегоа некој брумчиња =, нешто како ранички и многу болат, ептен, неможам ни убаво да седам а кога вршам нужда,толку ме боли што и солзи ми потекуваат... незнам што да правам, ако некој знае што ми е т.е. што се тие, ве молам нека пише, многу ви благодарам

3. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Честитки, најверојатно си заработила хемороиди. Мачкај ги со Јекодерм маст почесто, па можеби ќе се повлечат.

На kikica19 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mamaHana

mamaHana Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    31
    Што па толку напнувате не ми е јасно...јас лично не сум пробала,не сум сакала а не посакал ни муж ми.Ако некогаш посака запне па може и би размислила :?: Ама сепак мислам дека не би.Е сега ако некој си ужива во анален,садо мазо или што и да е па која сум јас да се бунам.Нек се е*е народ :D

На anton4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. kikica19

kikica19 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    7
    Фала, фала :) Ке ги мачкам, ама ова ,,можеби,, ми е малце страшно... голема ли е можноста да не се повлечат? Што друго да правам со цел побрзо и сигурно да се повлечат? Дали треба да ја сменам исхраната, да пијам некој апчиња или нешто друго?

6. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Ќе се повлечат сами, без гајле :) . Апчиња не треба, има повеќе креми и масти за хемороиди, индивидуално е која ќе ти помогни. Јади потечна храна. :)

7. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400

Дефинитивно се согласувам со сесилија после тоа се оди како подмачкано. На почетокот боли да , мене очајно ме болеше ама после тоа задоволството е врв :)

8. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Јас не сум пробал анален секс ама дефинитивно морам мислам дека е fancy stuff хахаха. Како и да е, ќе внимавам да не си ја повредам партнерката за време на тој чин дур да “ископам“ тунел за слободен влез на... :D

Шала на страна, мислам дека тоа е супер работа и дека спаѓа во оние задолжителни работи што мора да се пробаат пред да се умре. Затоа ако не сте пробале, пробајте. Нема да знаете како е ако не сте пробале. Затоа без многу филозофии и ајде на работа! :)

9. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216

Девојко,јас би ти советувала да одиш под хитно на лекар,најверојатно си заработила КОНДИЛОМИ!!!!
    Нема да се повлечат дур не ги истретираш со "tecen azot", а кај некои посериозни случаи и хирушки се лекуваат,затоа веднаш на лекар!!!

10. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Кондиломи на дупе ? :?:

11. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.150
    Да можат да се јават кај аналниот отвор, ама не за толку брзо време, треба време за да се активира хпв вирусот. Ова се сигурно хемороиди.

12. wish

wish Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    233
    ....ќе помогне туш со ептен ладна вода и потоа ставај внатре маст против хемороиди...ќе помине...

13. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Кондиломите и многу често се јавуваат околу аналниот отвор.

14. zaljubena589

zaljubena589 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    7
    Дечки вчера пробаме со дечко ми само еднаш ми го стави ама многу ме болеше.. и понатаму ли е вака болно? :(

На anton4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.119
    Допаѓања:
    67.123
    Еве една полезна статија за аналниот секс.
    Кога ќе се решите на ова сте спремни или го става само, така на суво што се вика? Никако не ми е јасно.

16. sweety211

sweety211 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    A при анален секс може ли да останиш бремена? Фала однапред. :)

17. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Искрено тешко дека имаш 20 години кога си дозволуваш да прашаш прашање од типот дали ако голтнам сперма (која патем оди во желудникот) можам да забременам. Кажи ми девојко дали матката е кај аналниот отвор па за да забремениш? Или стварно имаш 20 год а нас не зезаш или мн помала си и збунета и немаш ни до 8мо одд каде се учи репродукција. Освен при вагинален однос не се забременува. И друг пат разлистај на нет за репродуктивни органи пред да испадне некое слично недоветно прашање на кое ќе си играат мајтап. И разлистајте низ темиве подобро

18. hrizantema007

hrizantema007 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    43
    јас сум пробала но не преферирам,и не сакам да имам таков вид на секс,,само што почнал сум го прекинала..па анусот се знае за што е.а се знае каде треба да се стави п...... за секс...така да,сум за вагинален,,

19. AnichkaButterfly

AnichkaButterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    Анален секс.Па што знам,не ми е нешто нај..Не се осеќам убаво додека имаме анален секс со дечко ми,но некогаш кога неможе да сврши брзо имаме анален..Што знам ми вика побрзо можел да сврши така...хаха

20. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    А ти се секираш што тој неможе да сврши па брзо имате анален :x :x :x
    Уживај во сексот :$

На GeorGinnA му/ѝ се допаѓа ова.