Да, подготвени со КЛИЗМА? Ха, ха, ха !!! Пикаат клизми во анусот за да го испразнат фецесот, па после таму некој ќе го пикне, и демек тоа е хигиенско, нели? Само пазете во меѓувреме да не се создаде нов фецес па да заглавите во него!!!! Хахахаххахахаххахахаха [mod-navredi:12ecin3u][/mod-navredi:12ecin3u]
А да идеш ти да си го исечеш клиторисот и да се пикнеш у манастир?! Очигледно се гадиш од се живо и диво, иди коментирај на теми за одржување хигиена низ дома. Напор невиден.
...највероВатно пред секс, се одмива со „ВАРАКИНА“, плакне уста со „ДОМЕСТОС“ и три пати си кажува Оче наш...
За машките 90% сакаат повеќе анален секс одошто орален бидејќи е потесно и чуството е поголемо и поубаво за мажите.. за женските е болно како што знам и напишаа претходните членови.. но аналниот секс се смета и за не хигиенски но сепак ако го практикувате ви препорачувам да си земите Durex Play Лубрикант и како што би рекле.. K-15 и се е како Подмачкано... позз.
Како што рекле попаметни од нас, за вкусовите не треба да се дискутира . Дури и за овие. А сексолозите велат дека во сексот е дозволено се она што им одговара на двајцата партнери. Јас не сакам анален секс, но тоа е мој личен, приватен избор и не би се убедувала околу тоа. Мене лично ми пречи само кога ќе прочитам „не го сакам, ама имам заради дечкото“, „многу ме боли, ама трпам затоа што дечкото сака“ или (не дај Боже) „не го сакам, ме боли, ама му дозволувам на дечкото за да не ме остави“ (нали, да не најде друга што нема таков проблем). Во тие случаи мислам дека девојката треба да се замисли малку што прави . Кога е израз на потребата на двајцата партнери, кога и двајцата уживаат во него, тоа е нивна приватна работа (и одлука).
Сакам да замолам некоја од девојките дали може да ми прати во порака како треба да одржам хигиена за прв пат да имам анал. Што треба да се направи?
Читам тука се жалите дека многу боли,нема шанси,нема да пробате.. ова она. Јас не сум сексуално активна,но моја блиска пријателка пред 1 недела имаше прв сексуален однос и во истата вечер пробале и анален и таа вели дека боли додека да влезе и после е уживанција,додека при обичниот секс многу ја болело ... секоја чест за другарка ми
Не сум имала анален секс до сега. Овие денови дечко ми е нешто упорен со тој анален секс, не знам што му стана, сакал та сакал. Сум читала дека е многу болен и затоа не сакам да го имам, но еден ден мора и тоа да се случи, да му ја исполнам желбата на дечко ми.
Не треба да се случи за да му ја исполниш желбата на дечко ти, туку ако ти сакаш да пробаш, само тогаш, а вака само поради него никако. Нема да бидеш опуштена, и аналниот секс ќе ти биде само едно непријатно искуство кое ќе ти донесе трауми.
Баш би сакала да пробам...али незнам се плашам пошто сум слушнала многу пати дека боли...а дечко ми многу сака...незнам дали еден ден би се решила и тоа да го пробам.....
21 век е алооо! Дали пробале,не пробале,сакале или не сакале животот си поминува! Така да...да уживаме додека сме малди На старост никој нема фала да ни рече!
Недоволно користиш лубрикант, пенисот пенетрира многу длабоко во тебе. Се работи за надразнување на понежната внатрешна кожа, можеш да имаш и посериозни оштетувања ако не користиш многу лубрикант. За правилно да изведеш анален секс, кога ти се допаѓа, ќе си купиш од аптека лубрикант едно шишенце. Обично и во паковањата со кондоми, како спортекс, доаѓа малку лубрикант но не е ни 1 % доволен за анален секс, туку едноставно нека го искористи дечко ти за да го навлажни доволно кондомот. Лубрикант не се става само на врвот од аналниот отвор, колку “да влезе“, треба да ставиш и внатре со цел кога пенетрира во тебе пенисот, да не се создава триење на ѕидовите по анусот, туку да се лизга. Затоа најпрво подготовка ќе си направиш, добра клизма, малку масажа на задникот анусот...да се опуштат мускулите, многу лубрикант, и надворешно (на анусот) и внатрешно, е после пенетрирајте и уживајте.
точно треба да се користи лубрукант за задоволството да биде на завидно ниво.Јас со сопругата кога ке решиме да имаме анален секс секогаш користиме некој лубрикант и уживањето е топ но нормално секогаш претходно треба добро да си припремен за тоа и ти и партнерот како правење клизма кој е главен дел од сексот за да бидиш психички ослободен и тогаш нема ни да те боли поздрав
Што сте пробале бе,ништо,приметив како 90% што коментирале лажат . -машките ги користат само за секс,после не им е гајле.. 96% од сите постови на оваа тема се или желби,сон..итн.
Место клизма,може ли да се направи прочистување со помош на нешто друго?знаете на пр. од аптека се купи апче,течност,го пиеш се порчистуваш..зашо неможам со клизмава,многу ми е комплицирано
Постои некое средство кое го има во аптека,само колку што знам , не постои орално средство за таква работа.Добро препрочитај ја темава, колку што се сеќавам се ти е детално објаснето
Хах бидејќи и јас имам коментирано во темава си земав за право да пишам. Од каде ти дечко заклучи дека дури 96 % во темава лажат и од каде ти тоа знаеш дали тоа се желби и сонови? Епа јас ти кажувам дека мојот пост е реален и не е ниту желба ниту сон, туку искуство споделено тука. Можеби тебе ти изгледаат нечии постови како сон или неостварена желба па затоа така мислиш