пред некој ден видов во обчна продавница цело паковање од дурекс а засо ви е лбрикант мене не ми е убав џабе се парите шо ги фрлаш
blueberry bas sega skoro vidov deka od firmata Durex se prodava lubrikant vo edno pomalo sisence, okolu 200den e, go vidov i vo Tinex i vo Zegin. Pozdrav
Не сум имала досега анален секс, не ни ми побарал дечкото и мислам дека никогаш не би се согласила на анален секс.
Spored mene, mislam deka analniot sex e mnogu pointeresen i povozbudliv od drugite vidovi. Ako zenata se opusti kolku sto treba, ne moze da bide bolno, samo treba da uziva.
posle memojte da se cudite na bolestite sto i pretstojat na matkata :arrow: ednas tamu pa tamu pa site dupki zatnati ako mazite se pederi sto se pravat vgaz togas vie ste pederki licno jas nikogas v g*z
Mozebi ke e smesno prasanjevo sto ke go postavam ama,,, kako se sreduvate pred analen sex? Sto ke se sluci da bas u taj moment mi se priodi u wc? hhhhhh znam deka e smesno ama,,, bi probala ama mi e strav... a i imam slusnato za nekoj sto zavrsile i vo bolnica, site velat deka nikogas ne bi go praktikuvale analniot i + gluposti od tipot (neprijatno mi e da se izrazam) Ke ti se rascepi gazot hahhahaha :mrgreen:
A sto kremi, preparati koristite za podmackuvanje na vaginata i anusot i dali moze da se dobie infekcija od niv? imali nekoi kojsto se na skros prirodna baza :
DevojCE tebe ne te kritikuvaat sto ides so 10 godini postar od tebe tuku MALA si za da imas seks vo bilo kakva smisla dali analen oralen i vaginalen!!!Debelo si se zafrknala i MALA si za da davas vakvi komentari
значи никогаш не викај никогаш... али ова последното нешто што би го пробала... со моите хемороиди не ми е баш најсјајна комбинација... аналниот отвор сепак си има своја друга намена... не ми е сватливо, нешто што ти било во газот после да го ставаш во уста ( не мислам на веднаш по аналниот)
Analen seks Pocituvani Imam prasanje koe sto mnogu me interesira. So mojot partner sme dolgo vreme zaedno, se slozuvame, imame redoven seks no bi sakale da probame i anale seks, jas toa ne go sakam no mojot partner insistira na toa . Me interesira dali postojat nekakvi komplikacii, ili pak ima vlijae na zdravjeto analniot seks. pozdrav Beti
Draga Dijana Dosega nemam probano tokmu zaradi toa sakav da se konsultiram so site vas i sakav da znam dali voopsto e bolno i dali vlijae na zdravjeto pozdrav beti
Koga prv pat probav ke padnev vo nesvest od bolka, a nemam hemoroidi. Ovoj sekc e najglupavoto nesto sto go izmislil moderniot covek eksperimentirajki. Plus mozete da se posramotite koga deckoto ke go izvadi od vas moze da ima izmet na organot zatoa sto gorniot svinkter ne se kontrolira na debeloto crevo. A tie mazi sto go sakaat toa mi se somnitelni okolu polovata orientacija.
Kako ne vlijae vrz zdravjeto, bakteriite sto gi ima vo debeloto crevo mozat da vi napravat vaginalna infekcija. Pa neli i baba mi znae zensko se brise od napred prema nazad za da nema kontakt izmetot so vaginata.
of lele.............nikako analen seks............ubavo se slozuvam............digestivniot sistem ima druga funkcija.........pa sega....ova e moeto mislenje
имам скоро редовен анален секс, боли ама не толку колку сто прават сите.... башка ако сум поднапиена не ни осекам болка и многу ми е поубаво.. што се однесѕва до лубриканти многу е поубаво без лубриканти, два пати со дечкото имаме пробано со лубринат и после тоа е глупаво цувството како да си посрана во гаќи А за свршувањето, не знам кој имаше напишано дека 100% е свршувањето, јас сум имала анален секс многу пат ама никогаш не сум свршила
iam edno mini prasanje za onie sto imale i analen i vaginalen seks. dali poveke boli vaginalniot ama na pocetokot (kinenjeto na himenot potocno) ili analniot seks voopsto. potrudete se da mi odgovorite. odnapred v i blagodaram