Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.164 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

725 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

931 глас(а)
    26,5%
  1. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    хахах kravce како ме насмеа :D и јас немам пробано, дечко ми има спомнато али никаков муабет на таа тема, што знам. Добар ни е и вагиналниот секс. А ова многу болно ми стои, немам пробано, а со самата помисла ме заболува :rofl:

2. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    хахаха :rofl: ме изнасмеавте :rofl: и јас не сум пробала и мислам дека нема ни да пробам :lol: барем на едно место да сум си невина хихи :D

3. Moderan23

Moderan23 Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Najvozbudliviot definitivno

4. Tammie

Tammie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    4
    со дечко ми за прв пат имав анален секс, на почетокот дур влезе беше болничко но после тоа е право уживање :D ама имам помалку болки сега и се плашам искрено да идам до тоалет хахах мислам дека ке имам многу болки.. совет? :D

5. OnlyGirl5

OnlyGirl5 Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Srcinja dali e mozno da zabremenis ako pri analen sex svrsi vo tebe??? Pls help itno mi e :*

6. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    For pregnancy to occur, the sperm, which are in the semen, must enter the vagina, travel up through the cervix, into the uterus, and then into the fallopian tube to meet up with the egg. Once this happens, the sperm must fertilize the egg, and the resulting blastocyst (fertilized egg) must travel down the fallopian tube and implant in the uterus.

Sperm are able to enter the vagina when ejaculation or pre-ejaculation occurs inside or near the vagina. During anal sex, ejaculation occurs in the anus -- which is not connected in any way to the female reproductive tract (i.e., vagina, cervix, uterus, fallopian tubes). But any time semen comes in contact with the vagina, such as by dripping from the anus during anal sex, there is a possibility of becoming pregnant. The odds are not high, as the sperm would have to stay alive after dripping out of the anus and making their way up into the vaginal cavity, but the possibility is still there.

http://www.femina.mk/%D1%99%D1%83%D0%B1 ... 0%BA%D1%81

5. Аналниот секс не може да предизвика бременост

Да, навистина самиот анален секс не може да предизвика бременост. Но, по завршувањето на односот, можно е спермата да го пронајде својот пат до вагината. Поради тоа што анусот и вагиналниот отвор се многу блиску, може да дојде до протекување на спермата од анусот во вагината и да се оплоди јајце клетка. Шансите за забременување на таков начин се многу мали, но сепак, не може да се каже дека не постојат.

Гугл луѓе, гугл..!!!!

7. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    имам дугарка ии има хемороиди има топче на аналниот отвор е сега прашува дали смее да има анален а да нема компликаци лугје пишете зошто незнам што да и кажам... поздрав

8. soncenceto.matea

soncenceto.matea Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    57
    17 години имаш а какви прашања поставуваш,земи фати книга ,,Знаењето е сила знаењето е моќ,,:)))

9. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Кажи и НЕ, за жал.

10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Oди купи си некоја крема да си ги излечиш хемороидите и не си играј играчки!

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Zavodliva17

Zavodliva17 Активен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Да и како да ти казам ко у филмовите исто е
    многу е добро

12. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Да :!:

:headbang:

На Hova му/ѝ се допаѓа ова.
  13. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Да да, онаков црнечки..ко на Бијонсе. 8)

14. Dinamickid

Dinamickid Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    27
    Немојте да практикувате да пенетрирате на различни места,со ист кондом
    тоа е лошо .... поздрав :) имав презентација во училиште за истово

15. Mecheto1

Mecheto1 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    52
    Значи тој што сака да има поголем газ,само анален секс е лекот 8)

16. zaljubeni.2

zaljubeni.2 Активен член

Се зачлени на:
    17 март 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    i jas imam probano i se otkazav ne mozev da izdrzam no po nekoe vreme mi se otvori mnogu golema zenba pak za toa no sega nema so koj :(((((((

17. PurpleMind

PurpleMind Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    3.606
    Не е болно ако знаеш како да се опуштиш (исто како муабетот со губење невиност, само што тука нема што да се скине)и добро да се подмачкаш. Не е гадно ако претходно темелно се исчистиш. Не, не е перверзно, се‘ додека се работи од љубов и со обострана желба. И не, нема да ти порасне или да ти се намали задникот. Газот или расте или се намалува со јадење нездрави храни или невежбање.

На t.i.n.k.e.r.b.e.l.l му/ѝ се допаѓа ова.
  18. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.331
    Јас не би пробала никогаш, а фала му на Бога, ни дечкото мој не сака, едно што е речиси дипломиран доктор, па ги знае сите ризици по здравјето од таквиот сексуален однос, а друго што и тој како мене смета дека секоја дупка си има своја намена :D

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Arriety

Arriety Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    21
    Можеш да ги набројиш тие ризици по здравјето, баш ме интересира. Бидејќи логично гледано и вагиналниот и оралниот секс ако не се прави со некој колку толку определен степен на внимание и грижа може да биде ризичен по здравјето. Верувам дека ако се обрне доволно внимание и подготовки за анален секс, искуството ќе биде сосема безопасно по здравјето и во најдобар случај одлично.

20. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.331
    ^ Па има голема застапеност на бактерии во аналниот отвор (да не речам, најголема), кои лесно можат со невнимание да се пренесат кај вагината или на друго место од телото. Исто така постои ризик од појава на хемороиди, и напукнувања на кожата и крварење (нормално кај секој индивидуално). И нормално, онаа популарна теза дека може да предизвика рак (што лично не мислам дека има толку влијание, ама ете, и тоа сум го слушнала 100 пати). Јас најмногу се плашам од второто. И така понекогаш си имам мака со хемороиди, и навистина не би можела да ризикувам за такво нешто. Инаку секој нека си прави како сака. Јас не планирав да разубедам никој, само си кажував свое мислење :)

На CrazyStupidLove и kravce им се допаѓа ова.