rizik za rak ima ako analen odnos imas pred 20tata godina, potoa ne. sto se odnesuva do hemoroidite tie mozat da bidat vnatresni ili nadvoresni. vnatresnite ne se problem, taka barem se izjasnile tie sto primale a imale hemoroidi. ako hemoroidtite se na vlezot od anusot, e togas ne znam, sum nemal takov slucaj ama zvuci zaebano. tie ekspresno se povlekuvaat pod mlaz od ladna voda ako bidat podlozeni, ili so nekolku takvi posleduvatelni tretmani (ladna voda, toa vo kupatilo so slusalkata od tusot)
драга моја секогаш влагам на задната врата кога и ке посакам и не само со девојками и со други девојке влагам на задното вратиче поентата е што тоа влагам кај секоја затоа шо знам даја потикнам на тоа и даја напалам како шо треба значи треба даси има предигра е сега што се однесува до мојата задна вратичка нее исто незна и еластична како шо е твојата затоа е зенскиот пол понезен и по еластичен за разлика од машкиот иначе немам против твоите одлуки баш мије мило со узиваш со твоите дечковци .само тоа со шамарите и пази несакајќи данети влезе во газето па послем 10год ке какаш во гајки
Спојлер Кенди драга се гледа дека си едуцирана ама ако најдеш дечко што е спремен да го лиже анусот на девојката во името на аналниот секс , кажи ми одма ќе ти пуштам број мој , а по чинот го женам под сместа !!! Да ми го лиже анусот ? ! ? Ма немој да ме јебеш бре
АКО САКАШ ДА ТИ ГО ДАДАМ БРОЈОТ НА ДЕЧКОМИ? САМО МАЛЦЕ РИЗИЧНА СИ МИ , ДА МИ ГО ОЖЕНИШ ПА ПОСЛЕ ШО ПРАЕМЕ....
Сум пробала неколку пати и можам да кажам дека не е ништо неприродно, само мора целосно ослободување и опуштање за да нема болка. Оргазам не сум доживеала, а би сакала
Ако имаш искусен партнер, нема да има ни трага од болка ни страв. Само задоволство и потреба за уште...
zosto moras da trpis nesto sto ne ti e prijatno kakov e toj kompromis koga deckoto ne te razbira deka te boli,mila moja vo seksot treba da uzivas a ne da stradas.
Феминки сакам да прашам не сум имала досега вагинален однос ама по 3 год. врска со дечко ми одлучивме да имаме анален. Некогаш еднаш во месецот, а некогаш ниеднаш. Е сега не користиме секојпат кондом, имаме незаштитен однос некој пат но дечко ми пред мене не имал никаков однос со никоја ниту пак јас. Исто така никој пат не свршува во мене. Дали постои можност за некакво зболување поради незаштитениот однос и дали може да се остане бремена? Фала однапред !
Не се останува бремена од анален во никој случај. Според тоа што го кажа нема можност ни да настане некое заболување, меѓутоа мое мислење е дека треба да користите заштита. Тоа место е мошне чуствително и подобро да не се ризикува pozz
ми се допага анален и де4коми многу сака и убаво ни е и не ме боли, уживам во тоа, без кондом секако е поубаво. ако хигиената е на 1 место нема место за грижи од заболување
И јас си имам една мака, па ај да видам тука што совет ке добијам и како да размислувам.Ми треба размислување од повозрасните жени, поискусните а и од сите добронамерници. Значи вака, јас сум женет, таа мажена. Со мене може вагинален и орален ама анален не ми прифака. Со мажот и тераат и анален ама со мене не. Дали треба да сум навреден поради тоа? Да и земам на сила? Да и се скарам поради тоа? Да образложам дека апстинираме од ѕех дури не добијам од назад? Да не и пружам ни вагинлен ни орален дури не добијам анален? Или да се задоволам со тоа што веке таа ми го пружа? Да напоменам и дека со маж и има незаштитен однос, еднаш има абортирано од него откако имаше родено 2 деца. Со мене секогаш заштитен однос,можеби и не е битно тоа за вас ама ајде...
Па види сеа............ немој многу да и се налутиш ке се расплаче жената ке си најде и трет,чим толку ја бивало и женати еднаш викаше дека со љубовникот правела се,дури и анален,само не се лапале после треба и неа да и се лути е*ачот,ке си имате троен проблем па сега ти пули-прај
Ипак ти препорачувам со кондом Зашто у самиот анален отвор имаш еден куп бактерии, ако не тебе дечкото може да закачи некоја инфекција. Значи има и те каква можност од нешто да закачи ...
Ааааа па на голема мака си ти Совет - Не ја присилувај и не ја уценувај, ќе те шутне и ќе си најде друг
Е не го можам значи, не го можамммммммммммм!!! Боле и боле, пробавме секако... Негова голема желба ами ајде еднаш му викам ќе ти ја исполнам, ама мил мој кога газето мое не се дава само, не можам јас ништо тука, ни со подмачкување ни со молење, а ни со плескање по него. А мене.............МИЛО МИ Е ШТО НЕ СЕ ДАВА! златно пи*е, т.е вагинален за анален се запнал...