Сум пробала пред неколку години и беше многу болно, не ми се допадна воопшто. Сега читам тука разни мислења, и си викам можеби може и убаво да биде Па би пробала пак, ама, се га и друго се плашам. Мислам дека колку и да се мијам од внатре дека можеби нема да успеам доволно добро да се измијам и малце ми се гади од таа помисла. Се сетив сега и за оние клизмите ( или како се викаа) што ги даваат пред пораѓање па не знам дали нешто слично може да се купи во аптека ?
За едно ебење ич не е ефтино Ништо тогаш, нема да му давам Едит Не за друго, ако ми се уарни , ептен ова ќе кошта
Златна да не е таа клизма Имаш клизма во аптека, како свеќички се и се на билна база, ако не се лажам беа 25ден. (земав пред некој месец на комшивка ).
Сум имала 2-3 пати анален со сопругот пред некоја година ,и не ми беше баш убаво од тогаш избегавам не давам.Е сега тука читам дека дека имало разни финти па ако запне повторно можда и да прифатам,само ќе треба да го поучам од ова се што прочитав погоре.
Вчера пробавме анално, не ме болеше а не бев ни спремна за тоа, али бев под дејство на малку алкохол и онака помина само. Филингот не беше некој посебен, али којзнае можеби наредните пати ке биде поубаво
Не сум имала а и несакам незнам зашто некако одвратно ми е а дечко ми вика да пробаме ама не ми се прави нешто мерак за анален можеби понтаму ќе пробаме не се знае ама од самата помисла ми се гади и не му давам си викам ако не му дадам јас друга ќе му даде
Ништо против твојот став за аналниот секс, ама и усната празнина е дел од дигестивниот систем. А оралниот секс повеќето го сметаат за нормален и прифатлив, за разлика од аналниот. Ако е така, и устата не е местото каде што треба да го Спојлер примаме .
Јас ич не уживам во аналниот не знам дали зошто ... дали бидејќки аналниот секс ни трае 2 мин и не може да ме задоволи или нешто до мене е !!
јас мислам дека треба да разговараш со него... и ако не сакаш, ништо од бизнисот валда нема да оди кај друга, мислам ако те сака, де... ако толку инсистира, пробај, може нема да те боли, а ако не можеш, или не сакаш, твојот дечко ке го прифати тоа, ако не го прифати и оди кај друга, значи уствари и не те сака тебе... како сакаш разбери ме, но не сме ние предмети за сексуално задоволство на мажите, треба и ние да уживаме... јас искрено не сум пробала, а мислам дека и нема ... барем не во брзо време
Имав инфекција,но пиев апчиња и ја излечив.Дечко ми уште нема почнато да ги пие.Што значи јас ја немам веке инфекцијата но он ја има.Сеа ме интересира дали доколку имаме односи без заштита ,нели анален секс можно е да ме зарази пак? :
Пробав со бившиот и не сакам никогаш повеќе! Ај што ми е премногу болно туку и гадно ми е Дечко ми сеуште нема спомнато и искрено се надевам дека нема ни да спомне.