Па мое мислење околу тоа... помеѓи вагинален и анален сексуален однос... се знае кој простор има каква намена т.е за што е наменет... како тоа анален..? зошто..? не е доволен вагиналниот...? нема потреба од такво нешто... според мене... дигестивниот с-м има друга намена... јас лично не би искусила такво нешто сметам дека е непријатно.. поздрав
Чуството е далеку поубаво од вагиналниот. И мене првиот и вториот пат многу ме болеше,ама сега преубаво ми е... (искрено ме болеше,мноогу повеке од шо кажувам.. )
BOLNOE I SE CUSTVUVAM NE PRIJATNO AMA SE SOGLASUVAM SO KALINAKA PORADI DECKOTO PO NEKOGAS MORA DA STISKAM ZABI ZA DA MU PRUZIS ZADOVOLSTVO.....
Јас уште што се вика не сум го искусила како што треба вагиналниот, а не па анален.. Би сакала да пробам, ама не сега а и плус викате дека многу боли, па малце страшничко ми е
можеби прашањево ке ви изгледа глупаво но баш се замислив.....дали е можно после редовно практикување на анален секс да има некоја промена ..мислам физички гледано , дали е можно да се смени обликот на задникот, да се зголеми , намали, мислам-какви позитивни и негативни влијанија има тој вид на секс во врска со тоа? ?
Да.Може да дојде до раширување на ректумот (а имало и случаи кога дебелото црево излага нанадвор при нужда) такада може да не си во состојба да го контролираш нагонот за нужда. Но тоа се по екстремни случаи,чести кај девојки (или момци ) кои преферираат анален секс пречесто (да речеме десет-петнаесет пати месечно) или го комбинираат при имање вагинален. (такада,не е страшно ако се има 1-2....ете...3 пати месечно).
Жената за да ужива во аналниот секс е потребно долга предигра, многуууу либрикант и нормално трпение. Доколку се изведува правилно може да придонесе до незаборавно уживање на парот.
И јас сакам да го пробам ова со дечко ми, радозналост ме убива, ама богами како што кажуваат и болката ќе ме убие..
Доколку однапред одиш со “претпоставена наместеност“ на исходот тогаш неможеш да уживаш. Ако се изведува правилно тогаш нема никаков проблем. Покрај трпението на дечкоти да го изведува тоа полека, ти треба да си опуштена потполно и најбитно многу лубрикант, не штедете на тој детаљ.
Фала за одговорот , ноо прашањето ми беше друго, не мислев на дебелото , слабото или некое трето црево туку мислев на обликот на задникот , обем , големина..... ???
Употреби малку логика, каква врска има анален секс со обемот на задникот? Едното е изолиран мускул (два попрецизно) а другото сосема други мускули со обемна количина масно ткиво и врска немаат едно со друго. Повеќе ќе има влијание џвакањето на устата за образите (а нема никакво) отколку тоа ти што го прашуваш
Можеш да си го практикуваш кога сакаш и колку сакаш, нормално ако има со кој нели. Нема врска колку е често, квалитет а не квантитет.
Незнам дали ми се допаѓа или не, не сум пробала и некако не ме влече да пробам. Но не велам дека можеби еден ден нема да ми дојде моментот, Никогаш е вели никогаш нели, иако малку ми е бљак кога ќе помислам на тоа