океј да вазелин, сите го знаеме тоа..лошо го поставив прашањето..ме интересира освен вазелин што др може да се користи?
Користете си лубрикант и тоа најдобро да е на водена база, било што друго може да го оштети кондомот или па да предизвика воспаленија, инфекции итн.
Незнам зошто кога веќе им даваме една дупка кај да го стават, толку им е потребна и таа другата... Доколку девојката нема желба за тоа да проба мислам дека не би требало да му ја исполнува таа желба на мажот, доволно им угодуваме ние.
Jas mozam da kazam deka analniot seks e dosta bolno dozivuvanje i imas cuvstvo kako da imas zapek i nikako da se oslobodis od... se dosetuvate od sto Moj sovet e ne im dozvoluvajte na mazite da si go pikaat kade ne mu e mestoto znosto 100% sum sigurna deka ke im se dopadne i ke posakaat povtorno i povtorno.znaci sum imala analen sex mozebi 7-8 pati od koi dali samo ednas mi bilo ubavo zosto mozebi sum bila maksimalno opustena i ne sum go osekjala tolku mnogu pa ne bolelo. E sega napravete si izvod i odlucete dali da imate analen sex ili ne
А јас да си прашам, може ли да има некакви штетни последици од свршувањето внатре во анусот? Мислам на некои последици по дигестивниот систем или нешто слично?
И мене ме интерсираше ова, ај Вие поискусните кажете дали да му дозволам на дечко ми да сврши во мене (позади)?? Незнам кои се последиците.
Па поголемиот дел ќе си истече после аналниот секс, многу брзо после „вадењето“, освен ако намерно не го стегнеш сфинтерот на анусот, а остатокот ќе биде со наредното одење во вц.
Јас до сега сум имала 2 пати анален секс, но искрено повеќе не ни помислувам да имам. Незнам како некој ужива во него.
Имам 1 проблем кеве молам за совет вечерва имав анален секс без заштита бидејки имав добиено менструација и неможевме вагинално он сврши внатре анално ама моментално несе избришав не носев марамчиња и сега осекам како внатре во аналниот отвор нешто да ми стои непријатно чуство имам и плус се плашам од тоа дека може дел од спермата дасе спишти надоле накај вагиналниот отвор кога стасав дома имаче малку сперма на гакичките што потекло незнам дали има шанси за бременост кеве молам за совет
не плашисе немозе дасе остане туку така лесно бремена немозе спермата одоздола дасе качи нагоре поздр
не неможе и нема крв ама незнам зошти девојчињата кој имаат орален или анален секс мислат дека се невини да секако енвиност се губи со кинење на хименот но и ова е еден вид секс така да не ја гледам поентата невина сум аха да извини оффф но морав зошто има мн вакви што мислат дека се невини а имаат орален или анлен секс
па некои мои другарки при аналниот секс имале крв само при чинот потоа не, што би можело да биде причина??
Причината е од некористење на лубриканти при анален секс, или па премногу груб анален секс, што доаѓа до повреда на аналниот канал и благо крварење. Затоа при анален секс се користат лубриканти, и се изведва полека. А околу невиноста...хмммм..сепак дефинитивно не доаѓа до дефлорација..али..
Неколку пати сме имале анален, но многу ме боли, не можам да издржам. Како да се намали болката? Читам користите лубрикант, вазелин. Што е подобро , што би ми препорачале..