еве пофино Дигестивниот систем претставува збир од органи кои учествуваат во транспорт и механичкото дробење на храната, нејзиното движење, хемиско разградување ,апсорпција на хранливите состојки и исфрлање на неискористените остатоци во вид на фекални маси. Значи, намената му е друга на анусот.. али ко воли нек изволи. И важно - ниедно бебе не е зачнато во дебело црево.
Првите 2-3 пати болничко е многу! Затоа во темава негде имав пишано да и болничко е! Често имаме анален и првите 10 минути незнам како преживувам, ама после е :up: перфектно!
Не сум имала.. ама би имала од причина што сакам да пробам, радозналост Пробавме со дечко ми еднаш, ама некако не идеше, ме болеше многу, а немавме лубрикант за да го подмачкаме хаха Ќе има и следен пат како и да е, сакам да пробам.. Затоа што има некои што го фалат да видиме што има толку за вфалење. Не сум против воопшто, сексот е нешто во што може да се експериментира до граница на нормала, така да зашто да не. Можеби на некои ќе им се уарни
што ви е ма женски што сте се исплашиле толку ни малку не боли какви први 10 мин. боли само додека влези едно 2 мин. и тоа е многу потоа ништо уживанција исто како во вагина пробајте нема да се покаете.
и јас тоа го викам ама не ми верува мојана башка задоволствто било негде 10 пати повеќе офд вагинален, ја знаев и причинатта зашто е ова така ама ај да не трескам сега
Zdravo.sakam so devojka mi da imame analen seks ii sakam da prasam dali moze bez lubrikanti i kremcijna...Masko sum pa zatoa sakam da znam da se zapoznaam pred na napravime nesto..Fala
Абе не дека не може без лубрикант, ама па ако девојката немала претходно такво искуство поболно ќе биде за неа. Без да пробате нема да знаете нели ама не е на одмет да си имате при рака нешто „за подмачкување“
Fala ti sepak.da taa nema probanoo takvo nesto iii imala samo ednas seks ii so mene 2-3 ama samo vaginalen....pa zatoa sakame da probame nesto novo sepak mozebi brzo no...
Оооо им здосадил сексот на децава сакаат нешто ново небаре ко од раѓање да се сексаат. Добро да што да очекуваш кога стварно како деца почнуваат со секс И чисто за темава информативна статија http://www.webmd.com/sex/anal-sex-health-concerns
xexe ne sme deca mislam kako sto ti velis jas imam 18 godini a taa 17.mislam deka bas ne sme deca.skoro 17 ipol ima...taka daa..pozz
Znaci, ne e bolka od koja se umira de...neznam sto go kompliciraat volku... Decko, nisto strasno, nekogas boli, nekogas ne, zavisno od momentot, ziv organizam, zarem ne? Koga devojceto veke imalo odnosi, ne bi trebalo da se plasi od ova, prvio vaginalen odnos boli mnogu poveke od analniot, so sigurnost
колку брзо расте, и се развива младинава-тоа чудо невидено на 18 години веке се сметаат за возрасни па сакаат се да пробаат
Zdravo decki jas imam ednash probano i vednash mu rekov da go izvadi posho epten me boleshe...decko mi mi vika da go napraeme pak no mene mnogu mi e neprijatno poradi higienata . Daj kazete nesto sto kje ja ublazi bolkata ))
ццццц ги исхејта луѓево се менуваат времињата, не е до нив, такво е опкружувањето А всушност и нема ништо лошо во тоа.
da osuduvame drugi site znaeeme,no podobro da poglednete ponanazat vo vasite godini dali vie na 18 bevte nevini i cisti kako solza.decki uzivajte samo napred