Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.164 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

725 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

931 глас(а)
    26,5%
  1. Anababy.91

Anababy.91 Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
    јас мислам дека ова мислење е сосема погрешно и дека треба да се експериментира во сексот :) . Никогаш не треба да се гледа за своето задоволство некогаш треба да му удоволиш на него а он тоа секако дека ќе го возврати. Јас лично го практикувам анален секс на почеток болеше но потоа стана подобар и од вагиналниот мислам дека оргазмот при анален секс е невидено лудило и е врвот во сексуалното искуство :)

На Aniaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Се рокАвме на секој чекор..практикувавме секс за една вечер,не користевме заштита...супер ни беше
    Абортиравме со апчиња,се криевме за да одиме на гинеколог...СЕРАЗБИРА ДЕКА НЕ!!!!
    Дали ќе ми веруваш ако ти кажам дека тука пред 3 месеци прв пат прочитав ДЕКА:постојат апчиња за ден потоа а на вас помладите ви се како ДОБРОУТРО?Знам дека не ми веруваш!!!

На mimiiiii, baby-star, katalina и 4 други им се допаѓа ова.
  3. pomognetemi

pomognetemi Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    значи вака имам еден мал проблем ако може помош .... значи минатиот месеc добив точно за нова година на 31 и океј ми олесна стварно многу.. овој месец еве го веќе 2 сме уште не сум добила ми касно требаше на 28 да добијам... имав еден сексуален однос али речи си исто ко да не беше знаци еднаш само дури едвј и влезе (анално ) и го извади... и еве сеа уште не сум добила и послем праевме некој други работи али не се поврзани со односи и сврши надвор значи.. јас стварно незнам со е рботава зашто сум волку глупава коа СИГУРНА СУМ ДЕКА НЕ СВРШИ ВО МЕНЕ значи СИГУРНА СУМ али пред тоа си го триеше од вагината моја али сврши значи надвор од мене а иначе не сум скината дали е можно нешто да се десило па затоа да ми касни ? те молам како знаеш помогни ми :// ако нешто не сум се изјаснила убаво кажи ке се потрудам поубаво..

4. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Сега јас ќе ти казам што се десило - во 21-ви век и при достапен интернет, ти ни С од сексуално елементарно познавање немаш!Место да се трудиш уште подетално да ни ги објаснуваш твоите сексуални активности, прејди на гуглање и тоа студиозно.
    Ама, не трчај одма на анален секс!
    Почни од почеток
    1.анатомија на човечко тело
    2.женски репродуктивни органи и нивна функција
    3.плодни денови
    4.ЗАЧНУВАЊЕ И НАЧИНИ ЗА ЗАЧНУВАЊЕ
    4.петинг
    5.вагинален секс...... и ехееееј, дур да стигнеш до анален секс ќе се заборавиш од читање!
    Е, тогаш може да разговараме.
    Иначе, бај д веј, бремена не си....

На baby-star и SimonaTino им се допаѓа ова.
  5. pomognetemi

pomognetemi Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    незнам што има тука за смеење сепак јас сум помала и не свакам се мислам дека затоа сте вие тука.. ама грешам.. океј како и да е иначе девојче фала ти :)

6. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Епа баш зашо си мала, си требала да си се информираш поубаво пред да се впушташ у односи бе девојче ...

7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408

Не си мала да го примаш анално и вагинално, а мала си да седнеш и да прочиташ одредени работи, Боже ми прости ама каква глупоќа постои! Ја да ти кажам не би се срамела ко тебе да прашувам, ќе се потрудев на интернет да прочитам сама мислења пред да поставам некакво прашање. Инаку да трудна си ако завршил анално во тебе, преклу дебело црево ти стигнале до матка, и сега носиш близнаци, две споени гомца. Честито!

На vickyy90, SimonaTino, antonina и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Volsebnicka05

Volsebnicka05 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2012
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    90
    наместо да ја осудувате можите само да напишите НЕ Е МОЖНО ДА ОСТАНИШ БРЕМЕНА НА ТАКОВ НАЧИН.
    вие не само проблемот, туку и мислењето и го качивте на глава, овде можиме само да советуваме ама не и да осудуваме или пак да одлучуваме кој кога треба да почни со односи со партнерот. секој/а си знае за себе кога му е време.. ДА ПОТЕНЦИРАМ ДЕКА ИМА НЕКОИ НЕШТА ШТО НЕ СЕ ПРАВАТ СО ЗАКАЖУВАЊЕ.
    девојче.. со анален секс неможиш да останиш бремена, а тоа што си невина е само што твојот вагинален отвор е многу помал и неможи да дозволи влез на спермата до матката, па каде до јајце клетката за да се оплоди..
    лично од мое искуство мојот дечко има свршено на вагина кај мене и не сум останала бремена, но сепак во сите работи постојат и добри исклучоци
    сепак за бремена НЕ СИ!!! можно е стресот да си го прави своето или некоја друга причина, почекај малку нема зошто да се плашиш ако е тоа се што се има случено поздравче :P

На pikolino и violinistgirl им се допаѓа ова.
  9. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909
    Леле за поединци кои коментираат без небулози на оваа тема добивам инстант гадење.Добро бе деца од по 15-19,па и 20(ве сметам за деца),врска си немате од сексуална едукација,начини на ширење на болести,а тек забременување.(мислам дека некаде имаше некоја спомнато дека и при орален шансите за бременост се 100 осто). :emo:
    Значи кога веќе толку рано почнувате со разни сексуални игри и користење на разни видови секс и секакви техники и други сексуални помагала,мислам дека редно би било малку да се едуцирате,не за мене или за другите чисто ради вас да не тресите глупости.Кога веќе се осеќате како доволно возрасни и без никакви предрасуди во врска со сексот,треба да поработите и на вашата едукација,а не само околу начинот и техниката на изведба било на анален или друг вид на секс. :x

А да,да се надоврзам до jylijana77 што дрско прокоментира дека во текот на нејзините 18 години веќе искусила и преискусила-па не значи и дека сите ние кои сме 20,25,30,35+ дека во текот на минатото ги имаме правено истите егзебиции како и ти. :!:
    Пред да пристапите на еден форум мислам дека треба пред се да си го преиспитате карактерот и мислењата кои ги наведувате тука.

На julijana77 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Абе Волшебничка, мене не ми е поентата да изигрувам светица, кога требало секогаш се давало помош, совет и се, ама реално нели е малку подбро да пробат да се самоедуцираат, ако некој е способен овде на 18 години да си го напише проблемот, значи ќе биде способен или да ги провери прво некои слични мислења, да поднаучи за градба на матка, реткум, оплодување и се. И на 18 години не си неспособен за да прогуглаш, напротив си многу способен и веќе полнолетен, ако наведените години се точни.

11. Volsebnicka05

Volsebnicka05 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2012
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    90
    да во право си требало да разгледа и да се заинтересира за градбата за матката, полови органи и сл. Дали таа направи огромна грешка или навреди некого што праша? зошто и буквално и беше така и одговорено. да не му текни на некого да праша.. едноставно незнае, се плаши, сака да праша и да добија одговор...
    не си само ти туку и многу други. во ред незнаат некои одговори, посочи дека треба да се едуцира, да не поставува глупи прашања за да добива глупи одговори
    ама мислам дека не е фер од наша страна на некого да си ги лечиме фустрациите

На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Јас напротив не гледам во себе фустрација, фрустрација е голема работа за да речеш дека ја поседуваш, ама ако ние на секој му ги затвараме очите и ушите, самата младина си ја уназадуваме, ете сега конкретно бидна овој случај, ама не можеш да кажеш дека на 18 години си мала да стигнеш до некоја информација, а не си мала да ги правиш сите оние работи. Некогаш треба повеќе да бидеме реални, оти со сервирање некому туку така инфо, само го лимитираш со снаодливоста сам да дојде до дојде оговор. Не знам дали ме разбираш што сакам да кажам. Срамота е на 18 години, со со овој интернет свет, каде за се имаш одговор да се правиш на сила неспособен, ако си бил способен да отвориш акаунт, лозинки, се, што конзумира време, за тоа време ќе си научел нешто друго, како доаѓа до оплодување на пример.

Знаат да ги прераскажат сите турски серии, а не знаат како се останува плоден.

На baby-star му/ѝ се допаѓа ова.
  13. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Како да не се смејам кога на крајот од постот имаш напишано дека можеш и по сликовито да објасниш...
    Неможам да замислам само....појасно од тоа што си опишала за твојот сексуален чин...мислам нема,а и немораш

14. japanize

japanize Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    103
    Здраво женски, едно прашање имам слушано за разни инфекции кои се добиваат од аналниот секс бидејки во флората на ректумот се наоѓаат разни бактерии. Може ли некојда објасни што се може да се пренесе и извади од таму :D и дали само на женското или исто така и на машкото. Инаку втор пат пробуваме со дечко ми првиот пат солзи ми потекоа ама овај вториот баш ништо од болка не осетив, али ипак не е баш пријатно.

15. opusteno

opusteno Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    47
    Toчно е дека има бактерии но доколку пред самиот чин направиш енема - т.е прочистување, нема потреба за паника. Е сега не треба за време на анален секс да се практикува вагинален секс и орален секс. Иначе за анален секс тие потребно долга предигра и многуууууууууу либрикант доколку сакаш да уживаш. И за почетници пред да почнат да практикуваат треба да почнат со мали секс играчки како but plug додека да се привикне девојката за пенетрација на пенис во аналниот отвор.

16. vice27

vice27 Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    32
    ставај и 3 кила лубрикант исто ти е при првото влегување на пенисот во анусот се остранува вишокот, се става колку да е прелиен пенисот, по одредено време пак се додава, бидејќи при пенетрација се суши.

17. japanize

japanize Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    103
    Нема да верувате ама не ми треба ни лубрикант ни ме боли... незнам а прв пат ми е после долго време, еднаш пробавме не успеавме и овој пат бидна. Али не беше нешто посебно така да и на него му мина меракот и на мене љубопитноста и си продолживме по старо :D

18. caircanec

caircanec Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    bolno na pocetok posle uzivas neli,, i baras pak,,,

19. Zlatnata.Alis

Zlatnata.Alis Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    79
    не,не,не и НЕ

20. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Анален секс , што знам ...
    Не би никогаш.
    Бактерии се пренесуваат , глупости.
    Плус боли колку што читам.
    За мажите претставува задоволство бидејќи отворот е потесен , но никогаш не би ги погазила своите принципи за да го задоволам партнерот.

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.