Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.164 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

725 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

931 глас(а)
    26,5%
  1. mlad-bitola

mlad-bitola Нов член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    6
    mislam deka treba da pazite so koj go pravite toa ! i higienata treba da e na visoko nivo :)

2. pomognetemi

pomognetemi Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    пак јас... се надевам ќе сватите имав односи со дечко ми.. мислам имавме анален секс.. и се беше океј али јас доле на вагината осетив како да има нешто лигаво на мене... додека он си го триеше од мојата вагина.. дали тоа доага со самото палење или што е работава? премногу се грижам ве молам помогнете ми а пред да сврши се тргна и послем 2 мин сврши.. можно ли е да се десило нешто ? да не паничам за без врска или ? ... ми е страв многуу МНОГУУУ а треба да добијам на 2 март... :worried: ?!

3. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    A ти демек невина си? Каква врска ти има аналниот секс со вагиналниот? Нели анален си имала? И да ти сврил внатре не си бремена. А тоа лигавото е од тебе, немај мака. Така да, НЕ, НЕ СИ БРЕМЕНА.

4. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Нејкам ама ич! Не се чуствувам удобно и некако гадно ми е и ме боли,се знае вагинален си е вагинален :$ ,ама дечкоми многу сака па сум направила неколку пати исклучок :)
    Само да ве прашам,зашто првиот пат кога имавме анален и кога се избришав кај отворот (затоа шо ми беше мрсно од вазелинот) имав крв и како нешто лигаво? :^)

5. mlad-bitola

mlad-bitola Нов член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    6
    ami ti ako nesakas kazimu a ne go pravi toa stom nesakas ;)

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  6. pomognetemi

pomognetemi Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    не демек туку НЕВИНА СУМ и не сум баш искусна во овие работи затоа прашувам

7. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    А кај си невина душо?
    У уво хаххаха.....

На SimonaTino и Hipica им се допаѓа ова.
  8. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Леле како ме нервираат жениве значи аман, не дават вагинален демек се чуват |( а газот решете. Господ да чува, не не си невина ако си немала вагинален, каков било секс да имаш да знаеш НЕ си невина. И одјебете ве молам, 21ви век сме..
    Сум имала еднаш и јас анален..ама стварно дури и солзи ми протекоа..цел секс потоа катастрофа ми беше, не можев да продолжам од болка, и немам втор пат пробано,а дека нема да пробам не можам да кажам,никогаш не вели никогаш.

На okcenzi и SimonaTino им се допаѓа ова.
  9. pomognetemi

pomognetemi Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    девојко што е со тебе? сакаш да се караш? не е проблем... ако е за тоа ајде ќе почнам и јас

10. the.child

the.child Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    34
    Па би сакала доколку мм има потанок пе**с, и мислам дека со потанок пе**с може да се случи аналниот, побезболно. Инаку имаме пробано, ама само малце влезе, и бев премногу опуштена и немав галје. :rofl:

11. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Абе нема што да почнуваш ти, нека не те боли вистината, јас само ти дадов одговор дека не си невина секако според ова што го имаш напишано тука :)

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  12. the.child

the.child Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    34
    Што ти е бе? Возможна е и тепачка на форумов? :)

13. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Работава не е за карање,гајле ни е на нас дали ти ќе се е*еш у гз и ке се правиш после невина |(
    тоа си е твое право,што сакаш прај си......
    дај си ги сите можни дупки а д*ндата чувај си ја за првата брачна ноќ за радост на тој што ќе те земе,демек невина земал :rofl:

На Filiposka и SimonaTino им се допаѓа ова.
  14. pomognetemi

pomognetemi Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    океј океј се е во ред фалаа... :)

15. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Убаво ти вратив во ЛП дека ако не си скината, НЕ е можно да забремениш. И нема проблем,повели и друг пат само нешто поинтересно:D

16. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Не ДЕМЕК туку ти НЕ СИ НЕВИНА. ФАКТ. А ако не си искусна зошо пред да се впуштите во вакви активности, у конкретниот случај сексуални малку не се информирате и едуцирате? Не се однесува ова конкретно на тебе, има мал милион случаи каде девојките си се впуштаат во сексуалниот чин, ама при тоа остануваат невини :!:, и неискусни, а всушност не ни знаат на кој начим можат да останат бремени и не знаат за сите пропратни ризици кои идат од самиот сексуален чин, пошо да се разбереме освен задоволство сексот носе и одредени ризици. Ту, не сум била и јас паметна на времето да сум го смислела ова, невина ќе бев сеа. Туку јас до сеа сум немала анален секс. Дали тоа значи дека исто така сум невина? Сексуално си активна? Не си невина.позз

На flowerred му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.269
    Допаѓања:
    157.705

Не си во позиција да се караш со тој јузер! :D

Не и го кршете девојачкиот сон бе! :D Аааи циркуз! Па како можете нејзината чедност да ја ставите под знак прашалник! Мислам... навистина... :D
    Ѕверка лицемерка,страшно.

На Lola-M и danichap им се допаѓа ова.
  18. Aleksandra1977

Aleksandra1977 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    112
    Не знам зошто толкава фама оклу тоа дали некој е невин или не. Сепак тоа е интима, и треба да остане така. Добро е што форумов е анонимен и служи за информирање или добивање совет, а не за докажување. Многу ми е гајле ако некоја сака и како девица да умре, нејзин проблем.

19. pomognetemi

pomognetemi Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    јас сеуште не добив.. а денеска требаше многу се секирам.. многуууу незнам што да мислам веќе преку глава ми е :///

20. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Девојче можеби ти касни од нервоза , стрес , настинка , хормонско пореметување итн да не набројувам. А бремена не си треба да бидеш скината за да можеш да останеш бремена , а колку што прочитав не си така да уживај си.