Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.164 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

725 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

931 глас(а)
    26,5%
  1. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Затоа што боли, а не секое машко (читај: скоро ниедно, секоја чест на исклучоците) е спремно да се посвети на она што треба за да ја нема таа болка.

2. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    како да се посвети? епа нели машкото треба да знае дека за тоа треба да се користи лубрикант и да биди тој внимателен, мислам дека ако е со внимавање и со лубрикант нема да има голема болка :^)

3. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Вниманието и лубрикантот доаѓаат по дифолт, без нив не може ни да се размислува за анален :D Треба многу, многу време и внимание, а со тоа и волја :) Не секој сака до толку да се „малтретира“, условно кажано.

4. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    Затоа што боли, а не секое машко (читај: скоро ниедно, секоја чест на исклучоците) е спремно да се посвети на она што треба за да ја нема таа болка.[/quote]
    како да се посвети? епа нели машкото треба да знае дека за тоа треба да се користи лубрикант и да биди тој внимателен, мислам дека ако е со внимавање и со лубрикант нема да има голема болка :^)[/quote]

Вниманието и лубрикантот доаѓаат по дифолт, без нив не може ни да се размислува за анален :D Треба многу, многу време и внимание, а со тоа и волја :) Не секој сака до толку да се „малтретира“, условно кажано.[/quote]
    хехе оки :rofl:

5. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    А колку машките би прифатиле девојката да си игра со нивниот анус :^)

Мене пример тоа ми е желба... Јас не сакам да имам анален со него а тој пак сака. И му реков, додека тој не се согласи на моите желби, и јас нема на неговите...

Плус што, тоа ми е гадно. Од таму свашта излегува и тоа место не е наменето за секс |(

6. s.a.-95

s.a.-95 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    34
    Имав само еднаш и си реков дека тоа ќе ми е прв и последен пат. Фала му многу на вниманието и на трпението пошто немавме ни лубрикант, ама ипак ... болно!

7. devojce1234

devojce1234 Активен член

Се зачлени на:
    30 јули 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Што е тоа лубрикант, од каде се купува, зошто се користи? Благодарам :)

8. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Болна тема ле ле :( Еднаш сум имала и тоа само до пола..ама ништо боли :/ И стварно, кога тој не ми дозволува да му чепкам таму нема ни јас него :D
    Инаку, лубрикант е средство за подмачкување додека имаш анален секс, го има во паковање како на сликата заедно со кондом,а го има и посебно. Се купува од аптеки најчесто.

Прикачени фајлови:

• images (1).jpg
      images (1).jpg
      Големина на фајлот:
      3,5 KB
      Прегледи:
      330
    На Aniston му/ѝ се допаѓа ова.
  9. makarov

makarov Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2012
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    48
    Тоа е средство за подмачкување при анален и вагинален секс за оние кои неможат да постигнат доволна влажност (иако е реткост ама ај..). Инаку претежно се користи за анален секс. Постојат два типа базирани на уље и базирани на вода. Оние базирани на вода се наменети и подобри за анален секс, плус слободно можат да се користат со кондом бидејки не го оштетуваат. Кај нас можат да се купат во секоја аптека и во сите маркети (веро, тинекс..итн). Има на Durex и изгледаат вака...можеш да ги најдеш пред секоја каса каде што стојат презервативите :)

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...7ypy56mtzPnrDpjDodu7YYJE89RRHt1cpFQNEnWtJ394q

А што се однесува до оние кои не сакаат девојката да си игра со нивниот анус тоа се скриени хомосексуалци кои се плашат да не им се допадне тоа... :D

10. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Ти озблино ова? :^)

11. makarov

makarov Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2012
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    48
    Не само јас...него и многу светски психолози.. :)

12. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Ова не е точно.

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. bubili61

bubili61 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    67
    Според мене човек треба се да проба.....така е поинтересно..... :)
    Некои женски ги боли и гиниколошкиот преглед,што е нормално кога се уплашени и стегнати.Затоа опуштете се,не мислете на болката и ефектот е тука.
    Значи опуштено :)
    ПС.И јас не го сакам баш аналниот сех......ама пусти ќеиф :$

На Alison.Di му/ѝ се допаѓа ова.
  14. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    Корисничко име:bubili61Локација: На југот од нашата мала и мила МакедонијаВозраст: 51Професија: “Момак за све“ ?? како тоа женско - а момак за све :D

15. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    ТОЧНО !

16. Sextasy

Sextasy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    46
    Едноставно има особи кои им е грозно, особи кои им е лошо чувството наместо добро. Има особи кои не дозволуваат заради машката гордост да не помисли некоја пресно дефлорирана селска девојка дека овој е хомосексуалец, и заради таквите лекоумни девојки не им дозволуваат тоа да го направат.

17. stefu6ka

stefu6ka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    zdravo zenski znaci slujsnav od edna drugarka deka isto taka i za analniot seks e potrebno da se skines :^) vistina e ???

18. LexyCw

LexyCw Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    7
  19. stefu6ka

stefu6ka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    fala ti stvarno zaso sakav da probam denovive analen a drugarkava me preplasi deka treba da se skinam i tamu deka bolelo mn...

20. LexyCw

LexyCw Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    7
    Аналниот секс најчесто боли, но тоа не е заради тоа што има нешто за кинење, туку од сосем други причини, разлистај ја убаво оваа тема и ќе ги добиеш потребните информации.