Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.165 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

726 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

935 глас(а)
    26,5%
  1. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Затоа што боли, а не секое машко (читај: скоро ниедно, секоја чест на исклучоците) е спремно да се посвети на она што треба за да ја нема таа болка.

2. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    47
    како да се посвети? епа нели машкото треба да знае дека за тоа треба да се користи лубрикант и да биди тој внимателен, мислам дека ако е со внимавање и со лубрикант нема да има голема болка :^)

3. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Вниманието и лубрикантот доаѓаат по дифолт, без нив не може ни да се размислува за анален :D Треба многу, многу време и внимание, а со тоа и волја :) Не секој сака до толку да се „малтретира“, условно кажано.

4. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    47
    Затоа што боли, а не секое машко (читај: скоро ниедно, секоја чест на исклучоците) е спремно да се посвети на она што треба за да ја нема таа болка.[/quote]
    како да се посвети? епа нели машкото треба да знае дека за тоа треба да се користи лубрикант и да биди тој внимателен, мислам дека ако е со внимавање и со лубрикант нема да има голема болка :^)[/quote]

Вниманието и лубрикантот доаѓаат по дифолт, без нив не може ни да се размислува за анален :D Треба многу, многу време и внимание, а со тоа и волја :) Не секој сака до толку да се „малтретира“, условно кажано.[/quote]
    хехе оки :rofl:

5. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    А колку машките би прифатиле девојката да си игра со нивниот анус :^)

Мене пример тоа ми е желба... Јас не сакам да имам анален со него а тој пак сака. И му реков, додека тој не се согласи на моите желби, и јас нема на неговите...

Плус што, тоа ми е гадно. Од таму свашта излегува и тоа место не е наменето за секс |(

6. s.a.-95

s.a.-95 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    34
    Имав само еднаш и си реков дека тоа ќе ми е прв и последен пат. Фала му многу на вниманието и на трпението пошто немавме ни лубрикант, ама ипак ... болно!

7. devojce1234

devojce1234 Активен член

Се зачлени на:
    30 јули 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Што е тоа лубрикант, од каде се купува, зошто се користи? Благодарам :)

8. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    Болна тема ле ле :( Еднаш сум имала и тоа само до пола..ама ништо боли :/ И стварно, кога тој не ми дозволува да му чепкам таму нема ни јас него :D
    Инаку, лубрикант е средство за подмачкување додека имаш анален секс, го има во паковање како на сликата заедно со кондом,а го има и посебно. Се купува од аптеки најчесто.

Прикачени фајлови:

• images (1).jpg
      images (1).jpg
      Големина на фајлот:
      3,5 KB
      Прегледи:
      330
    На Aniston му/ѝ се допаѓа ова.
  9. makarov

makarov Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2012
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    48
    Тоа е средство за подмачкување при анален и вагинален секс за оние кои неможат да постигнат доволна влажност (иако е реткост ама ај..). Инаку претежно се користи за анален секс. Постојат два типа базирани на уље и базирани на вода. Оние базирани на вода се наменети и подобри за анален секс, плус слободно можат да се користат со кондом бидејки не го оштетуваат. Кај нас можат да се купат во секоја аптека и во сите маркети (веро, тинекс..итн). Има на Durex и изгледаат вака...можеш да ги најдеш пред секоја каса каде што стојат презервативите :)

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...7ypy56mtzPnrDpjDodu7YYJE89RRHt1cpFQNEnWtJ394q

А што се однесува до оние кои не сакаат девојката да си игра со нивниот анус тоа се скриени хомосексуалци кои се плашат да не им се допадне тоа... :D

10. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    Ти озблино ова? :^)

11. makarov

makarov Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2012
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    48
    Не само јас...него и многу светски психолози.. :)

12. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Ова не е точно.

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. bubili61

bubili61 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    67
    Според мене човек треба се да проба.....така е поинтересно..... :)
    Некои женски ги боли и гиниколошкиот преглед,што е нормално кога се уплашени и стегнати.Затоа опуштете се,не мислете на болката и ефектот е тука.
    Значи опуштено :)
    ПС.И јас не го сакам баш аналниот сех......ама пусти ќеиф :$

На Alison.Di му/ѝ се допаѓа ова.
  14. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    Корисничко име:bubili61Локација: На југот од нашата мала и мила МакедонијаВозраст: 51Професија: “Момак за све“ ?? како тоа женско - а момак за све :D

15. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    ТОЧНО !

16. Sextasy

Sextasy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    46
    Едноставно има особи кои им е грозно, особи кои им е лошо чувството наместо добро. Има особи кои не дозволуваат заради машката гордост да не помисли некоја пресно дефлорирана селска девојка дека овој е хомосексуалец, и заради таквите лекоумни девојки не им дозволуваат тоа да го направат.

17. stefu6ka

stefu6ka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    zdravo zenski znaci slujsnav od edna drugarka deka isto taka i za analniot seks e potrebno da se skines :^) vistina e ???

18. LexyCw

LexyCw Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    7
  19. stefu6ka

stefu6ka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    fala ti stvarno zaso sakav da probam denovive analen a drugarkava me preplasi deka treba da se skinam i tamu deka bolelo mn...

20. LexyCw

LexyCw Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    7
    Аналниот секс најчесто боли, но тоа не е заради тоа што има нешто за кинење, туку од сосем други причини, разлистај ја убаво оваа тема и ќе ги добиеш потребните информации.