Наместо да ја слушаш другарка ти, информирај се на интернет за аналниот секс. Таму ги пишува сите потребни информации. Јас не би ти го препорачала. Имам пробано 3 пати, ама не до крај. Многу боли. Аналниот секс е причина за појава на хеморориди и на други инфекции на анусот. А може да доведе и до појава на рак на дебелото црево.
За аналниот секс да не биде болен треба да се опуштете максимално и да користите лубриканти моѕе и со павличева крема кај мене е супер со неа многу малку се осека болкаат или уље уживајте животот е краток не се плашете
за да биде болката минимална најубаво е да легнете странично односно партнерот да е позади вас. Ставете доволно лубрикант, Првиот пат да болно е но после тоа се поубаво и поубаво, а ако имате партнер кој не сака секс за време на циклус, а со оглед на тоа дека на многу девојки тогаш им работаат хормоните верувајте ова е решение
Аналниот секс и не е толку страшен ко што мислите сите. како што кажа Fiva станично најмалку боли. јас имам пробано со масло за јадење ( можеби е смешно но не боли мн барем мене најмалку ме боли со тоа ) не го преферирам често иако дечко ми го обожава само ради тоа што сака мн да свршува внатре. а им и една добра раб у него кој нема гз може со него да си напраи. ова го кажувам од искуство на моја другарка она е скината па со дечко и само анално имаат мн ретко вагинално и има мн јак гз. а искрено и мене гзот ми е поголем од коа почнав со него. позз
Ај не ги лажи децата , газ ќе им се направел од анален секс Добар задник може да се направи само со вежбање , аналниот секс нема врска со големината и формата на задникот , можеби со нешто друго Бре ама ве лажат дечковците значи
хахаха јас не реков дека дечко ми кажал така и сл но другарка ми немаше ич но коа почна со анален напраи гз бев везбање тоа беше муабетот
Влегла во пубертет и се доразвило телото те добила облини или качила килажа , аналниот секс нема никаква врска , уклучете логика малку
добро бе девојче ајде малку логика - од каде какаш жити се?[/quote] хахаха извинете ама морав да се насмеам... [/quote] извинето мила незнам што да кажам за младиве, ама стварно се неинформирани и слушнале тие од другарка ( која има едвај 13 год ) дека ако се плеснеш во гз, ке ти порасне гзот без вежбање ( баш онака бразилски), па дека ке ти се рашират колковите ( баш како бијонсе) и дека гзот има химен, кој каката го заобиколува кога вршиш голема нужда ( понекад поголема и од к*р) Ама не е битно што не се информирани од медицински аспект, битно ке пробаат за бразилски гз да имаат. ц ц ц ц цц страшно
jas imam cueno deka pri analen seks moze da doe do neprijatna situacija ( da se pokakas ) dokolku ne se opustis . mozno lie ili sepak ne ?
Па по некоја логика, шансите да се покакаш се поголеми доколку се опуштиш Анален секс не сум пробала и немам желба да пробам... Него мене ми фали нормалниот, вагинален секс, бре, дечко да не можеш да најдеш
да има шанси и тоа големи ајде да повториме Прво: пред да имате анален секс размиселе добро дали сакате вие да пробате или дечкото ве напнува Второ: Болката е неизбежна, затоа мора да сте многу опуштени и тоа да го сторите со некој што е внимателен и нежен Трето: Размислете добро за можните последици, како инфекции хемороиди, крварења итн Четврто: секогаш треба добро да бидете испразнети, а по можност да имате направено клизма ( немојте да пробувате со црева и останати глупости, туку фино лепо да си купите од аптека) Петто: ЗАДОЛЖИТЕЛНО користење кондом, кој е за таа намена и многу многу лубрикант и НИКАКО со истиот кондом да продолжите со вагинален секс Шесто: за малолетните и забегани тиин фраерки: Цел живот ке се плескате, па затоа размислете уште еднаш дали сакате од сега да почнувате и со кого ке започнете Информирајте се и од други места за аналниот секс, за да не поставувате прашања од типот “ ми течеше крв од газот, дали тоа значи дека се скинав ( не, туку распука) и дали сум бремена зошто ми сврши во гз или на стомак. И навистина ви кажувам, ЗАДНИКОТ нема да ви се зголеми ниту колковите да ви се заолбат ако имате анален секс, единствено нешто што може да имате е или задоволство или голема болка. Седмо: Ако веке се одлучите, еве тема каде може да си се информирате од други феминки , за одржување на хигиеената seks/kako-ja-odrzuvate-higienata-pred-analen-seks-t164/ Знам текстов е малку груб ама подобро вака да ви објаснам, одколку некоја од вас да се зезне, па да пукнам од мака што не сум ви објаснила
Аналниот секс го сакаат оние таканаречени мажи кои имаат хомосексуални нагони, и за да не станат геј, тоа го прават со партнерките. жЕНСКИОТ ПОЛ, ПАК , ЗА ДА УГОДИ НА НЕКОГО ИЛИ ДА НЕ ГО ИЗГУБИ, се согласува на анален секс. Да се разбереме, аналниот отвор природата го дала за вршење голема нужда и тоа е неговата функција. ЗА размножување е другиот вагинален отвор. Вистинскиот, прав секс , може да биде преубав, ако е вагинален. Старите цивилизации развиле цели науки за уметноста на водење љубов, прочитајте ја кама сутра. Вистинското водење љубов и негово доведување до совршеност се учи најмалку неколку години. Ане на некого му текнало потесно му е во аналниот отвор и ајде. Дури и паровите машко- женско треба да си одговараат отприлика според димензиите на полните органи за да биде што поубав сексот. Сега веќе и после породувањето жените ги шијат доле и по желба може и малку да ги стеснат ако тоа го сакаат поради сексот. Природата јасно си го кажала своето и јас го почитувам тоа. Од друга страна сум верник и јасно е плус зошто така мислам.
Болдираниов текст ти нема никаква врска, дури и два пати го препрочитав и сеуште се чудам дали јас сум луда и незнам дали уживам во анален секс или му праам кејф на мојот педер. Немој не ме смеј. За останатито дел од да кажеме дека е ок