Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.165 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

726 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

935 глас(а)
    26,5%
  1. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    добро бе девојче ајде малку логика - од каде какаш жити се?

2. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    хахаха извинете ама морав да се насмеам... :$

3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.457
    Допаѓања:
    37.668
    Наместо да ја слушаш другарка ти, информирај се на интернет за аналниот секс. Таму ги пишува сите потребни информации. Јас не би ти го препорачала. Имам пробано 3 пати, ама не до крај. Многу боли. Аналниот секс е причина за појава на хеморориди и на други инфекции на анусот. А може да доведе и до појава на рак на дебелото црево.

4. pikolino

pikolino Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    55
    За аналниот секс да не биде болен треба да се опуштете максимално и да користите лубриканти моѕе и со павличева крема кај мене е супер со неа многу малку се осека болкаат или уље уживајте животот е краток не се плашете ;)

На Tina2017 и CrnceSK им се допаѓа ова.
  5. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    и секако без кондом нема анален секс :)

6. Fiva

Fiva Активен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    за да биде болката минимална најубаво е да легнете странично односно партнерот да е позади вас. Ставете доволно лубрикант, Првиот пат да болно е но после тоа се поубаво и поубаво, а ако имате партнер кој не сака секс за време на циклус, а со оглед на тоа дека на многу девојки тогаш им работаат хормоните верувајте ова е решение 8)

7. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    Аналниот секс и не е толку страшен ко што мислите сите. како што кажа Fiva станично најмалку боли. јас имам пробано со масло за јадење ( можеби е смешно но не боли мн барем мене најмалку ме боли со тоа ) не го преферирам често иако дечко ми го обожава само ради тоа што сака мн да свршува внатре. а им и една добра раб у него кој нема гз може со него да си напраи. ова го кажувам од искуство на моја другарка она е скината па со дечко и само анално имаат мн ретко вагинално и има мн јак гз. а искрено и мене гзот ми е поголем од коа почнав со него. позз

8. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Ај не ги лажи децата , газ ќе им се направел од анален секс |(
    Добар задник може да се направи само со вежбање , аналниот секс нема врска со големината и формата на задникот , можеби со нешто друго :rofl:
    Бре ама ве лажат дечковците значи :lol:

На pikolino му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    хахаха јас не реков дека дечко ми кажал така и сл но другарка ми немаше ич но коа почна со анален напраи гз бев везбање тоа беше муабетот :lol: :D

10. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Влегла во пубертет и се доразвило телото те добила облини или качила килажа , аналниот секс нема никаква врска , уклучете логика малку :)

11. Draganche

Draganche Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    17
    како и да е јас кажав мое мислење а го имам слушнато и од мн други ама нвм :D

12. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    добро бе девојче ајде малку логика - од каде какаш жити се?[/quote]

хахаха извинете ама морав да се насмеам... :$[/quote]
    извинето мила
    незнам што да кажам за младиве, ама стварно се неинформирани и слушнале тие од другарка ( која има едвај 13 год ) дека ако се плеснеш во гз, ке ти порасне гзот без вежбање ( баш онака бразилски), па дека ке ти се рашират колковите ( баш како бијонсе) и дека гзот има химен, кој каката го заобиколува кога вршиш голема нужда ( понекад поголема и од к*р)
    Ама не е битно што не се информирани од медицински аспект, битно ке пробаат за бразилски гз да имаат.
    ц ц ц ц цц страшно

На veren, makedonkamak, ivannax и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    За жалење

14. ivannax

ivannax Активен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    42
    за греота :) hahaha

15. frisky

frisky Активен член

Се зачлени на:
    24 август 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    jas imam cueno deka pri analen seks moze da doe do neprijatna situacija ( da se pokakas ) dokolku ne se opustis . mozno lie ili sepak ne ?

16. BlackMarket

BlackMarket Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    266
    Па по некоја логика, шансите да се покакаш се поголеми доколку се опуштиш :rofl:

Анален секс не сум пробала и немам желба да пробам... Него мене ми фали нормалниот, вагинален секс, бре, дечко да не можеш да најдеш |(

На Festim, ivannax и CrnceSK им се допаѓа ова.
  17. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    да има шанси и тоа големи
    ајде да повториме
    Прво: пред да имате анален секс размиселе добро дали сакате вие да пробате или дечкото ве напнува
    Второ: Болката е неизбежна, затоа мора да сте многу опуштени и тоа да го сторите со некој што е внимателен и нежен
    Трето: Размислете добро за можните последици, како инфекции хемороиди, крварења итн
    Четврто: секогаш треба добро да бидете испразнети, а по можност да имате направено клизма ( немојте да пробувате со црева и останати глупости, туку фино лепо да си купите од аптека)
    Петто: ЗАДОЛЖИТЕЛНО користење кондом, кој е за таа намена и многу многу лубрикант и НИКАКО со истиот кондом да продолжите со вагинален секс
    Шесто: за малолетните и забегани тиин фраерки: Цел живот ке се плескате, па затоа размислете уште еднаш дали сакате од сега да почнувате и со кого ке започнете
    Информирајте се и од други места за аналниот секс, за да не поставувате прашања од типот “ ми течеше крв од газот, дали тоа значи дека се скинав ( не, туку распука) и дали сум бремена зошто ми сврши во гз или на стомак. И навистина ви кажувам, ЗАДНИКОТ нема да ви се зголеми ниту колковите да ви се заолбат ако имате анален секс, единствено нешто што може да имате е или задоволство или голема болка.
    Седмо: Ако веке се одлучите, еве тема каде може да си се информирате од други феминки , за одржување на хигиеената
    seks/kako-ja-odrzuvate-higienata-pred-analen-seks-t164/
    Знам текстов е малку груб ама подобро вака да ви објаснам, одколку некоја од вас да се зезне, па да пукнам од мака што не сум ви објаснила :* :* :* :*

На SimonaTino, CrnceSK и Festim им се допаѓа ова.
  18. tarzan

tarzan Нов член

Се зачлени на:
    30 јули 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    12
    mozno e,zatoe ke si napravis klizma i gotovo

19. eticka

eticka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    85
    Аналниот секс го сакаат оние таканаречени мажи кои имаат хомосексуални нагони, и за да не станат геј, тоа го прават со партнерките. жЕНСКИОТ ПОЛ, ПАК , ЗА ДА УГОДИ НА НЕКОГО ИЛИ ДА НЕ ГО ИЗГУБИ, се согласува на анален секс. Да се разбереме, аналниот отвор природата го дала за вршење голема нужда и тоа е неговата функција. ЗА размножување е другиот вагинален отвор. Вистинскиот, прав секс , може да биде преубав, ако е вагинален. Старите цивилизации развиле цели науки за уметноста на водење љубов, прочитајте ја кама сутра. Вистинското водење љубов и негово доведување до совршеност се учи најмалку неколку години. Ане на некого му текнало потесно му е во аналниот отвор и ајде. Дури и паровите машко- женско треба да си одговараат отприлика според димензиите на полните органи за да биде што поубав сексот. Сега веќе и после породувањето жените ги шијат доле и по желба може и малку да ги стеснат ако тоа го сакаат поради сексот. Природата јасно си го кажала своето и јас го почитувам тоа. Од друга страна сум верник и јасно е плус зошто така мислам.

На Ella.313 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    Болдираниов текст ти нема никаква врска, дури и два пати го препрочитав и сеуште се чудам дали јас сум луда и незнам дали уживам во анален секс или му праам кејф на мојот педер. Немој не ме смеј.
    За останатито дел од да кажеме дека е ок

На veren, TIGRICA123, tinan и 2 други им се допаѓа ова.