Хахах .. и јас со останатиот делл на текстот се согласувам ок !! Али со почетокот .. Значи 70 % од машките се педери па затоа сакаат анален секс а не затоа шо сакаат да пробаат или пак уживаат во него ..
Хаха аналниот секс правел бразилски газ,а што е со тоа што ги мачам сите мои клиентки да прават чучњеви и е најдоброто нешто за да го добиеш тоа . Он топик: Немам ништо против за аналниот секс,но не ми е привлечен и не го барам. Доволно е дивиот секс и blow jobs .
Според мене аналниот секс е доста добар, дури и повеќе можи да се задоволиш отколку со вагиналниот секс. Боли самоо на почетокот а потоа е многу убаво
Два пати неуспешен обид. Сакам да експериментирам е првата причина зашто се согласив, и втората заради меракот на дечко ми. Ама боли у пи*ку матер!!!!! Се извинувам на израз, али ни двата пати не издржав до крај! И сеа више инат ме фати!
Побарај на youtube имаш голем избор на видеа кои многу добро го објаснуваат ова прашање (оние кои објаснуваат се девојки).
Имам пробано и не беше кој знае колку страшно колку што многумина тврдат,ниту пак болно ако си доволно опуштена. И не гледам причина зошто да не експириментираме во љувовта со личноста која ја сакаме, ако некој не сака да го прави тоа нека не го прави тоа и нека не дава разно разни коментари како било во љубовта е се дозволено!!
Гледам анкетата тука некаде се „да и ми се допаѓа“ и „не и не би пробала“. Имам доста читано на оваа тема искрено, за сите последици, незгодни ситуации и совети од поискусни што имале па не им се допаднало..и.т.н .. За сите што гласаа со „НЕ и не би“ ги разбирам потполно и јас би гласала така да ја видев темата една година порано.. но гласав за „ДА и ми се допаѓа“ .. зошто ми се допаѓа? - Па како прво во моменти на една силна страст и љубов, не можи човек да мисли на негативни последици и сите незгодни ситуации.. и како второ и најбитно ... ДОДЕКА ЧОВЕК НЕ ПРОБА НЕМА ДА ЗНАЕ.. мислењата и изборите на луѓето неможе да бидат исти .. Исто како со кафето некој горко, некој шербет.. Искрено ми се допаѓа аналниот, чувството на непознато, што го буди, задоволството го прави поинакво, од другите видови на секс..болката постои и е нормално.. но сепак во такви моменти повторно ке речам, забораваме на се..
Не знам како да кажам стручно, ама со овој секс се рашируваат мускулите околу аналниот отвор, и потоа знае да си попушта (протекува) пред вршење голема нужда. На почетокот мускулите по ден-два пак си доаѓаат на нормала, ама после подолг период може да си имате доживотен проблем.
Здравооо..Прв пат писувам на оваа тема малку срам ама сакам да прашам нешто.Со мм сме заедно 3 ипол години сега брзо почнавме да имаме анален секс со малку болки ама се истрпува.Е сега прашањето е зошто поисле секс од ко ке се избришам имам малку крв не во големи количини ама имам доволно за да бидам исплашена..Ве молам дадете ми некое објаснување..Дали треба да биди така, зошто е така? Ве молам
Крв не треба да има воопшто. Треба да го правите тоа полека, барем на почетокот, и обавезно лубрикант. Лубриканти на Durex има во сите поголеми маркети и аптеки. Обавезно да набавите.
Сигурно имаш хемороиди ,од тоа ти е крвта ,ништо страшно ,користи пообилно лубрикат пред аналниот секс и секако партнерот да биде многу внимателен