Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Анален секс

Дискусија во 'Секс' започната од Dijana, 22 ноември 2009.

?

Дали сте имале анален секс?

1. Да, и ми се допаѓа.

1.165 глас(а)
    33,1%
  2. Да, но не ми е убаво.

696 глас(а)
    19,8%
  3. Не, но би пробала.

726 глас(а)
    20,6%
  4. Не, никогаш не би имала.

933 глас(а)
    26,5%
  1. cherry2

cherry2 Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    17
    боли додека се разработи :) но после тоа ако си напалена е преубавоо ,јас никако не сакав,а сега не сакам да прекине :D

На bubamara12345 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. immortal

immortal Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    Култура на прво место лилит !! ;) ;)

На Dinsyyy и mims-89 им се допаѓа ова.
  3. gulabchina

gulabchina Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    ne da se falam ama mene i na mojot partner ni e preubavo.. ne ni e potrebno ni lubrikant ni neshto slichno preubavo ni e kako podmachkano hehe.. pozz

4. antoneli

antoneli Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    3
    blazesi vi na vas a jas imam problem i so lubrikant i so sve tesno dupce na supce ne se dava duri i krv mi teece msilam deka me rascepuva mn mi e bolno kolku i da se opustam .. nz zaso vakaa off :worried: a pred 1 god imav podolgo taka 2-3 pati s ebehe okey ama sea ne :worried:

5. Insatiable13

Insatiable13 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    367
    Едно големо НЕ.. :x

6. Angelce201

Angelce201 Активен член

Се зачлени на:
    10 септември 2012
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    6
    Девојкии имам еден проблем ... прв пат анален секс имав пред година и пол ... но, од тогаш до сега не сум имала нон стоп,значи во месецот само еднаш,а може и ниту еднаш... сега последен пат имав пред скоро две недели и кога ќе се навалам на пример на зид со задникот или кога ми се оди по мала нужда осекам болка во левиот јајник ... и се мислам дека по напред ми оди како стомак предниот после односот(можеби и не е така дека ми оди напред предниот дел,но имам некое такво чувство :D......можеби изгледа смешно ова,но така чувстувам)...Ај ве молам ваши мислења :(

7. tigarche

tigarche Активен член

Се зачлени на:
    27 септември 2013
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    1
    јас никогаш до сега не сум имала анален секс и некна дечко ми вика да имаме анален секс.Мене ми беше страв и не му дозволив. Он така малку се подналути ама пак си продолживме со вагиналниот и се беше ок. Само што кога завршивме ми вика кога друг те скинал тогаш не те болело, а сега кога ти барам јас за анален не ми даваш. Тоа значи дека мене не ме сакаш така ли? Ете тоа ми го рече. Ама крај на крај знае дека јас премногу го сакам него и дека се би направила за него, само што никогаш до сега не сум имала и незнам какво е чуството, мн ли ќе боли и ред таки работи.. и нз дали некогаш дури би пробала такво нешто :( Мене искрено не ми се допаѓа ваков секс. Ваше мислење?

8. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.808
    Допаѓања:
    6.778
    мое мислење да го отераш дечкото таму каде што му е местото.

На Sextasy и bubamara12345 им се допаѓа ова.
  9. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.038
    Допаѓања:
    33.997
    Ti ako ne sakash,nema toj shto da te prisiluva ili pak da ti vika ne me sakash samo za toa shto ne si sakala analen.Moj sovet i da ti se naluti ne se zamaraj mnogu :)

10. bubamara12345

bubamara12345 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    610
    ако несакаш не мора да го правиш тоа само затоа што некој тоа го сака, па нека те почитува тој твој дечко, не си ти играчка па што сака да си прави. Aко сакате треба двајцата да сакате, а не тој само |( и друго боли и тоа како, додека ти влезе, потоа е ок ако си сосема опуштена.

11. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    251
    ако он навистина Те сака тебе нема да ти настојува ако ти нејќес и нека не меса поими друг те скинал не те ли болело бе таму кај сто те скинал првиот тоа е местото за секс а не таму он кај сто бара

12. tigarche

tigarche Активен член

Се зачлени на:
    27 септември 2013
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    1
    Ви благодарам за мислењата и советите :D

13. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    е мене да ми се изпонаша вака има керамиди да летаат
    со кое право он тоа ти префрла тебе декадруг те скинал што он дева марија да не беше случајно
    ти си глупа што не си му се налутил аа не па дасе мислиш дали да се согласиш на анален
    ако се согласиш тоа да биде лично од твој ажелба а не да му докажуваш дали го сакаш или не

14. anaantonia

anaantonia Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    123
    конечно пробав и уфф преубаво е :D

На ADOKI му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ripcence

ripcence Активен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2014
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    15

Леле луѓе имам 28 години и до сега не сум пробала анален имам и долга врска(СЕГА ВЕКЕ ВЕРЕНА), не ме претискаат ни па ми спомнувааат ама сите велат убаво убаво ама многу ми е страв еднаш така викам ај абе нема шанси прстот немозам да си го бутнам не па другото хаххахаах ептен ми е страв ....а сакам Чисто да пробам ама ништо даЈ казете нешто како е што е или некое ваше искуство....Поздравче

16. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    111
    За прстот немаш мака , ама ем не е хигиенски и не е којзнае што.Тој ќе има огромно задоволство но ти огромна болка :D барем јас така го доживеав тоа.

17. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.555
    Допаѓања:
    5.904
    не сум љубопитна за аналниот,ниту ми бараат но..не би ни пробала...некако како што велат повеќето тој ќе ужива ти ќе трпиш бол... не ни помислувам
    а јас на него да му го ставам хехехе-штета немам што ;)

18. April92

April92 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Здраво феминки :)! Прашање до поискусните... со дечко ми сакаме да пробаме анален секс, јас никогаш не сум имала и ме интересира какви се подготовките пред истиот? Дали треба нешто да се прочистам, да јадам нешто посебно и секако во врска со хигиената (што ми е највише непријатно) дали има некој посебен начин на миење и сл.? Фала!! :)

19. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    577
    Па ако го кренеше погледот малку над твоето мислење, можеби и ке дознаеше. :)

20. marc

marc Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    8
    ужасно се осеќам, вчера дознав, на мојот задник имам лузна- задникот ми е буквално расцепен на средина и е црвено таа лузната. немам имано анален секс, но имам пробано да имам, таа лузната што е сега е од тоа пробите да имам и дали вечно така расцепен ќе ми остане? вчера случајно дознав и многу се срамам не знам од што е