Под итно на шиење на Клиника. Се надевам дека си на тешка дрога, во спротивно те жалам, кај неписмена па дури и расцепена. За греотка. Како не знаш од што е, па нели "од тоа пробите". Ти ги разгледав и другите мислења, па ти тотално си неупатена бе девојко. Имаш 21 година и е неприфатливо толку да си неука. Запознај го твоето тело па потоа користи го,односно давај на другите да го користат. Аналниот отвор служи за празнење на дебелото црево а не за секс. Тој отвор е со нервни завршетоци и не е за пикање на се и сешто. Не сте свесни колку проблеми ќе си направите ако имате анален секс, особено па вакви наивни како тебе, па ти "пикале" со сила, само колку да се каже дека си имала анален секс. Епа ќе те "расцепат", кога си глупава и не знаеш да си го чуваш телото. Какви глупости си тресела во претходниот мислења во теми за секс, што ми е тешко да помислам дека не се заебаваш тука на форумов. Или се зезаш или си неписмена и немаш врска кој дел од телото за што ти служи.
зашто неможе да ми влезе во аналниот отвор.. многу лизга и пробував со стискање али нејке...дали е тоа што незнам да го стаам илии поради големината од 13,9?
дали некогаш ќе ми исчезне лузната над аналниот отвор која најверојатно се има создадено при претходните проби да имам анален секс?
Mene iskreno samo vaginalen seks ne me zadovoluva celosno za toa preferiram i vaginalen i analen taka zadovolstvoto mi e kompletno no sepak mislam deka e potrebno da se najde dobar partner i dobra golemina normalno
Абе со 13 цм што сакаш преферираш само џабе ја мачиш жената. Зошто неќе да влезе? Па затоа што имаш слаба ерекција и се витка, аналниот отвор не е како вагиналниот, туку ти треба цврста ерекција за да може да влезе. Само незнам како госпожата ќе го прими цели 13 цм ако не си додал некој центиметар плус мерејки. Сигурно многу ќе ја боли
Тоа е како кога ќе јадеш мед од тегла кога ја ставаш лажицата у тегла се прави дупка а кога ќе ја извадес се губи , и тоа ќе се зацели со тек на време не се секирај само опуштено...Поздрав
ti veke imas analna fisura treba da koristis mast za da ja zatvoris ranata ima eden krem koj se vika solcoseryl mackaj se so nego 2 pati na den ne se zaebavaj so toa
probaj so toj kremot sto ti kazav ako ne treba na kontrola da odis toa mesto e mnogu custvitelno ne smees da se zaebavas
Девојко, сериозен проблем имаш. Незнам во кој дел е поточно раната, но ако е блиску до анусот веројатноста да дојде во контакт со фецес и да се контаминира е голема. Посети доктор, посоветувај се со гинеколог. Мислам дека правилно е да правиш промивка со камилица и да го мачкаш со кантарион, бетадин. Веќе немај обиди за анален, очигледно погрешно сте пробале. Вакво нешто не смее да се случи . Лубрикантот е основа за анален секс.
.види ваму кажи му ако сака да имате анален незначи дека треба да избегававагинален постави му услов и така барем во нешто ќе се согласувате
раната (која веќе не е рана, зарасната е и стои само лузната) се наоѓа над анусот и завршува прилично високо. повеќе рана нема, јас не ни ја забележав кога беше во форма на рана, туку сосем случајно дознав дека имам лузна и тоа беше. сега е само во форма на лузна, зараснато е и е во потемна боја и многу се срамам.
Па вака го пробав аналниот секс во Америка мсо црнец можете и сами да си замислите како се чувствував Но сепак преживеав и преубаво е чувството!
Не можеме да си замислиме. А кое чувство, од аналниот секс или тоа што истиот бил со црнец? А многу беше црн? Црн како кафе или црн како какао т.е. чоколаден тен?
Hahaha me nasmea dobro saka da se fali deka so crnec razbiras ne oti probala muskulot e muskul dali so crna boja na koza ili bela ist e feelingot
Тие што не биле во Америка од кај ќе си замислат . Сега мака ќе ни стане што не сме отишле. шо би рекол Цацко, Мене прв ме отепаа https://www.youtube.com/watch?v=s5rF6CyWlMQ