Девојки!! Зошто после анален секс, постојано забележувам крв на гаките? инаку од скоро сум сексуално активна
затоа и крв на гаќичите. Во сите маркти на веро и тинекс имате лубриканти на дурекс. Ем поголемо задоволство ем нема последици.
Нормално на почетокот боли. Некогаш многу, некогаш помалку - секако има болка, но после првите минути поминува и се препушташ на уживањето.
Ја отворив темата и сакав да гласам но гледам дека веќе имам гласано порано на што не се ни сеќавам. Е сега одговорот што го имам ставено не се поклопува со одговорот што ќе го ставев денес. Порано мислев дека никогаш ама баш никогаш нема да имам анален и тоа сум гласала секако. Сега мислам дека сепак би пробала. Мислам дека боли многу и имам страв но сепак би пробала еден ден.
Ме интересира на што се должи твојата промена на ставот и размислувањето? Што е тоа што те предомисли и те мотивираше да сакаш да пробаш анален?
Искрено тоа мислење го имав додека се уште не бев многу многу сексуално активна, сакам да кажам уште бев нова во тоа. Со тек на времето се промени. И јас не знам како и на кој начин, едноставно сфатив дека е во ред да се пробат нови и поинакви работи па добив желба и тоа да пробам.
Јас имам пробувано али неможам мислам ќе умрам инаку неколку пати имам пробано извинете вака малку е непријатно да прашам дали на вас мкг малку ви те чело крв оти јас кога пробав отидов во тоалет за да се видам и што да видам на хартијата чиста крв и тоа неколку пати ми се има дешавано... Дечко ми сака али јас не сакам и нема ни да имам