Што све нема да прочита човек, ако навистина во твојот мозок се формирала таква дилема - тешко на девојката твоја, најдобро раздели се со неа и спаси ја од своето присуство. На тема - одвратно и комплицирано.
Не ти е срам вакво прашање да поставуваш? Најдобро е да се откажиш од девојката, само "жално" е шо ќе изгуби некој како тебе шо "многу ја сака" и ја остава за АНАЛЕН браво. Не и го троши времето за џабе. Уште шо се нема да прочитам ц ц ц ми се гади од вакви машки
Zdravo dechki sakam da ve prasham odnosno da mi dadete sovet za analen seks. Jas pred nekolku meseci spomnav na dechko mi da probame, probavme me boleshe i prestanavme, sega toj insistira a pak mene mi e strav od samata pomisla oti znam deka kje me boli inaku sakav da ve prasham dali stv analniot seks ima udel vo zgolemuvanje i oblikuvanje na zadnikot ?
Oваа приказна дечко ти ти ја раскажа? Таман работа така ако се правеше задник. Пола теретани ќе беа затворени
Да, ќе ти биде како на Ким Кардашиан, ќе ти претекува преку гаќите и ќе ти се познава целулитот преку тесни бели пантолони. Додека пак вагиналниот го сплескува, особено мисионерската поза и ако пречесто се практикува мисионерска, цело време се лежи на газот и нема простор убаво да се заобли, истопчи.
За обликуван задник се оди во теретана,а со анален ти шири само гзната дупка Ако ти е за задоволство обострано,разбирам.Ама пази и тоа да е со усул да не се ептен рашири,па проблеми да си имаш
Дечко ти не смее да те тера на нешто што не го сакаш ти. Ако инсистира, речи му нека си бутни нешто во задникот, и нека осети малце болка. Види брееее, не разбрани детишта. Иначе не, нема врска со обликување и зголемување.
http://www.kanal77.com.mk/mk/index....sto-treba-da-znaete-za-analen-seks&Itemid=747 Се што треба да знаете за анален секс
Гледајќи ја темава ми паѓа на памет колку лесно сум можела да се зае*ам со никот И ај кога сум тука веќе
Е тогаш "аналогно" на името, ќе биде "Куро крај нема" ( од пораки со понуди)како шо вика една моја професорка.
ne e taka, seksot ne e samo za razmnozhuvanje i za zadovolstvo ee. toa e tvoe mislenje no sepak so analen seks mozhesh da dobiesh sosema drug tip na orgazam taka da ne e losho da se proba
Epa sakas da se ebes nejkes da ti vleze...si barala si dobila I da tebe ke ti se zgolemi zadnikot a nego k*rot nema vrska!!! AMA probaj so tek na vreme ke ti se namali bolkata I togas ke znaes deka ti se zgolemil.....anusot
Vredi da se proba definitivno! Boli navistina na pocetokot no koga ke mu ja vidam facata so zadovolstvo polna na verenikot ne se kaam sto sum mu dala